Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radziu ukulele

mój kumpel ma tak brzydką żonę, że aż się przykro robi

Polecane posty

Gość radziu ukulele

przychodzi codzinnie do pracy po niego, bo wczesniej kończy. Jest bardzo miła, mądra, zabawna i chyba dobra, ale tak strasznie brzydka że aż naprawde strach, ona ma bardzo długi zagięty nos, małe blisko siebie rozstawione oczy, rozdęte usta i krzywe potworne zęby

Gość też niezbyt przystojny
Bo zazwyczaj tak jest że ładny/ładna to pustak a brzydki/brzydka inteligentny/a

Gość gytt
a Ty jak siebie opiszesz?

Gość on przynajmniej ma żonę
w przeciwieństwie do ciebie 🖐️

Gość do radziu ukelele
a TY TAKI PIEKNY??

Gość A TY TAKI PIEKNY ?
widocznie kobietka ma cos w sobie cennego jak nieoszlifowany DIAMENT ktore ty nie jestes w stanie dostrzec ,bo zbyt prosty glupi jestes..proste

Gość kljgdrty
widocznie musi ją bardzo kochać...

Gość KAZDY z Was ZBRZYDNIE
KAZDY czlowiek ZBRZYDNIE zestrazeje sie..to jets naturalne ! a uroda bardzoooooooo szybko mija :) URODA TRWA MOZE jakies od 5 do 10 lat..zobaczcie tylko MISS 5 lat pozniej..:( 10 lat pozniej lub zobaczcie filmy zdjecia PAMELI ANDERSON z mlodszych lat ,a teraz........

Gość do autora PROZNEGO czlowieka
do autora---ALE TY MUSISZ sam siebie nienaidziec,nieakceptowac ,musisz byc strasznie zakompleksiony skoro tak cie to irytuje... "Kto w życiu piękno przedkłada nad pożytek, z pewności w końcu, jak dziecko, które przedkłada słodycze nad chleb, popsuje sobie żołądek i bardzo kwaśno na świat patrzeć będzie" ... OGLUPIENI ludzie szukaja "swojego idealu", czyli w rzeczywistosci zadufanego narcyza, ktory bedzie z toba tak dlugo jak nie bedziesz dla niego ciezarem, zamiast kogos z pewnymi skazami, lecz zdolnego do pelnego poswiecenia, wsparcia i wiernosci wobec ciebie " Rog tak dalej a na starosc bedziesz zgorzknialy,zniewiescialy samotny...na wlasne zyczenie..

Gość sebazkamionki
dla ciebie ona jest nikim (pasztetem) a dla niego calym swiatem, nigdy tego nie zrozumiesz bo dla ciebie liczy sie tylko wyglad

Gość WiktoriaWikusia
Przykry to jestes ty!

Gość radziu ukulele
czego zaraz na mnie włazicie? ja jestem blondynem, szczupłym i zadbanym, żaden ze mnie piękniś, jestem badzo przeciętny po rpstu mowie,ze jest naprawdę brzydka nie,ze jest zła czy głupia, jest zapewne bardzo wartściowwa kumpel jest milosnikiem ogromnych peirsi, a ona wlasnie takie ma moze to go kręci