Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolza

Znów źle dobrałam podkład!!!

Polecane posty

Gość kolza

Dzisiaj zafundowałam sobie naprawdę drogi podkład i jak na taką cenę okazał się super w swojej konsystencji itd. ale odcień do niczego! w sklepie sprawdzałam tester i podkład wydawał się być idealny do mojego odcienia skóry a mam jasną cerę i wybrałam odcień o nazwie "porcelain" jest ciut ciemniejszy od najjaśniejszego "ivory" ale spróbowałam tego drugiego w końcu był prawie tak samo jaśniutki jak ten ivory ale u mnie po nałożeniu na twarz w domu okazał się i tak za ciemny. I tak mam zawsze z podkładami jak odcień trafi się dobry to znowu konsystencja do dupy! Najgorsze jest to że prawie 50 zł poszło się jebać (za przeproszeniem)...

Gość No i co Ci mamy pomóc
Wiadomo ze przy naprawde jasnej cerze trzeba zawsze brac najjaśniejszy mozliwy podkład, bo przyciemnic go pudrem czy bronzerem nie jest trudno, a rozjasnic juz tak.

Nie wiem po używasz podkładu. Ja używam podkładu jak wychodzę na ważną uroczystość a na co dzień nigdy po co mi?

Gość melaninka
max factor? Ja zawsze kupuje sobie jaśniejsze podkłady, bo podkład i tak zawsze ciemnieje. Poza tym utrwalam pudrem i wtedy mam odcien idealny

Gość nie mam na dziś pomysłu.,
A co to za podkład? :)

Gość kolza
Ale ja muszę mieć podkład bo mam przebarwienia potrądzikowe więc bez podkładu to jak bez ręki w moim przypadku.

Gość kolza
podkład z astora skin match czy jakoś tak. Nawet nie mam komu go odsprzedać:(

Gość xbxbn
dobrze kryje ten podkład ? Pytam z ciekawości bo zastanawiałam się nad nim?

Też mam ten problem :/ Odpuściłam bardzo drogie podkłady - one zawsze są jakieś takie ciemnawe. Spróbuj może No. 7, mają taką maszynkę która ocenia odcień skóry i idealnie dopasowują podkład.