Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Znam 38 letniego prawiczka

Polecane posty

Gość ta a potem taki co miał to
"twoje szczęśliwe dzieciństwo" układa bruk i sie w brudzie tarza za pie pieniądze.

popadacie w skrajności- W szkole akurat z humanizmu uczyłem się bardzo dobrze, bo mam bardzo dobrą pamięć, wiec to powodowało że umiałem zawsze odpowiadać na pytania, bo zawsze zapamiętywałem, nawet jak się nie wsłuchiwałem. Kiepski byłem z nauk ścisłych, ale dzięki dobrej pamięci też sobie radziłem.

Gość popadacie w skrajności
haha :D human tuman jak to mowią

Hengist- Aryjczyk to rasa, wiec co ma piernik do wiatraka? Hitler też się wychowywał w patologi, Stalin także, a bał sie ich cały świat.

G.A.K mylisz się. Aryjczycy tym się różnili od innych ludzi, że nie mieli skłonności do patologii i zachowań aspołecznych. Na jakiej podstawie twierdzisz, że Hitler był Aryjczykiem. Ja słyszałem, że miał żydostwo, po stronie ojca. Ja alienuję się od nazizmu. Jestem bliższy ideologii żołnierzy klanu...

ta a potem taki co miał to- Lubię pracę, która jest pożyteczna i która służy ludziom i ma sens. Jakoś nie widzę siebie w urzędzie, gdzie praca nie ma żadnego sensu ani pożytku. Mnie praca nie tylko daje kasę, ale także satysfakcję, ty tego nie zrozumiesz, że nie pracuje się tylko dla kasy, ale także dla tego, co się zrobiło. Ludzie naprawiają stare rowery, samochody, motocykle, nie zarabiają na tym a dokładają do tego, ciężko pracują wiele miesięcy i mają satysfakcję z wykonanej pracy, tak samo jak ogrodnik który w parku dba o kwiaty, on nie ma przyjemności tylko z tego że dostaje za to kasę, ale także ma przyjemność z tego że robi coś pożytecznego. Zapewne ty nie masz przyjemności z pracy, bo pewnie twoja praca jest bezsensowna i nikomu pożytku nie przynosi, wiec idziesz do pracy tylko dla kasy.

Gość Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
Po co to wszystko tępakom mówisz i tak nie zrozumieją :(

żołnierze klu klux klanu, w przeciwieństwie do nazistów byli przywiązani do swojej chrześcijańskiej religii, jako ortodoksyjni protestanci i pielęgnowali tradycyjne wartości. Takie podejście jest znacznie bliższe mojemu obrazowi świata. Jestem chrześcijaninem...

Hengist- Czyli jesteś zdrajcą, bo to kultura żydowska a nie Aryjska. My Aryjczycy mamy swoich bogów i swoją mitologię, nie potrzebujemy boga- żyda i mitologi żydowskiej!!

Dziedziczenie po mtce wymyślili faryzeusze w I wieku ne. Wcześniej u Izraelitów dziedziczyło się tylko po ojcu. W Starym Testamencie znajdziesz całe drzewa genealogiczne. Ale we wszystkich było podane tylko pochodzenie w linii męskiej. Wniosek: Liczyło się tylko pochodzenie po ojcu. A do dzisiaj żyją judeochrześcijanie (żydzi mesjańscy), którzy dalej dziedziczą żydostwo w linii męskiej. Doucz się...

Gość dobrze że taki np oferma
dzieci nie ma. To by dopiero takie miały nieszczęśliwe dzieciństwo :o

Gość vslfkmb
jak oni sie do związku nie nadają a co dopiero do roli ojca... egoiści, są głupi, jak można kogoś tak wyzywać tylko z powodu odmiennego zdania? To się na badania psychiatryczne kwalifikuje. Nie potrafią zarobić porządnie. Btw to jest tylko kafe a niektórzy tu tak piszą jakby to był ich cały świat

ja to akurat byłbym super ojcem i mężem i w ogóle :D dzieci też mnie lubią, tak samo jak psy.

Gość cfwrbtlm
:D:D:D Dobry żart

Gość woda w wannie
oferma jest aseksualny to mu ojcostwo nie grozi

Gość żaba każdemu prawikowi liże
doope :D Ciągnie swój do swego

Gość IMO12391
Wyczuwam nutkę zazdrości. :P

Gość to ze zaba jest dziewica to
oczywista oczywistosc nie uwierze zeby laska 25 + srednio doswiadczona interesowala sie niewinnymi troche przyglupimi osobnikami.

Gość nie, ona się tylko offermą
interesuje :P

"to ze zaba jest dziewica to oczywista oczywistosc nie uwierze zeby laska 25 + srednio doswiadczona interesowala sie niewinnymi troche przyglupimi osobnikami." ­ no ba, w dodatku orleańską :D ­ i niepokalanie poczętą. ­ a tak w ogóle to jestem wojtek i mam 12 lat :classic_cool:

Gość sgfhgfgf
po prostu żaba polki nie chcą mieć dzieci, bo w większości: 1. nie mają własnego mieszkania/domu 2. z pensji męża nie są w stanie wyżyć w trójkę (a macierzyński kiedyś się kończy, poza tym niektóre wcześniej pracują na umowach śmieciowych) 3. po urodzeniu dziecka kobiety mają problem z powrotem na rynek pracy 4. faceci nie pomagają im w domu, chcą żeby kobieta zarabiała + sprzątała + oczywiście zaj**isty seks na zawołanie 5. nie ma żadnych konkretnych ulg dla rodzin z dziećmi, ceny artykułów dla dzieci stale drożeją 6. nie ma miejsc w przedszkolach, zamyka się szkoły 7. postępuje kryzys 8.i najważniejsze - faceci nie chcą mieć dzieci, brać ślubów, oczekują tylko niezobowiązującego ruchania. v ad 1. kobiety to nieudacznice i tego "wymagają" od faceta. ad 2. rodzinę powinni utrzymywać oboje bo oboje założyli rodzinę i kobieta to nie dziecko by nie pracowała. ad 3. Nie jestem kobietą nie wiem o tym ad 4. Jest sporo mężczyzn, którzy "pomagają w domu" a często też zajmują się nim: gotują, sprzątają, zajmują się dzieckiem. Tylko dla was najważniejsze ile facet zarabia i czy ma prawko i auto. ad 5. brak ulg to faktycznie problem ad 6. brak miejsc z tym sam się spotkałem ad 7. na kryzys nic się chyba zrobić nie da. przynajmniej samemu i lokalnie ad 8. Są mężczyźni, którzy chcą dzieci, są też tacy, którzy chcą/pracują z dziećmi zawodowo tylko jest to przez kobiety negatywnie odbierane i uznawane za "NIEMĘSKIE". Zresztą kobiety też nie chcą ślubów skoro wchodzą w konkubinaty itp. A o legalną aborcję walczą kobiety nie mężczyźni. Mężczyźni są generalnie przeciw aborcji.

"rodzinę powinni utrzymywać oboje bo oboje założyli rodzinę i kobieta to nie dziecko by nie pracowała." ­ to może jeszcze baranie chodź w ciąży 9 miesięcy i potem ródź, żeby wszystko było "po równo". ­ ludzi powinno być stać na to, żeby swobodnie decydować o tym, czy kobieta ma zostać z dzieckiem/dziećmi przez parę lat czy pracować. nie wyobrażam sobie, żeby moim dzieckiem zajmowały się jakieś niańki, albo musiało się wałęsać po żłobkach ­ "Tylko dla was najważniejsze ile facet zarabia i czy ma prawko i auto." ­ no i właśnie z powodu istnienia takich bidolących cip jak ty kobietom odechciewa się macierzyństwa. lepiej się od razu powieś.

Gość vslfkmb
Są mężczyźni którzy pracują, mają mieszkanie dom i auto i nie marudzą jak ty.... to że tego nie masz i nikt cie nie chce przez to to jest komunał musisz być zyebem nie obraź sie ;)

Gość vslfkmb
"Tylko dla was najważniejsze ile facet zarabia i czy ma prawko i auto." no i właśnie z powodu istnienia takich bidolących cip jak ty kobietom odechciewa się macierzyństwa. lepiej się od razu powieś. x DOKŁADNIE TAK!

Gość A po co mam brać na męża
nieudacznika? Skoro są faceci ustawieni, a do tego mili, nie płaczą po forach dla kobiet, tylko chcą ciężko pracować dla rodziny. Aha i ja też mam te wszystkie "luksusy" żeby nie było

Gość sgfhgfgf
po prostu żaba "rodzinę powinni utrzymywać oboje bo oboje założyli rodzinę i kobieta to nie dziecko by nie pracowała." to może jeszcze baranie chodź w ciąży 9 miesięcy i potem ródź, żeby wszystko było "po równo". 4 A co ma ciąża do tego? Czy to zwalnia Cie od bycia równym partnerem w związku?0 0 ludzi powinno być stać na to, żeby swobodnie decydować o tym, czy kobieta ma zostać z dzieckiem/dziećmi przez parę lat czy pracować. nie wyobrażam sobie, żeby moim dzieckiem zajmowały się jakieś niańki, albo musiało się wałęsać po żłobkach 0 0 A czemu za wszystko ma być odpowiedzialny facet? Czemu kobieta ma być uprzywilejowana? Jak nie chcesz by dzieckiem zajmowały się niańki to niech facet zejmuje się dzieckiem a ty do pracy. 7 no i właśnie z powodu istnienia takich bidolących cip jak ty kobietom odechciewa się macierzyństwa. lepiej się od razu powieś. 4 Gdzie ja biadole głupia kuro ?! 9 vslfkmb Są mężczyźni którzy pracują, mają mieszkanie dom i auto i nie marudzą jak ty.... to że tego nie masz i nikt cie nie chce przez to to jest komunał musisz być zyebem nie obraź sie 3 Kolejna głupia kurefka gdzie jest napisane, że tego nie mam. Nie zgadzam się tylko na bycie wbijanym w butelkę i robienie za frajera, który utrzymuje leniwą kobietę. 0 A po co mam brać na męża nieudacznika? Skoro są faceci ustawieni, a do tego mili, nie płaczą po forach dla kobiet, tylko chcą ciężko pracować dla rodziny. Aha i ja też mam te wszystkie "luksusy" żeby nie było 4 Nie mówię byś brała nieudacznika ale baby wyżej piszą by facet tyłar jak debil a kobieta nic nie robiła w związku ( jak córeczka tatusia)

Gość A po co mam brać na męża
no wiesz jakbyś coś miał to byś się nie spinał tylko miał wszystko gdzieś ;)

"Są mężczyźni którzy pracują, mają mieszkanie dom i auto i nie marudzą jak ty" x i znowu się przygłupy uruchomiły. oczywiście że "są" tacy. tak samo jak "są" milionerzy i miliarderzy którzy na jedną kolację wydają więcej niż "normalni" ludzie mają miesięcznego (a czasami nawet i rocznego) dochodu. podobno na niedawnym kongresie "europa+" kwaśniewski i reszta "wrażliwych socjalistów" na napoje i przekąski wydali 400 zł na głowę. więc faktycznie, tacy są. ale jednak fakty są nieubłagane, czyli takie że wśród ludzi do 25 roku życia bezrobocie wynosi ok 30 proc a i średnie wynagrodzenie jest jakieś żałosne. tylko takie tumany jak ty tego nie rozumieją. wg ciebie skoro najbogatszym człowiekiem na świecie jest meksykanin (carlos slim) to meksyk jest zajebiście bogatym krajem gdzie wszyscy żyją jak pączki w maśle. no i jak ja mam takiego tumana nie nazywać tak jak na to zasługuje?

Gość oj off żebym ja ciebie nie
nazwał tak jak na to zasługujesz :D