Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Znam 38 letniego prawiczka

Polecane posty

Gość sgfhgfgf
A po co mam brać na męża no wiesz jakbyś coś miał to byś się nie spinał tylko miał wszystko gdzieś 3 Po prostu denerwuje mnie nieudacznictwo współczesnych kobiet. Mało, która nie uwiesza się na mężczyźnie. Żadnych ambicji kompletnie. Tych samych cech z resztą nie lubią kobiety w mężczyznach przecież.

Gość A po co mam brać na męża
no ja jakoś jestem odmiennego zdania niż ta nieco ponad połowa ankietowanych :)wiec nie mow "kobiety" tylko "czesć kobiet". Są ludzie zadarni zawsze byli może inni źle szukają, nie wiem

widzę że nie ma chętnych do odpowiedzi, odpowiem zatem sam: otóż ci "ustawieni" są na ogół w telewizji, w serialach, w filmach. i taka panienka jedna z drugą naogląda się ich tam a potem w życiu też by tak chciała. dlatego taki który nie ma własnego domu a przynajmniej mieszkania, który zarabia te "nędzne" 2 tyś albo i mniej i nie ma samochodu to jej absolutnie nie odpowiada. ona by chciała bogatego prawnika jeżdżącego co najmniej bmw x5. takiego jak widziała ostatnio w amerykańskim filmie. a takich jednak deficyt.

"wiec nie mow "kobiety" tylko "czesć kobiet"." x może będę mówił: "większość kobiet na tyle istotna że konsekwencją ich przekonań i wyborów jest dzietność na poziomie 1,34 która w krótkim czasie może doprowadzić do katastrofy demograficznej" x to by oddawało istotę sprawy, ale trochę za długie. dlatego w polityce napisali "kobiety" i jest to odpowiednie określenie jeżeli dotyczy większości i silnie wpływa na sytuację społeczną. a to że ty tego "nie widzisz" to chyba tylko świadczy o tym żeś ślepa. ale to już twój problem. bo naprawdę zdumiewająca jest postawa rodzaju "ja nie widzę tego co widzi większość więc to większość jest jakaś dziwna" :D

Gość vslfkmb
to już wiem czemu jesteś sam :D

Gość vslfkmb
To ci co mają prace, auto i jakieś tam mieszkanie to muszą mieć raj :D To przecież takie mega luksusy że głowa mała

Gość vslfkmb
no nie wiem... chyba to troche wyolbrzymiasz

Gość enemne
po co żabsko liże doopę staremu prawikowi offermie, skoro ten jej nie chce?

"no nie wiem... chyba to troche wyolbrzymiasz" x ale to są fakty. kobiety w polsce dzieci mieć nie chcą, w irlandii są najbardziej dzietną mniejszością.

Gość vslfkmb
no cóż jak kogoś nie stać na dziecko to dobrze, że się za to nie bierze

i znowu wracamy do terminu "stać". co to znaczy "stać"? czy będziesz kontynuować polgąd jednej kretynki z wczoraj że "stać na dziecko" tylko tych którzy są mu w stanie zapewnić "dobre szkoły" "ładne ubrania a nie ciuchy z lumpa" i "pomoce naukowe takie jak np laptop"? dzieci wbrew pozorom nie są takie bardzo drogie o ile oczywiście nie wyznaje się opinii że muszą mieć ubranka, zabawki i w ogóle wszystko jedynie zajebistych, najlepszych marek i oczywiście nowe. no ale właśnie współczesne kobiety tak mają bo naoglądały się rozmaitych "klaudii" czy innych gówien i uroiło im się w głowach że dzieciom to "trzeba zapewnić" takie warunki jak mają dzieci jakiejś angeliny jolie czy innej "celebrytki" a jak się tego zrobić nie da to znaczy że cię na dzieci "nie stać".

Gość vslfkmb
o mamusiu dobrze, że dzieci nie masz :D o chlebie i wodzie w ciemnym lochu byś je trzymał chyba :D

a co ciekawe później tacy rodzice co to niczego dziecku nie umieją domówić i traktują je jak jakąś laleczkę dziwią się że wyrosło na głupiego, aroganckiego i leniwego nastolatka.

Gość vslfkmb
każdy rodzic chce wszystkiego co najlepsze dla dziecka wiec co w tym dziwnego, że ktoś pisał o dobrych ubraniach itd?

Gość sgfhgfgf
A po co mam brać na męża no ja jakoś jestem odmiennego zdania niż ta nieco ponad połowa ankietowanych wiec nie mow "kobiety" tylko "czesć kobiet". Są ludzie zadarni zawsze byli może inni źle szukają, nie wiem 3 Rzeczywiście masz rację powinienem użyć słowa "część kobiet" przepraszam.

"o chlebie i wodzie w ciemnym lochu byś je trzymał chyba " x no wiadomo, jakże by inaczej. ty taka głupia od urodzenia jesteś czy później dopiero miałaś jakiś wypadek?

Gość Trantul_la
"A co ma ciąża do tego? Czy to zwalnia Cie od bycia równym partnerem w związku?0" X X Jak chcesz miec rownego partnera to znajdz sobie chlopaka i po klopocie. Kobiety ze wzgledu na swoja role biologiczna oczekuja silnego faceta, w ktorym beda mialy oparcie. X Pogodz sie z tym albo placz w podusie jak ci zle.

Gość vslfkmb
nauczyłam sie od Ciebie 🌻

ode mnie to możesz się faktycznie dużo nauczyć ale jeszcze niczego się nie nauczyłaś. do tego żeby się czegoś nauczyć to rozumu trochę trzeba mieć.

Gość nikt cie o zdanie nie prosił
idź sobie renie pomęcz bo chyba dziś coś nie działałeś w tej kwestii

Gość no kto tu trollem jest?
Użytkownik: !offerma (ilość tematów: 41, ilość postów: 7483) :D

Gość kto by chciał offa za ojca?
ale bylibyście przynajmniej "mądrzy" ;) na sposób owego delikwenta i z góry przepraszam za nadużycie słowa mądry w jego odniesieniu 🖐️

Gość kto by chciał offa za ojca?
przecież taki właśnie siebie prezentujesz tutaj. wiec sie nie oburzaj.

Gość ja bym chciał
mieć takiego ojca

Gość 65879675u
Trantul_la "A co ma ciąża do tego? Czy to zwalnia Cie od bycia równym partnerem w związku?0" X X Jak chcesz miec rownego partnera to znajdz sobie chlopaka i po klopocie. Kobiety ze wzgledu na swoja role biologiczna oczekuja silnego faceta, w ktorym beda mialy oparcie. X Pogodz sie z tym albo placz w podusie jak ci zle. 9 To nie rola biologiczna tylko nieudacznictwo

Bezsensu z tymi idiotkami rozmawiać. Wystarczy popatrzeć na nowe pokolenia, co się wychowywali w dobrobycie, albo ćpają dopalacze, albo popełniają samobójstwa, tną się, dziewczyny się puszczają albo prostytułują. Ilość samobójstw nastolatków pokazuje jak ludzie są szcześliwi i mocni. A większość z nich wychowuje się w dobrobycie. Natomiast ludzie którzy urodzili się przed wojną i wychowywali się w biedzie, to jakoś problemów z życiem nie mieli. Mnie jest naprawde żal dzieci z domów nowobogackich, uważam takie dzieci za patologię gorszą od rodziny alkoholików( biedna rodzina to nie patologia, a jedynie alkoholicka rodzina jest patologią). Kiedyś jak były wakacje za moich czasów, to pełno było dzieciaków nad jeziorami, w lasach, pod namiotami itp. Dziś nawet nie poznać że są wakacje, bo po prostu dzieci nie widać, siedzą calymi dniami w domu i tyle. żal mi tych dzieci, którym każe się cięgle uczyć i ciągle daje jakieś zajęcia, a potem pracują w mega nudnych biurowcach.

Gość Trantul_la
"To nie rola biologiczna tylko nieudacznictwo " X Urodzenie dziecka i bycie na wychowawczym to nieudacznictwo? Puknij sie w ten swoj pusty czambuł, zapewne uslyszysz echo :)

Gość jestem dziwnie pewna
ze faceci piszacy o nieudacznictwie kobiet sa bezrobotni albo zarabiaja max 1200 zreszta tylko tacy tu siedza i placza mieszkaja u mamusi i zala sie calemu swiatu, biedne misiunie

Gość vslfkmb
jestem dziwnie pewna ze faceci piszacy o nieudacznictwie kobiet sa bezrobotni albo zarabiaja max 1200 zreszta tylko tacy tu siedza i placza mieszkaja u mamusi i zala sie calemu swiatu, biedne misiunie x Popieram, taki BSA, czy off to się czym pochwalić nie mogą za bardzo