Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koki27

CHCĘ SPRAWDZIĆ CHŁOPAKA CZY JEST MI WIERNY!!!!!

Polecane posty

Chcę napisać do niego esa z innego nr ale nie chce mi się kart kupować. Mogę wysłać sms z neta?

Gość XXXXXXXXXXXfgdfv
przeciez teraz w modzie jest zakladanie konta na fb jakiejs laski, badz kolesia ;) czasy z smsami juz dawno minely

a przewidziałeś co może się stać jak juz napiszesz ? jeśli zacznie kręcić ? wolałabym żyć w niewiedzy na ten temat po co stwarzać sobie problemy skoro ich się nie ma ?

Chcę wiedzieć czy jednak coś by odpisał i wgl. Mam dylemat po pewnej sytuacji i chcę wiedzieć i być pewna

Gość XXXXXXXXXXXfgdfv
nawet jesli Twoj facet to swinia, to nie baw sie w takie dziecinady, to jest dobre dla nastolatkow, a nie dla doroslych ludzi.

Mój facet jest naprawdę super, ale czasami mam mieszane uczucia co do pewnych spraw.

Gość majeczka Muaa
ja ci moge pomóc :)

Gość tika2
wysłać sms z neta chcesz.. tylko powiedz mi w jaki sposób miałby Ci odpisać?

Gość tika2
nie bardzo. Nawet jeśli napiszesz to nie będzie miał jak odpisać. Jedynie możesz jakąś koleżankę zaufną poprosić,bądź kupić kartę ,napisać na e-maila,napisać na gg...:) chyba,że Twój partner jest dość podejrzliwy.. może sprawidzić IP.

Gość LACOSTAAAA :)))
mogę użyć swojego numeru telefonu, napisać do niego, a nawet użyć swoich danych osobowych, tylko musiałabyś mi podać np, gdzie był ostatnio w jakimś publicznym miejscu, to naściemniałabym kolesiowi, ze tam go widziałam. lubię takie intrygi !

on jest zapracowany nie ma czasu na takie pierdoły jak gg czy fb, tylko w rachubę wchodzą sms. Będę musiała sobie jakoś poradzić

Jakoś osobom z tego forum nie jestem w stanie zaufać i dać im nr mojego faceta.

Gość Hania wwwww
Jeśli nie jest wierny i Cię zdradza, to Ty też nie bądź mu wierna i zdradzaj go! On ma prawo robić sobie dobrze z inną , Ty masz prawo do tego samego. Życie jest jedno więc masz prawo się kochać z kim chcesz. Pobzykaj sobie z Tym i tamtym i nie zazadrośc mu! Wiesz skąd bierze się sprawdzanie, szpiegowanie twojego ex ? Otóż dlatego ze czujesz zazdrość. Żeby jej nie czuć Ty także miej kogoś na boku

Gość tika2
nikt nie chce numeru twojego chłopaka;)bez przesady.A mogę spytać,dlaczego nie ufasz mu??

Gość Hania wwwww
nie żal się nikomu, nie skarż na niego, nie kabluj jego kolegom, poprostu odpłacaj tą samą monetą...

Gość Levlatan
chłopak nie pies, tępa suko

Otóż on mi ciągle powtarza ze nigdy by mnie nie zdradził i wgl, nie jeździ beze mnie nigdzie (akurat to mogę sprawdzić czy jest w domu, wystarczy ze do mnie z domowego zadzwoni ) ale ostatnio byliśmy w klubie i trochę wypił i się patrzył na taką laskę ciągle. Wkurza mnie to, ma się na mnie gapić a nie na jakąś dziewuchę. Myślę po porostu że gdyby mnie tam nie było to by z nią bajerował i od rzeczy do rzeczy był by coś więcej

On jest spokojny i naprawdę porządny, nigdy na niego nie narzekałam. Gdy tylko wypije po prostu inny człowiek. Może za bardzo zazdrosna jestem o niego i wymyślam sobie głupoty w głowie

Gość tika2
no więc skoro jest w porządku to odpuść sobie to szpiegowanie. A co się takiego stało, że patrzył się na jakąś dziewczynę,może akurat śmiesznie była ubrana :D .Nie rób sobie problemów gdy ich nie masz. Czy Ty byś chciała żeby on Cię sprawdzał? Głupota...

Patrzył sie na nią a nawet sprawiał wrażenie jakby chciał do niej podejśc i zatańczyć, później pytał jednego chłopaka co to za jedna.

Gość tika2
no więc mówisz, że był nią wyraźnie zainteresowany. Ile jesteście razem?:)

odpusc chlopakowi.... on moze wtedy tez odpusci tobie jak bedziesz kiedys miala ochote na skok w bok.. a na pewno kiedys bedziesz miala, uwierz mi i mojemu doswiadczeniu :)

Gość Roman z Na Wspólnej
Na jego miejscu wziąłbym pod uwagę to co lepsze wpadnie po drodze. Żadna filozofia.