Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aomomoa.o2

ocet jabłokowy

Polecane posty

Gość aomomoa.o2

Drogie koleżanki, stosowała któraś kurację odchudzającą z octem jabłkowym? dodam, że jeżdżę rowerkiem treningowym ok.40 minut +brzuszki. Bardzo licze na efekty!!

Gość maziulka1990
Działa ale bardzo negatywnie wpływa na organizm:( Częste mdłości, a nawet wymioty. Po tygodniu stosowania owszem spadłam na wadze 3 kg ale byłam słaba i miałam zawroty głowy. Nie mówiąc już właśnie o mdłościach i o tym ze przez kolejny tydzień kiedy już nie używałam octu jabłkowego nie umiałam nic zjeść. Jak dla mnie lepiej ułożyć sobie dietę.

Gość ja kiedys probowalam
ale po jakims czasie mialam zaparacia wiec odstawilam. tylko kup w 100% naturalny i racjonalnie rozcienczaj.

Gość aomomoa.o2
mam ocet firmy Kamis - pisze, że jest naturalny, z samych jabłek. Na pół szklanki wody wlewam jedną łyżkę stołową octu.

Gość ja kiedys probowalam
lepiej lyzke rozcienczaj w szklance wody. są tutaj chyba z 3 tematy o occie jabłkowym, poszukaj, można duuużo poczytać innych opinii. wlasnie w ktoryms z tych tematów czytałam, że ten z kamisa jest kiepski.

Gość aomomoa.o2
no naczytałam się, jednym KAMIS pasuje, innym mniej :) ale widzę zdecydowanie same pochlebne opinie o tym z rossmana. Gdy skończę tą butelkę KAMISA przerzucę się na tamten.