Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xsuz19

lepiej byc dziwką niz dziewicą

Polecane posty

Gość xsuz19

taki mam wniosek, ja sie szanuje mimo ze powodzenie mam nie małe, ale co z tego jak sami frajerzy dookola co chca mnie wyruchac a po wszystkim pa.. ;/ gwałciciele niedoszli i inne zło, lepiej mają kolezanki które dają na imprezach albo na dluzej spią z bogatym chłopakiem, im się liczy tylko ruchanie, niestety wywodze sie z patologii i wątpie w normalność widząc dookoła kolezanki ubierajace sie w galeriach z bogatymi kolesiami, a ja sobie na nic nie mam nowego, ubieram się w lumpexie.. to nie prowokacja, poprostu widze do czego doprowadzi mnie takie normalne zycie.. chodzenie do pracy, studia i pomoc rodzicom.. to nie ma sensu, lepiej zyc chwilą i się bzykac ze sponsorami jak moje kolezanki.. wprost mi mowią ze powinnam sprubowac, one są z dobrych domów tam nigdy nie było sytuacji ze brak butów na zime,, itp myśle że jestem jakaś dziwna. milosci nie ma, ani w domu rodzinnym ani wsrod mojego srodowiska, liczy sie kasa i sex. czas dorosnąc :)

Gość xsuz19
no dokladnie, sama na nią wpadlam dzis,

Gość ja-a
tak, ponieważ świat może się skończyć, możemy zginąć w wypadku, a dziwka dużo się bawi i ogólnie ma dystans do życia. każda tzw. pożądna dziewczyna marzy w sercu o przygodzie, o facecie, o smiechu, ale ogranicza ją dobre wychowanie. to smutne. w głebi serca każda zazdrości dziwce. i dlatego tak po nich jadą- one mają odwagę się cieszyć i postawić na swoim na przekór wszystkim i całej kultury, która wymyśliła i siłą wsadziła kobiety w kult cnoty

Gość Hania wwwww
To nie pradwa że miłość się nie liczy! Miłość też jest i jest ważniejsza od sexu

Gość myśleć jak chomik_
"wprost mi mowią ze powinnam sprubowac" - powinnaś takiej "koleżance" dać w mordę... jako takie śćierwo w ogóle śmie otwierać usta - którymi obciąga pały za kasę - w Twoją stronę ? ona jest zawistna po prostu, że Ty wciąż masz, to co ona utraciła na zawsze

Gość helafelalaa
Święte słowa

Gość Hania wwwww
tak bardzo chcesz stracić ten wianek co masz go na głowie.... Ty możesz na ten wianek być wciekły i go nie nawidzieć. Ale jak ktoś Cię czyta to myśli sobie że "dziewictwo" jest słodkie Nawet nie masz pojęcia że to takie słodziutkie, niewinne jejku jak ja bym chciała przytulić takiego prawiczka 19 do siebie. Słodziak z Ciebie

Gość lęk
zgadzam się z tym że miłość jest bardzo ważna, jak i szacunek, ale niektórzy to zrozumieją za późno, inni wogule, a reszta ma to gdzieś.

Gość Wildseniorr
Tylko potem się nie dziw jak będziesz napiętnowana, zła sława cię nie opuści na pewnym etapie.

Gość loti27
racja, lepiej nie rozmawiaj z dziwkami, to nic nie warte szmaty i to, że kupi sobie nawet najdroższy ciuch nie zmieni tego, że jako kobieta jest bezwartościowa

Gość Hania wwwww
nie potrafie wytłumaczyć mojego skojarzenia. Poprostu prawiczki kojarzą mi się z szczeniaczkami . Które można przytulić jak przytulanki, jak misie pluszowe do siebie. Są takie słodkie

Gość xsuz19
tak tak.. pouczacie mnie jaka to wartośc te całe dziewictwo.. super marzyłam o miłosci o normalnosci, moim marzeniem jest i byl ;p domek ogórdek mimo ze wyglądam jak lalka to nie jestem pusta w srodku, ale cóż z takim mysleniem daleko nie dojade... w domu sie nie przelewa..alko itp.. nie mam znajomych tak wielu jak w szkole sredniej, kazdy ma swoje zycie, sama pracuje i studiuje, ale brak mi kasy, a towarzystwo najbluzszych kolezanek daje mi wprost do zrozumienia że jestem UFO.. ze najlepiej zacząc "sexkariere" w jakism obcym miescie.. tam nikt nas pzeciez nie bedzie znał.. bo biede klepię, wiedzą jak bardzo.. przemysleć to.. w sumie moze serio dziwaczka ze mnie, zycie to nie film z tv, czas się ogarnąć i wyjść z getta :) źle mowie?

Gość xsuz19
czyli moje kolezanki maja racje, jestem ufo ;p milosci nie ma, dziewicą w tym wieku nikomu nie zainponuje po co te ceregiele, dzieki za pomoc w doradzaniu :) ten temat jest tak logiczny ;p hehe ze nie ma cokomentowac..

Gość Hania wwwww
lęk Te młode są słodziutkie takie w wieku 17-20 lat. Słodkie szczeniaczki z nich

Gość pluto1111
seks jest zdrowy.

Gość myszawsosie
Wybacz ale pieprzysz i jedziesz po skrajnościach albo dziewica albo galerianka ? :O Trzymanie cnoty nie ma żadnej wartości samo w sobie. Najczęściej jest kultywowane przez nieszczęśliwe, niedowartościowane i niedojrzałe dziewczyny, które zamiast cieszyć się seksem uskuteczniają utopijną ideologię "porządności" jakoby seks miał cokolwiek wspólnego z moralnością, a nie naturalną potrzebą fizjologiczną człowieka.

Gość mądra jestem
wiesz,nie dla każdego seks to tylko fizjologia,to może być dopełnienie miłości.A oddzielanie seksu od moralności czyni z ludzi bezmyslne zwierzęta,krzywdzące innych zdradami i innymi patologiami autorko dziwie CI sie,ja mam 20 lat i jakoś nie zauważyłam by było tak tragicznie jak piszesz.Nikt mnie do niczego nie zmusza,nie czuje żadnej presji na seks,jest ok :)

Gość to tak jak by wybierac miedzy
a wiasz ze była modelka polka narzeczona siosttrzenca premiera berluskoniego załozył ruch czystych serc w włoszech i w ciagu roku zapisał sie 6 tys dziewic w polsce terz działo to

Gość xantrypa
a wiesz - cos ci powiem, mialam kiedys taka przyjaciolke ktora mi wszystko mowila- nawet z detalami, opowiadalysmy sobie wszystko, wtedy jeszcze mialysmy "kolegow"i wiesz cooo ... - pewnego razu poznala faceta - w szkole, sporo starszego, pomagal jej w nauce bo ona nie z tych bardzo zdolnych byla i gdy tak zapraszala go do domu to cos zaiskrzylo i ... zaciazyla, - a do czego zmierzam i wiesz ty co ? - ON SIE ZAPYTAL CZY BYLA DZIEWICA ! - mialysmy prawie 19 cie lat czyli tyle samo co ty !... i on sie mnie zapytal czy to jest prawda - czy byla dziewica !!! - pewnie ze potwierdzilam- zreszta zgodnie z prawda, - on mial juz zwiazek ale nie wyszlo cos, no i ... szkoly nie skonczyli oboje - ale sa razem do dzis- bardzo szczesliwi, a wiec uwazaj bo tez moze cie przyszly maz zapytac- CZY JESTES DZIEWICA ! - i co odpowiesz ? - wiesz moim zdaniem lepiej jest zgodnie z prawda !!! - a jak sie zapyta kolezanek - tak jak tamten ? ... podalam ci jeden przyklad na to, ze lepiej zachowac dziewictwo dla kogos wartego " tego" - dla niego to bylo bardzo wazne i mysle ze nawet ich rodzice tez o tym sie dowiedzieli (od niego) WIEC UWAZAJ !

Gość xantrypa
a teraz z innej beczki - byla tu juz rozne tematy - nawet o tym aby " sprzedac" dziewictwo i za ile !!! - hee he ... ale tak jak te twoje kolezanki DAWAC KAZDEMU - jak na smietniku !!!! - buuuuuuuu...

Gość myszawsosie
Mylicie miłość z pożądaniem.. "A oddzielanie seksu od moralności czyni z ludzi bezmyslne zwierzęta,krzywdzące innych zdradami i innymi patologiami" Jesteśmy rozumnymi zwierzętami, które kopulują ze sobą nie tylko w celu prokreacji, a czerpania obopólnej PRZYJEMNOŚCI ze współżycia tak jak to robią delfiny - jedne z najinteligentszych stworzeń w krainie zwierząt. ;) Na pytanie: "CZY JESTES DZIEWICA !" odpowiedziałabym: A ty prawiczkiem ? Nie ? To wypierdalaj ! Nie poszłabym do łóżka z takim ograniczonym prostakiem, dla którego liczy się tylko to, żeby pierwszy zamoczył, nieważne, że dziewczyna pragnęła wcześniej zaznać bliskości, męskiej cielesności, zaspokoić swoje naturalne potrzeby, spełnić własne pragnienia oraz fantazje w sferze seksualnej, ale była od tego odosobniona, nieszczęśliwa, zamknięta pod kloszem pod otoczką wymuszonej, zafałszowanej pruderii i cnotliwości. :O

Gość qdwdqwdqwdqwdwqdwd
no pewnie ,że tak :P ja tam sobie zycia nie żałuje też i dobrze ;) miałam 12 partnerów w łozku , mam 24 lata i fajnie , przynajmniej bede miala co wspominać na starość :)

autorki mówisz miłości nie ma ale chyba do konca w to nie wierzysz skoro jednak zachowujesz cnote dla kogoś kto nie powie po wszystkim pa. w kazdym razie zamiast pieprzyc bogaczów, pieprz dalej otoczenie i dobrze ze nie łamiesz swoich zasad

Gość xsuz19
ale te moje zasady to już nie mają racji bytu ;p w dziejszych czasach to UFO w wieku lat 19 jest virgin.. do niczego mnie to nie doprowadzi, faceci i tak zdradzają, nie warto dla kogos nie uprawiac seksu za młodu. Poprostu widze patrzac na swoje otoczenie że bycie "niegrzeczną" lepiej wychodzi dziewczynie, taka nawet ma lepszy start finansowy. A ja klepię biede i wiecznie grzeczna ;p Jaki z tego wniosek? ;p

Gość mądra jestem
rób co chcesz,jeśli tak Ci ciązy to dziewictwo to sie go pozbądź. Ja jednak nie stane sie na siłe "niegrzeczna" bo inne takie są.Niech sobie będą,ja tak nie chce po prostu i wcale nie byłoby mi tak lepiej bo nie byłabym sobą.Nie powiem że uszczęsliwia mnie dziewictwo,chciałabym już uprawiać seks no ale co zrobie skoro nie spotkałam kogoś z kim bym chciała to zrobić a wobec tego pozostaje mi nadal czekać.Nie można żyć z założeniem,że trzeba być jak inni,albo wszyscy faceci są źli i zdradzają. Nie trzymam dziewictwa dla kogoś jako nagrody w tym sensie że "nie warto nie uprawiać dla kogoś seksu" tylko raczej trzymam to dziewictwo tak sobie,bo jakoś nie potrafiłabym go stracić z kolegą albo nieznajomym.

Gość mądra jestem
a zasady jednak mają rację bytu,nie wiem w jakim otoczeniu się obracasz,ale ja mam nawet przyjaciółki dziewice i nikt nie robi z tego problemu. No i są faceci którzy ucieszyliby się z dziewczyny dziewicy,są nawet tacy co sami czekają! musisz mieć naprawde bardzo patologiczne otoczenie,współczuje,ale to środowisko to nie cały świat.W normalnym otoczeniu jest mieszanka róznych ludzi,a nie wszyscy tacy sami.

Gość mądra jestem
a jaki to ten lepszy start finansowy? znalezienie sponsora? sorry,w takim razie wole klepać biede,bycie dziwką to dla mnie ostateczność ( może jakbym miała dzieci i zero pieniędzy to dla nich bym się poświęciła ale w żadnym innym przypadku nie! wolałabym chodzić w łachmanach i jeść suchy chleb),bycie prostytutką to przecież upadek na dno a nie żaden dobry start!! wole mieć ten start jako kasjerka albo sprzątaczka,nie ma większego poniżenia od prostytucji

Gość mądra jestem
mysza w sosie ja nie twierdze,że seks jest tylko dla prokreacji! ale nie można zwracać uwagi na samą PRZYJEMNOŚĆ,zwłaszcza jak sie jest w związku.Dla zdradzającego to będzie PRZYJEMNOŚĆ a dla zdradzonego koniec świata.. po prostu niebezpieczni są dla mnie ludzie,co całkowicie "uwalniają" seks od moralności,twierdząc,że ta nie ma z nim nic wspólnego.To własnie oni mogą zdradzić czy nawet zgwałcić,bo skoro nie ma moralności to po co sie przejmować czy jakaś kobieta tego chce czy nie? facet chce PRZYJEMNOŚCI idąc ulicą,widzi jakąs fajną babkę i sru ją za krzaki,bo to dla niego będzie przyjemne.A że dla niej nie - nieważne,w końcu zero moralności,a ma być sam seks.

Gość mądra jestem
dlatego człowiek powinien mieć kontrolę nad sobą,umieć panować nad popędami i kierować się rozumem,a nie jak to bezmyślne zwierzę (wiadomo o co chodzi).Zastanowić się zanim coś zrobi,seks to nie zabawa i jakieś granice powinny być.Aby nie przesadzać w żadną stronę. Celibat to już moim zdaniem przesada,masturbacja jako grzech też