Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xsuz19

lepiej byc dziwką niz dziewicą

Polecane posty

Gość dziwna chyba jestem
Ale po co komu te cale dziewictwo? Naprawde rzadko zdarza sie, ze pierwszy facet bedzie tym ostatnim, i dziewictwo nie ma tu zadnego znaczenia czy od nas odejdzie czy nie. Ja zrobilam to pierwszy raz z facetem, ktory po wszystki nigdy nie uwierzyl, ze byl to moj pierwszy raz.

Gość mądra jestem
to dziwny facet musiał być co on jakiś ślepy czy jak? nie poleciała Ci krew,nie widział że jesteś trochę oszołomiona tym że to pierwszy raz? to powinno dać się wyczuć czy ktoś jest dziewicą czy nie...chyba że ktoś udaje,ale nawet wtedy często ludzie sie boją że nie uda im się oszukać. Po co mi dziewictwo? A co mam z nim zrobić skoro nie spotkałam kogoś z kim bym chciała uprawiać seks? Na siłę ma to być? Z nieznajomym albo kolegą? Aż tak zdesperowana to nie jestem..

Gość mądra jestem
wiem,że pierwszy może nie być tym ostatnim ale dla mnie ważne bym w danej chwili go kochała i chciała z nim być,żeby to nie było takie bez uczuć ja nawet nie potrafiłabym od tak

Gość xsuz19
ja mam srodowisko warjatek kolezanek imprezowiczek i domowej patologii i szarych blokowisk ;p hardkor a nie jakies zakoonicze spokojne, sama wygladam jak mln złotych. :P