Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegapionawizyta

przegapiłam wizyte u ginekologa połówkowe i co teraz ?

Polecane posty

Gość przegapionawizyta

Myślałam , że dziś mam do ginekologa a tu zaglądam i miałam wczoraj :/ Co teraz ? Iść udawać że na dzisiaj miałam? On nazwiskami nie czytam, ale ma bardzo napięty grafich i wydaje mi się że nie będzie miał w najbliższymj czasie wolnych terminów ;/

Gość przegapionawizyta
właśnie się do czytałam ze przyjmuje w Poniedziałki i Czwartki tylko :/

Gość idzzzz
idź dziś, może ktoś nie przyjdzie i jakoś godziny się poprzesuwają. Albo zadzwoń i się zapytaj kiedy następny termin wolny.

Gość przegapionawizyta
ALe dopiero w Czwartek będę mogła iść próbując się wcisnąć ;/

Gość zadumana303030
T idź gdzieś prywatnie

Gość przegapionawizyta
Tylko ,że ja chodzę prywatnie ;/ Jaka jestem nie odpowiedzialna ;/ Wszyscy czekają na wiadomość co i jak :( Przecież im nie ogę powiedzieć że przegapiłam ...

Gość xgfgfgfg
A jak pójdziesz w czwartek to będzie za późno? W którym jesteś tygodniu?

Gość przegapionawizyta
w 20 tygodniu. Nie wiem czy za poźno . Pierwsza ciąża . To powiedzcie mi czy za poźno ? Nie wiem czy mnie w Czwartek przyjmie ;/ On tylko 2 dni w tygodniu przyjmuje, i zawsze pełno tam kobiet , dlatego obawiam się że może tak być że mnie nie przyjmie.

Gość wiśnióweczka
Bez przesady, w kwestii połówkowego dwa dni to żadna różnica. Idź w czwartek, powiedz, że pomyliłaś terminy. Możesz też zadzwonić i upewnić się, że nie przyjmuje dziś, ewentualnie telefonicznie poprosić żeby Ci położna doradziła kiedy masz przyjść w takiej sytuacji. Jeżeli lekarz prowadzi Twoją ciążę, jeszcze prywatnie, to na pewno Cię przyjmie i wykona to usg.

W 20 tygodniu na pewno nie za poźno, odezwij się do swojego gina i na pewno jakoś cię przyjmie.

Gość przegapionawizyta
Cały miesiąc wbijałam sobie i innym że mam wizyte 16-ego ... Co mi przyszlo do głowy to nie wiem ;/ Strasznie mi przykro , że znów te dni będę musiała czekać aż zobaczę nowe usg i dziecko ;/

Gość ja połówkowe miałam
w 22 tc robione, wg lekarza nawet lepszy termin niż około 20-go tc Swoją drogą, nie wiem jak można przegapić wizytę, szczególnie, że lekarz przyjmuje 2 dni w tygodniu:-o chyba od początku ciąży można się przyzwyczaić do wizyt w poniedziałki lub w czwartki:-o

Gość przegapionawizyta
To dlatego że co miesiąc przyjmował mnie raz w taki dzień raz w taki, i po swoim urlopie przyjął mnie dzień w którym nie miał dyżuru ;/ Wiem żadne uprawiedliwienie , na kartce pisze jak byk :( Przykro mi cholernie ;/

Gość haha uśmiałam się
ja raz przyszłam o kilka dni za wcześnie a za późno to mi się nie zdarzyło, idź dzisiaj i powiedz, że terminy pokręciłaś, przecież gin Cie nie zje :)

Gość Samotna :(
spokojnie ja mialam usg polowkowe kilka dni temu a jestem na koncowce 23 tygodnia ;) no juz prawie 24 ;)

Gość przegapionawizyta
Dzis nie mogę bo go nie ma w gabinecie dopiero w Czwartek... Mam za dużo na głowie ;/

zadzwon do niego, powiedz ze przegapilas wizyte (uwierz mi ze kazdej kobiecie sie to zdarza nie bedziesz ani pierwsza ani ostatnia ;) ) i umow sie na ten czwartek najwyzej na koniec kolejki :)

Gość wiśnióweczka
Skoro wtedy zszedł z dyżuru to może i dziś zejdzie? Zadzwoń najlepiej i zapytaj połoznej kiedy masz przyjść, powiedz jak wyszło.

poza tym lekarz tez czlowiek i z pewnoscia Cie zrozumie :) zjesc Cie nie zje :)

Gość przegapionawizyta
Tylko na to czekam, ale jest godzina 9 i .......... I nie powinnam tak wcześnie dzwonić ... Może ma dziś wolne i śpi jeszcze. A położnej jeszcze nie wybrałam, miałam to zrobić po świętach więc w tym tygodniu muszę to uczynić

Gość przegapionawizyta
W Czerwcu się wyprowadzam z miejsca zamieszkania, o 100 km dalej, i teraz jak mam zrobić z położną ? Teraz mam ją wziąść na 2,5 miesiąca ? a w nowym miejcu zamieszkania to inną ?

To zadzwoń do niego dziś .Powiedź o co chodzi i poproś o wizytę w czwartek.Jak by robił problemy bo np.ma komplet kobiet itd to idź na te badanie do innego gabinetu :) W każdym razie ja bym tak zrobiła.

Gość przegapionawizyta
Dzięki Kochane !