Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23..letnia

Jestem dziewicą i mam 23lata. To wstyd? Mam szanse?

Polecane posty

Gość 23..letnia

Nigdy sie nawet nie całowałam, nie wiem czy kogos poznam

Jeśli jesteś brzydka to wstyd, jeśli piękna to honor. Zrozum, że dziewictwo/prawictwo nabiera wartości jeśli osoba je posiadająca ma okazje do ich utraty, ale tego nie robi w imię wyższych ideałów.

Gość toja27latprawiczekbezrobotny
ja mam 27 lat i jestem prawiczkiem.

Gość jedyna ja
Cześć to nie wstyd po prostu nie znalazłaś tego jedynego :-) z którym chciała byś pójść do łużka :-) nie spiesz się bo nie warto Przyjdzie pora na wszystko :-)

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
czy wstyd? zalezy od tego czy masz powodzenie

szczerze:P ? przez tyle lat nie ma opcji że nie znalazł sie nikt niezainteresowany :P albo jesteś wybredna, albo cholernie nieśmiała, albo zakonnica :P

Gość pan makabra
skąd jesteś? ja z warszawy mam 25 lat. jeśli się sobie spodobamy to się prześpimy, zobaczysz jak to jest.

Gość SlodkaS
Gratuluje:* I to żaden wstyd być dziwicą. Ja wsytdze się tego że nie zaczekałam, młodośc i narwanie ah. Ale ty możesz mieć cudowny "pierwszy raz" i życze ci tego z całego serca, Przygotuj się psychicznie do tego i mów sobie ze bedzie cudownie:*

Gość a czy kobieta straci błone
zapisz sie do ruch czystych dziewic w włoszech terz to jest w ciagu roku zapisało sie 6 tys dziewic bo tam stworzyła to była modelka Ania Goledzinowska narzeczona siostrtzenca berluskoniego

Gość aaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbb22222
czuje ze mam gorzej od ciebie jak dziewczyna w wieku 22 lat nie moze sobie nikogo znalesc to juz tragedia jest mowia ze mam marny charakter brzydka itp. nawet na wesele nie moge nikogo znalesc

Dziewictwo to żadna wartość a dodatkowo staje się dziwactwem i powodem do zastanowienia się nad normalnością posiadaczki tego pseudoskarbu gdy owa posiadaczka ma więcej niż 18 lat. Natura tak stworzyła człowieka, że musi współżyć inaczej dosięgają go wszelkiej maści dolegliwości psychiczne i psychofizyczne :classic_cool: Dlatego jeśli ktoś w wieku 18 lat nigdy nie uprawiał seksu to zwyczajnie musi coś z nim być nie tak :)

Gość dj.gjagp
Nigdy nie wkładałem wysiłku żeby kogoś znaleźć dlatego z racji tego że jestem przystojny miałem tylko koleżanki do pójścia na wesele, studniówke które trzymałem na dystans, nigdy nie miałem dziewczyny, teraz mam 25 i widze że wszyscy mają dziewczyny a ja mam dalej koleżanki gdy gdzieś trzeba się pokazać to dzwonie raz na rok, nigdy całowania czy przytulania i nic nie było, tylko żeby ładnie na zdjęciach wyglądać.

Gość pi pi and pi
a ja mam 27

Gość dj.gjagp
Zachowuję czystość z powodów religijnych, najwyższym autorytem jest dla mnie Jezus Chrystus, jestem patriotą-nacjonalistą, palę racę gdy śpiewamy hymn, aby godnie uczcić najważniejsze daty w historii Polski, na śtadionie tworzymy wspaniałe potężne oprawy meczowe! kieruje się dogmatem KK o czystości przedmałżeńskiej

Gość tlgpta
Ruchając się przed ślubem sprzedałeś duszę diabłu!!!

Gość gdyby to pisał facet, że jest
prawiczkiem to zostałby zmieszany błotem. Ciesz się, że jesteś kobietą masz dużo łatwiejsze życie.