Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miraga26

Inseminacja ŁÓDź, kto pogada?

Polecane posty

Gość Miraga26

i podniesie na duchu?;-(

Gość hmmm szczerze
Iui rzadko sie udaje za 1razem i czesto tez proby 3-4 prob koncza sie fiaskiem widac to chodzby na topikach o iui to ma male powodzenie szans udaje sie ale rzadko

witam. Ja do IUI bede podchodzic dokładnie za 3 tygodnie. Obawy mam spore. Staramy sie o dziecko juz 2 lata. Na ostatniej wizycie dowiedziałam sie ze z naszymi wynikami mamy szanse na ciaze tylko dzieki technikom wspomaganego rozrodu czyli inseminacja albo in vitro. Zobaczymy moze sama inseminacja wystarczy? Do iui bede podchodzic w gabinecie Concept u dr Niwalda. A wy?

Miraga26 A ty podchodziłaś do inseminacji?? Czy dopiero planujesz??

witam ja jestem po iui w Łódzi :) podajcie jakie są powody podejscia do iui ??

witam. Ja do IUI bede podchodzic dokładnie za 3 tygodnie. Obawy mam spore. Staramy sie o dziecko juz 2 lata. Na ostatniej wizycie dowiedziałam sie ze z naszymi wynikami mamy szanse na ciaze tylko dzieki technikom wspomaganego rozrodu czyli inseminacja albo in vitro. Zobaczymy moze sama inseminacja wystarczy? Do iui bede podchodzic w gabinecie Concept u dr Niwalda. A wy?

witam. U mnie jest wrogi sluz a u partnera słabe i mało ruchliwe plemniki.

Katiia to masz to samo co u mnie i twoj maz ma to samo a jak slabe i jak malo tych plemników?

łacznie jest ich 36 mln czyli duzo ponizej normy. Ponadto w tescie PC po stosunku w polu widzenia był tylko jeden plemnik a powinno ich byc 30-40 przynajmniej tak powedział lekarz. Wiec lekarz zaproponował IUI