Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sztab wyborczy Jarosława

Polska marzeń Kaczyńskiego

Polecane posty

- 2 obowiązkowe wizyty w kościele dziennie, ranne modły przed pracą i porą wieczorną - Pomnik Smoleński w każdym mieście i wsi - odizolowanie kraju od Niemiec, Rosji, USA i reszty świata - bo w Polsce jest najlepiej po co nam inni - Macierewicz ministrem sprawiedliwości - Rydzyk ministrem oświaty - przystanki autobusowe zamienione w mini-kapliczki gdzie podróżni powinni się modlić przed każdą podróżą - likwidacja fotoradarów - i tak wszystko jest wolą Boską więc nie zapobiegną wypadkom a zaoszczędzoną kasę obywateli można oddać na kościół - autostrada do Lichenia - międzynarodowe lotnisko w Częstochowie - status mediów publicznych dla TV Trwam i Radia Maryja - każdego 10 dnia miesiąca wielkie pochody upamiętniające miesięcznice Smoleńskie Oto Polska naszych marzeń - Jarosław Kaczyński

sram na PO gwoli ścisłości 🖐️

są lepsze partie matole niż tylko PIS i PO 🖐️

Gość jedną nogą w rowie
No może i są, tylko mają problem z zebraniem poparcia...

na przykład mój guru polityczny - Januszek Palikot :D to specjalnie dla niego zafundowałem sobie blond perukę i przebranie niegrzecznej posłanki, muszę tylko zgolić wąsa i mogę do niego startować, koniobijcy! 💤

temat mojego topiku trafi do czołowej dziesiątki najbardziej zjebanych tematów w historii kafeterii :classic_cool:

Gość i nie maja żadnego znaczenia
nie mówiąc już o takich idiotyzmach jak partia Korwina:D

Gość proislamski eurocieciu
Dobrze ze jest pobozny a ty mozesz wahac skarpety w meczecie walac czolem w podloge :-D

Gość biala wstazka
co to za debil założył ten temat w glowie się nie miesci, ze takich idiotow ziemia nosi rzad PO juz od paru lat polske rujnuje, a ten sie o pis obawia :O

Gość aria111
Autorowi musi się ewidentnie nudzić, że założył tak infantylny i ośmieszający w zasadzie jego samego temat. Wnioskuję więc, że gimnazjum ma dzisiaj wolne. :o

Co wam się nie podoba w temacie? PO i PIS to jedno bagno. Gdy tylko moga klękają przed klechami i ciągną ten kraj w dół dla własnych korzyści

nie jestem żadnym proislamskim cieciem, te głąby muzułmańskie to jeszcze większe imbecyle niż katolicy którzy już powoli (jak pokazują statystyki - GUS) powoli wyrywają się spod jarzma watykanu. Póki co nadal jako kraj jesteśmy watykańskim pachołkiem.

Gość szczerze mówiąc w temacie
najbardziej nie podoba nam się bezmózg który go założył...

Gość CLASSSIC
BAGNO TO MASZ NA DRUGIE IMIĘ, CIECIU MALINOWY ;/

Gość champagne88
Ani ten temat śmieszny ani mądry. :o Po chuj zaśmiecasz kafe, idioto?

O jakie rzeczowe argumenty z waszej strony, aż nie wiem na które zacząć odpisywać :D

a może starzy autora zasiadają w agendach rządowych z ramienia PSL dojąc kasę? może jest gejem nadstawiającym dyla za dwa buchy trawki którą guru paligłup mu zrobi ogólnie dostępną?

Gość Fajnie to
napisałeś autorze.

Aż się podnieciłem, gdyż nikt już dawno nie zareagował na moją obecność z takim entuzjazmem jak wy :D Na c dzień jestem ogólnie pomijany. Pomiata się mną jak burą suką, więc tym bardziej cieszę się z waszego zainteresowania mną, przyjaciele!

Gość Jakie to żałosne!
Nie masz innych tematów popaprańcu PO?! Nie jestem za żadną partią.Wszyscy trąbia w jedna reąbę, byle sami mieli dobrze, ludzie zupełnie ich nie obchodzą.Teraz się kłócą o stołki do Unii! Nie znaczy ze mam obrażać innych!

Fajnie to napisałeś autorze. Nooo, wreszcie jakaś normalna osoba. Zwalisz mi chociaż?

Gość Fajnie to
A co, może nieprawda? PRAWDA!! Moje posty są usuwane...przez pisowców, oczywista oczywistość.

I wychodzi cały idiotyzm tzw. normalnych, oburzonych moim tematem. Szczeniackie i infantylne podszywy, zero tolerancji jak Bóg przykazał. Życzę miłego dnia 🖐️

Gość nsdhisjdisdjsiod
Bronislaw Komorowski nosi sygnet a nie nosi obraczki

Gość aria111
Akurat o Bogu, to ty się lepiej nie wypowiadaj. :) A o infantylnym, szczeniackim zachowaniu to sam już wiesz wszystko, o tolerancji również, więc...żałosny jesteś gościu i tyle w tym temacie.

Gość hahahahahahahahahahahahhahahhh
prawda w oczy kole :-P się chłopczyk wziął i fochnął, nie pogrążajcie go, bo się popłacze :D

No poszczekajcie sobie jeszcze dobrym słowem jak Jezus przykazał. Przyjmę wszystko na klate jak prawdziwy chrześcijanin.

No nie wiem jakim cudem, ale podszywy trafiły w sedno. :o Chuj wam w dupę, jutro lecę do Moskwy i z wielkim zapałem będę pracował na produkcji, składając z wielkim entuzjazmem ruskie matrioszki. :classic_cool: Elo!

Co ty Peowcu piszesz? Tylko dzięki Kaczyńskiemu możemy poprawić sytuację w Polsce. Telewzija Trwam to jedyna Polska Telewizja dla ludzi którzy chcą prawdy i ty tego nie zrozumiesz. Za komuny też zabraniali katolikom wiary