Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sztab wyborczy Jarosława

Polska marzeń Kaczyńskiego

Polecane posty

Gość CLASSSIC
KOŁO PRAWDZIWEGO CHRZEŚCIJANINA, TO TY NAWET PSIE NIE STAŁEŚ ;/

Tyle uwagi, co wy mi poświęcacie, to nawet od matki nie miałem. :o Dziękuję wam z całego serca! ❤️

Gość kto zabrania katolikom
wiary? za komuny zabraniali? nie było kościołów?

Gość TV Trwam nie spełniła
wymagań i nie dostała miejsca na multipleksie. I to cała prawda.

Ale ja nie jestem żadnym zwolennikiem Tuska :D W zasadzie to gardze nim tylko troche mniej niż Jarem więc nie wiem o co te bicie piany :D

No własnie, kto zabraniał wiary za komuny? Gdyby nie czarna mafia moglibyśmy żyć sobie jak czesi a bidujemy jak rumuny (nie obrażając Rumunii) dając się okradać watykańskim sługusom i roztrwaniając publiczne pieniądze na cele kultu człowieka który chodził po wodzie :D

Zastanawiam się jak można w ogóle brać tego psychicznie chore człowieka pod uwagę przy głosowaniu :O I co? Wygra ten wasz Jareczek i co zrobi dla Polski? Proszę wymieńcie mi co wasz idol planuje dla nas wszystkich zrobić? Bo mi się wydaje że tematem przewodnim byłby Smoleńsk i wszystko by się wokół tego kręciło. Chcecie tego? Serio?

Gość jedno pytanko
czy jeśli udzielmy odpowiedzi na twoje nurtujące cię pytanie, to obiecujesz, że dasz nam wreszcie spokój ? ;< obiecałeś iść już jakąś godzinkę temu, a nadal tu siedzisz, mam nadzieję, że niedługo jednak znikniesz, będzie o jednego debila mniej ;/

Gość TAK, CHCEMY!
MOŻESZ JUŻ IŚĆ GIMGÓWNIARZU :D

Sram mordą. :classic_cool:

Gość Sztab wyborczy Jarosława1
Nic nigdzie i nikomu nie obiecywałem, jeśli się mylę to udowodnij. Oczywiście że oczekuje wyjaśnienia co Jaro wam da jak na niego zagłosujecie. Jeżeli odpowiedzi będą satysfakcjonujące odpuszcze

Gość Sztab wyborczy Jarosława11
sram na po :classic_cool: ps. na pis sram i nie spuszczam :classic_cool:

Gość Sztab wyborczy Jarosława111
Dziękuję za piękne katolickie przyjęcie i rzeczową rozmowę. Cytując klasyka (B16): "Żegnam was ciule" :) ]czesc]

Gość showmustgoon
Do autora tematu- Jesteś po-yebany i śmierdzisz głupotą.Zresztą nie tylko głupotą także idź już stąd.

Gość To jest próbka
tego co może być. pisowski krzyk zagłuszający pozostałych, kto nie z nimi

Gość To jest próbka
nie potrafię sklecić nawet jednego porządnego zdania, ojjj

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nie zgadzam się z kilkoma punktami: "- Macierewicz ministrem sprawiedliwości "- a skąd, jeżeli już to obrony narodowej albo spraw wewnętrznych (to chyba ten jest od wywiadu i takich tam" "- Rydzyk ministrem oświaty " - jakiej oświaty? Przecież wystarczą rekolekcje. "- autostrada do Lichenia" - w życiu by im się nie udało zbudować. Oni umieją tylko z pompą otwierać odcinki które zbudował ktoś inny. "- międzynarodowe lotnisko w Częstochowie" cholera wie, niby klasztor jest, ale z drugiej strony rządzi lewica, czyli mieszkańcy jacyś tacy dziwni, no i miasto postanowiło dopłacać do in vitro. Czyli miasto burzymy zostawiamy klasztor.

Gość To jest próbka
Wolę swoje zdania niż powyższy krzyk! Ta poprawka też jest dobra, gratulacje!

Gość bitter sweet symphony
''Wolę swoje zdania niż powyższy krzyk!'' napisała osoba, która po każdym zdaniu stawia wykrzyknik. :D

Gość O wlasnie tak
piencie sie pieniacze i walczce miedzy soba o waszych ukochanych politykow, o to wlasnie im chodzi! Wy sobie jadem w oczy plujecie a oni bez wyjtku okradaja kraj, was i wasze rodziny a wy jak pieski merdacie ogonkami i podszczekujecie do tych z innej partii... A oni tylko szczerz sie ironicznie ale wy ndal mysicie ze wasza partia to ta dobra. Nie ma dobrych politykow w naszym panstwie. A relige wszelkie powinny stac z boku a nie sie do polityki mieszac bo to nie jest ich prawo ani przywilej.

Gość aaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbb22222
pis to niby taka sila co ma bronic polski teraz po tej katastrofie taka nie wyglada