Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tpisss

Moja 12letnia córka chce wyjść za mąż !

Polecane posty

Gość tpisss

Za 18letniego chłopaka, jestem zdruzgotana:(

Gość a bogaty chociaz?
daj jej kilka historyjek do poczytania z zycia a nie romansow gdzie opisuja milosc do grobowej deski. wytlumacz ze czlowiek caly czas sie zmienia i to co nas teraz pociaga za jakis czas bedzie nam obojente badz nas brzydzic. Ze neich pomysli jaka byla rok temu i pomysli ze czlowiek cale zycie zmienia sposob myslenia i postrzegania a najbardziej do 20 roku zycia. Powiedz jej co to pedofilia i wytlumacz ze to ze sie zakochala i pociaga ja dorosly mezczyzna to naturalne ale jeszcze wielu bedzie takich facetow i nie warto sie angazowac bo jej hormony zaczely szalec i mysli ze to milosc.

Gość mamamamammamamamammmmmmmmmmm
No i co z tego że chce jak nie może :) A takiego lovelasa można policją postraszyć ;) Sypianie z nieletnią...

Gość tpisss
Eh wiecie, ja znam tego chłopaka b.dobrze, pomaga mojej córce z angielskim, korepetycje, mature będzie zaraz pisał, nie chciała nauczycielki z ogłoszenia i dała mi numer do niego, jej koleżanke też uczył. Ubzdurała sobie, ze on ją b.lubi, że podoba się mu, chcę go zabrać na pizze, a wczoraj powiedziała że go kocha...Rozmawiałam z tym chłopakiem i to wszystko nie prawda, on po prostu jest bardzo miły i tyle. Nie wiem jak jej to wytłumaczyć, mądra dziewczynka a już zaczynają się fochy, obrażanie, chce by kupować jej 'dorosle' ubrania, podkrada mi kosmetyki. Mąż się śmieje i mówi że dorasta..eh a ja się martwie. Ona zakochana ma czas na miłość i nie w txym wieku !, on przecież nie jest dla niej. Póki co koniec z korepetycjami ale problem jest i niedługo wróci.

mąż dobrze mówi. córka dorasta i nie ma nic dziwnego w tym że się zakochała w nauczycielu. trzeba mądrze z nią pogadać i pomóc jej dorosnąć a nie upierać się że "ma jeszcze czas".

Gość mamamojamila
Ale to właśnie w tym wieku zaczynają się pierwsze miłości ja pamiętam po sobie i koleżankach...

Ja w wieku 13 lat wpadlam do domu z fotka i powiedzialam mamie ze to jest moj przyszly maz...

ja w tym wieku tez chcialam slubu z owczesna miloscia, po ktorej dzis nie ma sladu :D Minie jej.