Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yffgh

znalesc faceta za granica-do pan

Polecane posty

panowie, nie róbcie sobie jaj. sprawa jest b. poważna. może powiemy swoim znajomym, kolegom itd, którzy nie siedzą na necie, a już na pewno nie na kafeterii i zaaranżujemy małe spotkanie tej kobiecie?

Gość a ja niekumata
nie moge zrozumiec,dlaczego to"do pan"w tytule...?!?

Gość Ójrzałaś pÓstkę?
??????????????????????????????????????????...!

Gość facet30wiosen
Tu nie ma co aranzowac. Ja takze przerobielm przynajmniej ze 3 randki wpadki. albo zdjecie nie jej albo sprzed 10 lat, albo wogole jakis dziwak. .. ale jedno mialy wspolny temat, sa modelkami itd, i wszyscy chca sie z nimi zenic ale to uwazaja za absurd :) Te ladne z portali to sa zatrudnione przez portal modelki ktore nigy do nikogo nie odpisuja i nawet nie wchodza w liste odwiedzin. Szkoda czasu na to towarzystwo, ide na miasto tam tyle pikenych "nie polskich" zainteresowanych pozytywnych kobiet, tylko brac :) A to towarzystwo niech dalej marudzi.

ale to nie przejdzie,ponieważ to będzie znajomy znajomego z netu ???,uuuu i błędne koło .;),może jakieś billboardy w londynie rozwiesic ,że Pani szuka Pana :) może być ideał nic poza tym .

Gość do niekumatej...
Facet na kobiecym forum to nie facet !

Gość polczynka/szkaradynka?
http://pokazywarka.pl/qyq5cd/ hehe http://youtu.be/1PQ670sfFXU http://www.msfera.pl/gdzie-wypoczywa-twoja-zona.html Darling.I Lowe.Ju... http://youtu.be/Ah8dhqQvZ8E . Obca / Die Fremde (2010) http://youtu.be/WPzYmxz6Ga0 "Jezdza do Turcji szkaradne Polki Przezyc milosna przygode z ksiazki. Prosza "klam mi" jak Eurythmics I dostaja niedrogo farmazon szybki. "exodus na wyspy moze jestem niekumaty dlaczego Polki tam daja d**y tym ciapatym" hey????

Gość yffgh
nie bede wstawiac swoich fotek, bo az tak zdesperowana nie jestem. poza tym nie obchodzi mnie, czy ktos mi wierzy czy nie. na pisanie wymyslonych historii nie mam czasu i nie jest mi potrzebne siedzenie na forum. napisalam tutaj, bo chce byc anonimowa. w realu tylko kilka osob wie o moim problemie. zauwazylam zreszta, ze nie jestem sama i wiele dobrze wyksztalconych pan, ktore sa atrakcyjne, maja podobny problem. z jednej strony to wina kobiet reprezentujacych soba niski poziom (latwych do zdobycia, wulgarnych i nieinteligentnych) i robiacych stereotypy innym kobietom, z drugiej strony wina panow, ktorzy ida na latwizne i biora sobie pierwsza lepsza, zmieniaja ja jak rekawiczki, a pozniej nie maja skrupolow ze zdrada i rozwodem. kobiety maja w zyciu znacznie gorzej i to jest niesprawiedliwe. facet im starszy, tym bardziej sexy-zmarszczki i siwy wlos wygladaja fajnie. kobieta musi o siebie ciagle dbac, zeby nie zostac zdradzona i porzucona. dlatego wlasnie postawilam na kariere, zeby w przyszlosci, jesli jakis facet mnie porzuci, mogla o siebie sama zadbac. tylko ze przez skupienie na karierze, ciezko mi znalezc kogos odpowiedniego, bo mam za wysokie wymagania i faceci maja przy mnie kompleksy. bledne kolo

yffgh Czesc :) Coś często piszesz o zakompleksionych facetach,śmieszy mnie to trochę,nie mówię tego złośliwie,ale w żadne kompleksy przy Tobie nie wpadam !!!:) Pewnie zarabiam więcej od Ciebie;) Zgadzam się z Toba, że kobiety mają ciężej w życiu,są bardziej odpowiedzialne i dają życie (bezcenne )!. Nie trać nadziei,glowa do góry ;)

Gość sinusoidaaaaaa
ja mysle, ze mezczyzni tez sie boja niezaleznych i ambitnych kobiet, ktore wiedza czego chca. Statystycznie za granica to wlasnie Polki wybily sie szybciej niz faceci, maja dobre prace, dobre zarobki, wiec takeie jakby popatrzec co reprezentuja tutaj polscy panowie to sie mozna zalamac. Wiekszosc to albo robole albo pracuja na magazynach za minimum. Myslicie, ze jakas inteligentna, zadbana i dobrze zarabiajaca kobieta spojrzy na takich? Spora grupa facetow to szuka jednak glupiutkeij i ladnie wygladajacej cizi, ktora bedzie przytakiwac swojemu panu. Ja dalam sobie siana z szukaniem wsrod Polakow bo na serio faceci na poziomie sa juz zajeci, a reszta to szkoda slow. Obecnie spoytkam sie z kolega z pracy, ktory jest z Malty i zwiazek rozwija sie bardzo ciekawie. Zupelnie inny rodzaj faceta niz Polacy z ktorymi sie spotykalam tutaj.

sinusoida pleciesz bzdury ;)uogolniasz-wszyscy poczciwi już zajęci itp itd -??.To jest tak jakbym ja napisał,powołując się na opinie kilku anglików,że Polki to świetne prostytutki !!!!-idiotyzm.Kobiety z natury (szczegolnie to widoczne wśród Polakow )są lepiej zadbane,ubrane,pachnące niż mężczyźni,to fakt .:) Ale bez przesady !

Gość yffgh
Senator, ja nie pisze ze wszyscy faceci (sorry, jesli uogolnilam!), ale wiekszosc. czy Ty masz partnerke? robisz kariere (z tego co piszesz), ale podejrzewam, ze tobie latwiej kogos znalezc, bo jestes m. zastanawiam sie, czy sa gdzies faceci na poziomie, ktorzy sa stanu wolnego (nie pisze tu o rozwodnikach, facetach z dziecmi, etc).z tego co zauwazylam, w polsce wiekszosc par poznaje sie na studiach. zostalam zaproszona na wesela w polsce, wysyp w lipcu. co mam mowic zanjomym? ze nie dawno sie rozstalam (co jest nieprawda), ze robie kariere, mam za wysokie wymagania? moi znajomi z pl maja rodziny i dzieci, ostatki biora sluby. musze przyznac, ze jestem troche zdesperowana i zawiedziona moimi doswiadczeniami. planuje kolejny wyjazd do innego kraju (mam mozliowsc zmiany, bo jestem w miedzynarodowej korporacji), ale nie wiem, gdzie moglabym kogos poznac i gdzie chcialabym byc..i jak w pierwszym poscie - zastanawiam sie facet jakiej narodowosci by do mnie pasowal. mam wrazenie, ze tu w uk faceci nie szanuja kobiet.a poza tym balabym sie, ze mnie zdradzi - kobiety tutaj chodza polnago po ulicy. sinusoida-jaki jest twoj nowy przyjaciel z malty? wiem, ze kazdy ma inny charakter, ale jednak narodowosc tez ma wplyw na ksztaltowanie czlowieka

Gość sinusoidaaaaaa
Senator nie plete bzdur tylko opisuje moje doswiadczenia i obserwacje. Mam 5 kolezanek Polek, ktore tez szukaja fajnego towarzysza na zycie i nic. Spotkalam sie kiedys z wydawaloby sie fajnym Polakiem, widywalismy sie przez pol roku a nagle sie dowiedzialam, ze ow delikwent ma w Polsce zone i dziecko! Drugi Polak, ktory tez wydawal sie facetem na poziomie, wyksztalconyi wogole okazal sie toatlnym chamem i burakiem. Co z tego, ze mial dobra prace i biegal w garniaku, jak kasa zupelnie mu zawladnela umyslem. Mial obsesje na punkcie pieniedzy a do tego nie szanowal ludzi,uwazal sie za kogos lepszego i na kazdym kroku mnie poczulam..masakra jakas! Pozostalych Polakow, z ktorymi sie spotakalam to nawet nie ma co opisywac bo po pierwszych randkach ucieklam gdzie pieprz rosnie. do yffgh - moj kolega z Malty jest bardzo wesolym i wyluzowanym kolesiem, bardzo tez pomocny i sympatyczny w kontaktach z ludzmi, do tego ma maniery i szacunek dla kobiet. Bardzo fajnie z nim spedzam czas, poznalam tez jego siostre i mame, bardzo sympatyczne i cieple osoby.

yffgh Od 2 miesięcy jestem wolny,po kilkuletnim związku. Nie robię kariery w korporacji-nie interesuje mnie taki sposób zarabiania pieniędzy-prowadze swoją firmę,od dziecka byłem wychowywany w rodzinie gdzie wpajano mi,że muszę być zaradny,nie miałem wyjścia-więc jestem :)Mam dużo znajomych w Warszawie pracujacych w korporacjach :E&Y,banki itp,jedni chwalą inni już są zmeczeni . Jeszcze nie szukałem kobiety,żeby budować nowy związek,ponieważ kończę zamykać stare zobowiązania.Ale z tego co piszecie to chyba łatwo taka Pania znajdę .(Znaczną przewaga podaży :)) Wyczuwam w Tobie pewien smutek,masz wszystko,ale czegoś Ci brakuje,szukaj bo sama czujesz ile to dla Ciebie znaczy . x sinusoida Facet który ma żonę w PL i dzieci i przez pół roku oszukuje Cię,to po prostu emocjonalnie ułomna łajza. Dla mnie też pieniądze były bardzo ważne,ale czas robi swoje,czlowiek się zmienia ,a sam siebie nie oszukam :)

Gość internetowy poeta
@ yffgh- "poza tym balabym sie, ze mnie zdradzi - kobiety tutaj chodza polnago po ulicy." - czy Ty jak widzisz polnagiego faceta na ulicy to od razu nadstawiasz mu d.. ? Chyba nie, wiec skad takie przyouszczenia co do nas. @ Kobiety na tym topku- powiem, wam , ze jest takze wielu facetow w podobnej sytuacji do waszej, i takze zadaja sobie to pytanie gdzie was odnalezc? Jelsi mieszkasz w Londynie to szansa na przypadkowe spotkanie graniczy z cudem. Wiec jesli kogosz szukasz jestes na powaznie, to podaj jakis namiar. Porozmawiamy i zobaczymy co z tego bedzie, to nic nie kosztuje, right ?

wiecie co dziewczyny.. bać to ja się mogę dentysty, latać samolotem czy rottweilera sąsiadów, ale nie kobiety. powtarzacie to jak mantrę i wierzycie jak babcia w moherowym bereciku swojemu wykładowcy słowa Bożego w parafii. jak dla mnie to wyżej sracie niż dupę macie. atrakcyjne, niezależne, świetne kucharki, najlepsze kochanki... taaa a Polska to kraj miodem i mlekiem płynący. sinusoidaaaaaa - na podstawie jakiegoś tam swojego doświadczenia z dwoma lub paroma polakami przekreślasz innych. tysiące, miliony. płakac z tego powodu nie mam zamiaru, po prostu jawisz mi się jako ktoś niezbyt bystry. może z Tobą jest coś nie tak, skoro dałaś się wodzić za nos przez pół roku. :D trzymaj się tego swojego maltańczyka pazurami i zębami, on nie zajrzy na kafe i nie dowie się z kim sie spotyka.

Gość internetowy poeta
@sila spokoju - hahaha. Otoz, to , on nie zajrzy na FB na kafe i pare innych portali gdzie kto mogly sprawdzic latwo przeszlosc kobiety. Ja tez tutaj poznalem kilka "suk" ktore mialy meza i dzieci w polsce wiec , oboje raboje. :D

Gość sinusoidaaaaaa
sila spokoju to myslisz, ze mam spotkac sie z milionem polskich facetow, zeby ich ocenic???? co za bzdury, moze dla Ciebie jestem malo bystra i wogole mysl co chcesz, ale teraz sie spotykam z kims z kim jestem szczesliwa i nie martwie sie tym czy nawet zajrzy na kafe bo nie mam nic do ukrycia, to czy nam wyjdzie razem czas pokaze, nie krytykuje tutaj wszytskich Polskich facetow bo znam i tych fajnych, ale jesli chodzi o wolnych mezczyzn w Londynie po 30 to niestety zycie pokazalo, ze nie ma w czym wybierac,

uogulniasz po prostu, a ja tego nie lubię. ja Cię nie wrzucam do jednego wora z londyńską śmietanką płci żeńskiej. tutaj możesz być panią manager w wielkiej korporacji, a w rzeczywistości parzyć kawę i robić ksero kierownikowi, albo przyjmować w małym pokoiku z łóżkiem "klientów" biznesowych oczywiście. uogulniasz o polakach w Londynie, a może zdarzyło Ci się być na Ealingu w sobotę wieczór i myślisz, że znasz wszystkich polaków i cały Londyn. no to sorry bardzo, ale nie mamy o czym dyskutować. i żeby nie było nie jestem z Londynu. :)

Wszystko się ułoży. Ja spogladam na ten temat oczami pozytywnie nastawionymi do ludzi . Pewny jestem,że w Londynie przebywa dużo ciekawych ludzi obojgu płci .