Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ankens

brak okresu - przyczyny

Polecane posty

witam mam pewien problem. już 3 miesiąc nie mam okresu, w ciąży nie jestem. byłam u lekarza niby wszystko ok , jestem zdrową , ciążą wykluczona. ostatni okres miałam na początku lutego. pani doktor przepisała luteine, tabletki dopochwowe, miałam brać przez 5 dni na noc po dwie i dziś powinnam dostać okresu a tu dalej nic. miał ktoś podobnie? może podłoże leży gdzie indziej. może nie chodzi o hormony ani sprawy kobiece? co mi może być? :(

Gość onananana
ja mam co 2 albo co 4 miesiace brałam ruzne swinstwa na to od ginekologa i przy tabletkach anty miałam regularnie ale bolały mie piersi i ginekolog kazał mi odstawic powiedział ze taki mój urok kiedys miałam normalnie miej wiecej bo zawsze mis ie spózniał

ja też często miałam nie regularny nawet co 2 miesiące ale takiej przerwy jeszcze nie miałam. a czy przy takich problemach nie będę miała problemu z zajściem w ciążę w przyszłosc?

Gość onananana
po szukaj w internecie nie jestem ginekologiem nie wiem tego :] ale gdy by był jakis proble gin by mi powiedział bo wie ze w przyszłości chce mieć dziecko

no tak ... dzięki :) okresu dalej nie mam . . ale najgorszy jest ten uciążliwy ból brzucha ... i tak 3tydzień . jak do kutra nie dostanę to zadzwonie do tej ginekolog .

Gość dix ae
moze masz podwyzszony poziom prolaktyny, tak sie zdarza w przypadku lagodnych guzów (gruczolaków) przysadki. nie masz innych dolegliwości? bóle glowy, zaburzenie widzenia, nabrzmiale bolesne piersi?

byłam badanych żadnych guzow nie było. a o okres dostałam 4dni później ale jest:) dzięki za rady :)