Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ingbanking

mam żonę oziębłą jak lód.... co zrobić? :(

Polecane posty

ON38 bdg Musi być jakiś powód,że Twojej żonie libido spadło do zera,nie ma nic bez przyczyny.

Nie ma nic,bez przyczyny,może tabletki bierze? Może dziecko urodziła,może rutyna się wkradła ,pomyśl,Ty wiesz co się u Was dzieje ;-)

Gość kasia syfilityczka
posuwam się kabaczkiem :) z hodowli Androgena tego ok traktorzysty z PGR-u

Tabletek nie bierze i nie braka,bo jest po zakrzepie i nie wolno jej,dzieci mamy duze,rutyny nigdy nie byko,kochanka nie ma,mowila lekarce,ze jej libido spadlo,to lekarka ja wysmiala

Niech sobie zrobi badania hormonalne,to ,że ją lekarka wyśmiała...konowałów nie brakuje niestety,a ewidentnie ,coś jest nie tak,jeśli wcześniej miała ochotę,a teraz w ogóle.

Gość kasia syfilityczka
mam psychowana na tym forum:O

Gość kasia syfilityczka
?

Ja biorę tabletki i mam niezwykle wysokie libido. Za wysokie niestety, bo może gdybym nie miała ochoty wcale albo chociaż rzadziej, to zatęskniłby i sam zaczął działać.

To jest niestety problem. Sama nie wiem co lepsze, kocham męża bardzo, jest wspaniałym przyjaciele, niestety fajerwerków nigdy w łóżku nie było. Takie życie :) Radzę sobie w inny sposób. Liczę że się siebie nauczymy , szczęśliwie nie mam mega potrzeb. Hmm jednak wole być z dobrym człowiekiem, którego jestem pewna niż mieć cud w łóżku. Oczwiscie zdaje sobie sprawę że bywają związki dobrane w każdym calu :). Nigdy jednak nie pomyslałabym o przyjacielu - nie potrafiłabym sobie spojrzeć w twarz, nie wyobrażam sobie jakby się mój mąż poczuł gdyby dowiedział się że go zdradzam. A jaka moja rada. Jak masz szukać przyjaciółki skup się na mężatkach. Dlaczego? Samotna dziewczyna się zakocha i pół biedy jak będzie cierpieć, gorzej jak będzie na tyle wyrachowana, że do Twojej żony dotrze i Twoje życie w piekło zamieni.

Gość antek_partyzant
spróbuj może sprowokować sytuację, że żona Cię "przypadkiem nakryje", jak sam się zadowalasz, postaraj się doprowadzić wtedy do rozmowy o tym, że po prostu jest Ci o wiele za mało, a nie chcesz jej zdradzać, bo kochasz, może jakiś efekt będzie, a co najmniej powinno jej to dać do myślenia

Gość limes_limes
Antek_partyzant Musze Cię rozczarować. To tak nie działa. Też myślałem jak Ty, gdy miałem 25 lat. No bo niby jak? Ma uprawiać seks z facetem z litości? Już samo litowanie się nad facetem zabije w niej pożądanie - zostanie jego mamusią. U mnie sprawa wygląda inaczej. Problem braku seksu noszę w sobie już tak długo, że obrzydziłem sobie własna babę. Jestem już na następnym etapie. Nie zmieniam jej na siłę. Nie proponuję już wizyt u psychologa. Nie proponuję wizyt u seksuologa. Nie animuję seksu. Nie gadam o seksie. Nie mam złudzeń ani nadziei. Nie szukam kochanki. I nie wiem co dalej. Każde wyjście (z rozwodem włącznie) jest złe. Bo tu jest pytanie takie: czy bardziej zależy mi na rodzinie czy na seksie? Nie ma dobrej odpowiedzi.

Gość zlotowlosa z innego swiata
A moze prawda jest taka ze Ona Cie juz nie kocha...? Sa tylko 2 mozliwosci : albo ma jakies problemy ze zdrowiem albo Cie nie kocha. Innej opcji nie ma. No chyba ze ma kochanka ale to juz chyba wykluczyles.

Gość kasia... i tyle!
a może kocha a nie pożąda już. 3 możliwość:classic_cool:

Gość :) ...
wsadz zone do mikrofali i ustaw , 60kg z koscia na rozmrazanie. Po 2 godiznnach powinna byc lekko ciepla:D

Gość fan zlotowlosej
wyjdzcie na romantyczny wieczor, jak po tym bedzie dalej lod, to ogladnijcie sobie erotyke, jak to nie zadziala to faktycznie trzeba zbadac hormony. Moze jeszcze afrodyzjaki lub suple na libido.

Gość gość
Ja mam podobnie . moja partnerka zachowuje się jak by seks mógł nie istnieć . Jak już się kochamy raz na dwa miesiące to leży jak kłoda . W sumie to trwa parę lat . Ja potrzebuje czuć że kobieta mnie pragnie , dąży do zaspokojenia . Ja chodzę podenerwowany cały czas . Mając partnerkę konia walić całe życie ? Mamy dziecko i chyba to mnie trzyma przy niej. Próbuje z nią rozmawiać to kończy się kłótnią . Zawsze ma wymówkę . Mam dość

Gość gość
Dziecko też czuje, że jest źle miedzy rodzicami i taki związek trzymany na siłę wcale nie jest dobry ani dla dziecka, ani dla ciebie.

Gość gość
Zabrać ja do sauny żeby się troszkę rozgrzała i zrelaksowała.Wspólne wyjście do sauny najlepiej rozgrzewa kobietę.