Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ingbanking

mam żonę oziębłą jak lód.... co zrobić? :(

Polecane posty

Gość kasia syfilityczka
!

Gość Najszybszy w mieście
u mnie jedyny smokopodobny to odkurzacz:)

Wypowiedzi sa tutaj jak w zoo. Napisalem iz sie zastanawiam nad Przyjaciolka a nie ze ją mam. Czy jestem "frajerem". Byc moze tak skoro jej do tej pory nie zdradziłem. . Czy jest z niej kłoda.... Po prostu ma lub nie ma wielu potrzeb. Fakt . Rozmowy wiele nie dały. W kazdym razie wiele dało przeczytanie tu wpisów :) czy ją zostawię.... Zapewne nie. Czy zdecyduję na Jedną ale stałą Przyjaciolke- byc moze....

Gość Najszybszy w mieście
a gdzie nadają ten serial ? Telewizyjna Jedynka czy Polsat?

Gość kasia syfilityczka
!

Jednak wszyscy ostatnio trąbią o tym serialu i z ciekawości go sprawdzałam na filmwebie, bo mój Spartacus się skończył buu :( Można było popatrzeć na męskie tryskające testosteronem ciała i piękne kobiety :D

ingbanking Dobrze przemyśl opcję kochanki...potem nic już nie będzie takie samo:)

Więc za dpbre rady dziękuję, a za chamstwo ..... No coż za chamstwo i brak taktu nic.... To swiadczy właśnie o ich głupocie. Zadałem pytanie a nie stwierdziłem fakt. Frajerzy to ci ktorzy tu ublizali. Byc moze jestem Frajerem bo po prostu Kocham swoja zone .... Jeszcze raz Dziekuje za wszystkie Rady.

Czekam aż mój wróci z pracy. Posprzątałam, ale przypuszczam, że dziś też nie otrzymam nagrody... :D Robię wszystko, aby do czegokolwiek doszło. Nie oczekuję nawet jakiejś wygórowanej gry wstępnej!!! To jakaś paranoja. Niejednokrotnie zadowalałam swojego mężczyznę z nadzieją, że może nabierze ochoty, że dodam mu odwagi albo chęci... ale on nawet gdy ma spektakularny orgazm, po którym nie potrafi sklecić zdania, da mi buziaka i położy się przed telewizorem. Jestem 20-latką z długimi lokami i szczupłą, wysportowaną sylwetką. Mężczyżni zaczepiają mnie na ulicy. Czuję się atrakcyjna wszędzie poza naszym łóżkiem. On potrafi bez problemu wykąpać się ze mną w wannie wypełnionej przeróżnymi pachnidłami i otoczonej świeczkami i nawet mnie nie dotknąć przez całą kąpiel!!!

Do NIESPOKOJNAAGATA. Napisz w wolnej chwili na moj email. Jestes kobietą ktora faktycznie moze doradzic. Nie opluwasz lecz doradzasz. Byc moze wskażesz mi jak wyjsc z tego dołka. Moj email to : ingbanking1234@interia.pl To co napisałas jest dla mni cenną wskazówką. Pozdrawiam

Gość kasia syfilityczka
oo juz romans sie szykuje :o 😴

Gość kasia syfilityczka
ja pierdykam^:O niech to któś zabije nim zniesie jaja:O

Gość kasia syfilityczka
autorze olej niespełnionych moralistów z poczuciem misji i mojego podszywa💤

Gość kasia syfilityczka
!

Choćby nawet ,to nie ma się co dziwić ... Rozumiem autora doskonale.

Gość kasia syfilityczka
?

Gość tanjaaaaaaaa
nie czytałam całego wątku, ale twoja żona powinna udać się do seksuologa, a nuż coś pomoże. i lepiej się rozstań jak masz na boku ją zdradzać. powiedz otwarcie, o co chodzi, seks to kluczowa kwestia i nie ma co się męczyć jak popęd człowieka roznosi.

Gość kasia syfilityczka
,

Gość nienawiedzona kobieta ,
Taka sytuacja jest nie do przyjęcia, ale myślę, ze zawsze warto postawić na uczciwość. Powiedz żonie, co nam tu napisałeś. Na spokojnie. Bez pretensji. Zaznacz, że dla Ciebie się tak dużej nie da. Wysłuchaj cierpliwie jej powodów. Zaznacz swoje potrzeby. Albo uda wam siesamodzielnie wypracować jakiś kompromis, albo wybierzcie się razem do seksuologa. A potem rozważcie wyjścia z sytuacji frozwodzicie się,czy zostajecie małżeństwem. Jeśli to drugie a mimo to sytuacja w łóżku się nie poprawi, żona będzie mogła mieć pretensje tylko do siebie o ewentualną kochankę.

Gość mhhffsdg
hgdsc

Mam podobny problem jak ty autorze,z ta roznica,ze mojej zonie libido spadlo do zera ponad 2 lata temu i od tego czasu nie mialem kobiety.jestem tylko czlowiekiem i potrzebuje bliskosci i czulosci.rowniez zastanawiam sie czy nie znalezc przyjaciolki

Gość nienawiedzona kobieta ,
Dodam jeszcze, ze znam 2 małżeństwa już po 50. Z ok. 30 letnim starzem srednio kochające się przynajmniej raz na miesiąc- zazwyczaj częsciej. Więc jako młody człowiek masz nienormalną, nieprawidłową sytuację.