Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arisssseeee

To jest masakra, pofarbowałam włosy ;/ Obetne sie na krótko

Polecane posty

Gość Arisssseeee

Miałam blond włosy. Ale już trochę znudził mi się ten kolor i chciałam zrobić sobie jasny brąz taki wpadający w kasztan.... a wyszedł mi strasznie ciemny bordowy :-O Jestem załamana... ten kolor jest wstrętny, paskudny. Tzn ja takiego u siebie nie chcę :-O Mam włosy za ramiona obecnie, obetnę tak za uszy żeby były i będę myć codziennie po kilka razy... żeby pozbyc sie tego koloru ;/ Jak ktoś ma jakieś rady żeby przyspieszyć proces pozbywania sie farby z włosów, to prosze napiszcie ;-O A chciałam zapuszczać włosy do pasa... chciałam mieć ciemny blond albo taki jasny kasztanowy brąz... a tu co ;/ Normalnie mam ochote się pociąć tak jestem zła :-O

Gość verabaenrrSW
idz do fryzjerki to ci sciągnie kolor albo zrobi balejaż, po co zaraz obcinac

tylko fryzjer moze ci pomoc aby sciagnac kolor.tak samo sie zalatwilam .polozylam ciemny blond na sredni popielaty blond.i wyszlo bloto.po jakims czasie troche sie zmylo.farbowalam jeszcze pozniej jasna farba ale ciemny kolor schodzil b.powoli.z domowych sposobow to czeste mycie szamponem przeciwlupiezowym

Gość czekoladopolola
mi tez raz wyszedł bordowy zamiast brązu :) tragedii niema

Gość Fruuuu
Wymyje się po pewnym czasie, przynajmniej u mnie tak było.. Nie obcinaj, poczekaj. Idź do fryzjera (ale koniecznie dobrego) na dekoloryzację. NIE ROZJAŚNIANIE, tylko dekoloryzację, bez użycia rozjaśniacza!