Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaNieznajomaO.

Facet Prawnik

Polecane posty

Gość PannaNieznajomaO.

to będzie kolejny smętny temat o dziwnych sytuacjach uczuciowych. Z powodu ciężkiej sytuacji uczuciowej postanowiłam jeszcze bardziej sobie ją utrudnić i weszłam na chata. Po jaką cholerę nie wiem,ale poznałam tam chlopaka, kończy właśnie aplikację i od początku rzadko rozmawialismy, bo oboje mamy duzo pracy, ale ostatnio w ogole nie rozmawiamy, nawet napisalam mu, że mógł mi po prostu powiedzieć, jeśli nie chce kontaktu utrzymywać, wtedy napisał od razu z rana następnego dnia, że przeprasza, że jest zapracowany i znowu brak odzewu...ehhh udało mi się go sprawdzić na facebooku i wszystko o czym mi pisal było prawdziwe, ale cholera co teraz? przyznam, że dawno nikogo takiego nie poznalam.. czy rzeczywiście na aplikacji jest cholernie dużo roboty?

Gość Kobieta Prawniczka
Ale Ty jesteś nierozgarnięta i mało inteligentna. Facet po prawie nie będzie sobie Tobą zawracał głowy. Nisko iloraz inteligencji po prostu wylewa się z Twojej wypowiedzi, sposobu myślenia i konstrukcji zdań. Podsumowanie: facet jest warty poznania, bo jest prawnikiem.... ŻAL!!!!!!!!!!!!!

Gość yyyKafeKrytykant
jeszcze sie nie poznaliscie a juz go osaczasz? ma aplikacje, pewnie wlasne zainteresowania poza tym, znajomych, rodzine, wiec co sie dziwisz, ze nie ma czasu?

Gość PannaNieznajomaO.
za to z Twojej żałość, sama studiuję kierunek medyczny, podobno trudniejszy niż prawo więc daruj sobie;)