Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smakoszka%>>%$

kiszony z ketchupem itp czyli najdziwniejsze zachcianki w ciazy :)))

Polecane posty

Gość smakoszka%>>%$

Hej. Jakie mialyscie najdziwniejsze zachcianki w ciazy??? Ja przed chwila wciagnelam kiszonego maczajac go w ketchupie :) teraz "zagryzam" kislem malinowym :)

nie mialam zadnych zachcianek , nawet slodyczy nie jadlam bo mnie odrzucilo cala ciaze , ktore uwielbialam

Gość kredytowa
ja uwielbialam jesc paluszki solone z czekolada

Gość ciazowa zachcianka
chcialabym ale zla zawsze bylam czekam lecz to nadal nie przemija

cytryna, cytryna i jeszcze raz cytryna :D wszystko co kwasne mi smakowalo, kiwi, pomarancze itp ;) a najdziwniejsza zachcianka to sernik z salatka jarzynowa :D

Gość ale mnie smiesza takie osoby
Ja też mam odrzucenie od słodyczy a przed ciążą uwielbiałam-do tego stopnia mam niechęc że nawet tictac miętowy jest za słodki! Z zachcianek to : -zupa ogórkowa -pasztet domowej roboty z ogorkami -sledzie w oleju z chlebkiem swiezym -karkówka w sosie musztardowym nie mam jakichś dziwnych typu ogorek z kaczupem ale raz na poczatku zdarzylo mi sie liznac mydło:D jestem w 16 tygodniu i podobno dziewczynka ale czekam jeszcze na połówkowe.

Gość a tam jestem
Kiszone z miodem.

Gość modernbarossa
U mnie przed chwila byl lod truskawkowo waniliowy ktorego przegryzlam kawalkiem kielbasy :) gdyby nie ciaza odrzuciloby mnie pewnie i zwroiclabym w momencie wszytsko ale naprawde smakowalo znakomicie :)

umnie w obydwu ciążach w początkowych miesiącach uwielbiałam śledzia w puszce w sosie pomidorowym na chlebku i do tego nutella na łyżeczki na przemian.... większosc ciąży wszystko co kwaśne, druga połowa ciąży wszystko co ostre konserwowe, papryczki sledzie na occie...wykonczyc sie mozna:)

Gość fajny temat
ja nie miałam żadnych dziwnych zaciąganek. za to lody mogłam pochłaniac litrami.;) koleżanka jadła ogórki kiszone z bita śmietana.

dla eksperymentu po pierwszej ciązy sprobowałam tego sledzia z nutella naprzemian aby sprawdzic reakcję organizmu... odruch wymiotny...wiec niech ktos wyjasni jak mi to moglo smakowac:)