Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obawa ma

Nie rozumiem jego zachowania - czy wypada mi sie odezwac pierwszej

Polecane posty

Gość obawa ma

Na dyskotece poznałam chłopaka, który bardzo mi się spodobał. Nie wiązł ode mnie nr. Znalazłam go na nk. Niechcący weszłam w jego profil z mojego konta. Pojawiło mu sie ze go odwiedzałam. Głupio mi sie zrobiło więć wysłałam mu zaproszenie. Zaczął od tamtej pory pisać ze mną pierwszy. Wysyłailismy sb wiadomości, W niedziele zdarzyło się tak, że byliśmy aktywni wtym samym czasie. Napisał do mnie pierwszy. Pisaliśmy tam przez godzinę. Poprosił mnie o nr. Podałam mu a on mi swój. I dziś jest wt i nic nie pisze. Nie rozumiem go. W dodatku pisał mi ze jestem fajna dziewczyna, że podobam się chłopakom , ze śliczna ze mnie kobieta. A na zywo na imprezie był mną mega zachwycony, było to widac, cały czas ze mną tańczył i chodził ze mną po klubie. A teraz milczy. Jak mam to rozumieć?

Gość gfdghhdh
nie wiem

Gość obawa ma
Jak to wygląda z waszego punktu widzenia?

Gość obawa ma
Jest tutaj ktos na forum??

Gość ale zepsul sie jak
jak facetowi zalezy to sie odzywa,ajka nie to nie proste

Nie wiadomo o co mu chodzi, ale ja bym się nie odzywała pierwsza. Wytrzymaj :) Jeśli mu zależy to się odezwie ;)

Gość ferasa
moze nie ma czasu? To ze go widzisz dostępnego na Nk czy FB nie znaczy ze siedzi cały czas na kompie.

Gość obawa ma
Możliwe że nie ma czasu. Ale bez przesady. Ma gospodarstwo i place ma polowe to ok, Sam nawet tak mówił, ze wszystko jest na jego głowie.

Gość obawa ma
A jak sie nie odezwie do piątku nic? To napisać do niego. Bo wracam do domu na weekend z wawy i byłaby okazja do spotkania sie,

Gość aniiuuniniinina
dzwoń, co Ci szkodzi? : )LEPIEJ SPRÓBOWAĆ I ŻAŁOWAĆ, ŻE SIĘ NIE UDAŁO, NIŻ NIE SPRÓBOWAĆ I ŻAŁOWAĆ, ŻE SIĘ NIE PRÓBOWAŁO!! :)