Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiebieskiDelfinek

Prezent z okazji narodzin dziecka

Polecane posty

Gość NiebieskiDelfinek

jak w temacie, chce kupic jakis prezent z okazji narodzin dziecka. Tylko nie wiem co... nie mam pojecia co kupic dla bobasa. Nie chce kupywac ubranka czy pieluch, bo to juz ma. Mam zamiar wydac ok.100 zl. Drogie Mamy, co wy uwazacie za dobry, przydatny upominek?

Gość tym samym co wózek
to zależy, czy możesz to wcześniej ustalić z rodzicami, czy raczej nie (żeby nie zdublować tego, co już mają). Na pewno nie zasypuj ich pierdołami, które do niczego się nie przydadzą, postaw na coś praktycznego: śpiworek, podgrzewacz do butelek (może taki samochodowy?), jakiś komplet ładnej pościeli dla dziecka (tego nigdy nie za wiele zwłaszcza, że posłuży ponad rok).

Ja myślę ,ze skoro nie chcesz kupowac ubranek chociaz to najbardziej popularne prezety to moze jaka grzechotka fiser price maja bardzo dobre i nie tanie zabawki moj siostrzeniec ma juz 7 lat a grzechotka jest cala chociaz to byl may zbój :)( a skoro chce przeznaczyc na prezet 100zl to akurat zmiescisz sie w cenie) :) pozdrawiam

Gość grzechotke kup
:classic_cool:

Gość NiebieskiDelfinek
no wlasnie jak bylam ostatnio u znajomej, zobaczylam jakie ma stosy kocykow, poscieli itp. to az mnie zamurowalo. dlatego nie wiem co kupic.

Nie chcesz pieluch bo już ma ? Nie wiesz idzie ? To jest najbardziej przydatne :) Mnie cieszyło jak dostawałam pieluchy , chusteczki . To jest zawsze potrzebne :) w drugiej kolejności dostawałam ubranka - rozmiary większe bo malutkich miałam dużo i każdemu to mówiłam . Później przynosili zabawki , gryzaki , zawieszki do łóżeczka . Dla mnie zawsze przynosili jakiś drobiazg - herbatę , kwiatka ...

Gość szatyyyyyyynka27
kocyk z wyhawtowanym imieniem i data urodzenia