Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SWF

papierosy w bagazu podrecznym UK (17 lat)

Polecane posty

Gość SWF

czy moge przewiezc 2 paczki papierosow w bagazu podrecznym z polski do uk w wieku 17 lat? z gory dzieki za odpowiedz ;)

Gość efwefefefef
Nie.

Gość SWF
wlasnie rozmawialem ze znajoma i normalnie przewiozla ( zaznacza ze to nie jest dla mnie ), moge po prostu powiedziec ze chce dla kogos przewiezc, a moze nawet nie beda sprawdzac?

Gość SWF
ok mimo wszystko dziekuje za odpowiedzi ;)

Gość yyyKafeKrytykant
podreczny zawsze sprawdzaja

Gość SWF
a co by bylo gdyby mnie zlapali na tym? ze mam te papierosy? zabrali by mi je tylko czy jakies wieksze problemy?

Gość SWF
wiem ze podreczny zawsze sprawdzaja ale dziwi mnie to ze znajoma przewiozla i nic...

Gość efwefefefef
Pod ścianę i rozstrzelają.

Gość SWF
pytam powaznie, bo znajoma zaplacila za sobranie ( papierosy lepszej klasy ) ktore u nas kosztuja 20 zl a w anglii dosyc drogie i mialam wyslac je paczka i zapomnialam, a obiecalam jej przywiezc. chodzi mi tylko o to czy moga byc z tego wieksze problemy bo jesli je tylko zabiora i lece dalej to trudno kupie na miejscu.

Gość zxczxczcxzczx
Schowaj w majtki, albo najlepiej zapakuj sobie w łiłe i nie panikuj.:classic_cool:

ja przewiozłam ;) do Niemiec, tez nie btylam pełnoletnia a wiekszego miałam stracha że rodzice zobaczą, przeczytałam gdzieś ze można ale tylko oryginalnie zapakowane tzn nie otwarte, ja przewiozłam juz otwarte ;D

Gość SWF
a ktory to byl rok?

dwa lata temu dokładnie, bo n komunie leciałam, pozatym oni Ci nie wkładają łapy do bagażu tylko przeswiatlaja wiec jesli masz zapakowane ładnie to watpie zeby sie sadzili

Gość SWF
bo wiem ze niemcy mieli taki epraswo kiedys ze w wieku nawet 16 lat mozna bylo przewozic teraz tylko 18, nie wiem jak to wyglada w uk, wiem ze nie wkladaja lapy bo nie raz lece ( chociaz ram mialam sytuacje ze wszystko mi wyrzucili przy ludziach i przeszukiwali czegos az w koncu sobie dali spokoj - nie wiem o co chodzilo ) a nie chce miec jakis problemow ze potem nie polece bo szkola mi sie zaczyna nastepny dzien po przylocie ...