Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość informatyk25__

ocencie moja dziewczynę

Polecane posty

Gość informatyk25__

- ma 21 lat ( młodsza o 4 lata) -inteligentna - studiuje prawo, pochodzi z prawniczej rodziny, wszyscy wykształceni - bardzo chuda, bardzo ładna i wszystkim się podoba -dobrze ubrana, bardzo bardzo zadbana - rodzice kupili jej mieszkanie - nie ma koleżanek ale ma samych kolegów - dużo ćwiczy, bardzo zdrowo się odżywia -wydaje strasznie dużo pieniędzy -wymądrzała - zarozumiała - nie lubi się z moją mama, sądzi , że moja matka nic w życiu nie osiągnęła bo jest kurą domową - pracuje, robi tłumaczenia ( zna angielski, niemiecki i francuski) - pięknie śpiewa i gra na pianinie - jest niestabilna emocjonalnie - spotyka się ze mną tylko wtedy gdy ona ma czas albo gdy musze jej zrobić jakieś zadania, bądź sformatować tekst na tłumaczenia - jak jej nie umiem pomóc to się obraża co sądzicie o takich laskach?

Gość Emilka2323232
co sądze ? to co napisałeś czyli ambitna , ładna ,ale o troche trudnym charakterze i troche egoistka chyba

Gość informatyk25__
wydaje mi się, że jest ze mna tylko wtedy gdy coś chce

Gość efwefefefefe
- nie ma koleżanek ale ma samych kolegów - jest niestabilna emocjonalnie - spotyka się ze mną tylko wtedy gdy ona ma czas albo gdy musze jej zrobić jakieś zadania, bądź sformatować tekst na tłumaczenia - jak jej nie umiem pomóc to się obraża -wydaje strasznie dużo pieniędzy -wymądrzała - zarozumiała - nie lubi się z moją mama, sądzi , że moja matka nic w życiu nie osiągnęła bo jest kurą domową To wszystko jest in minus. -8. - ma 21 lat ( młodsza o 4 lata) -inteligentna - studiuje prawo, pochodzi z prawniczej rodziny, wszyscy wykształceni - bardzo chuda, bardzo ładna i wszystkim się podoba -dobrze ubrana, bardzo bardzo zadbana - rodzice kupili jej mieszkanie - pięknie śpiewa i gra na pianinie - dużo ćwiczy, bardzo zdrowo się odżywia +8. Daje to wynik 0. Cechy pozytywne są naciągane, a negatywne już nie. Jak dla mnie wybór jest prosty. Odpuścić.

Gość bjgvhfj
egoistka