Gość paulina3543 Napisano Kwiecień 16, 2013 Cześć wszystkim ! Piszę do Was bo mam problem. I chciałabym poznać wasze zdanie . W tym roku bede miała 19 lat . W tym miesiacu kończe szkołe. Mam chłopaka który ma 21 lat. Bardzo się kochamy .W sierpniu będziemy razem już dwa lata. Mając 16 lat mowiłam ze chce być młodą matka i w sumie do teraz mi zostało . Otóż mój chłopak chciałby mieć już dziecko , ja też tylko własnie o to chodzi , że chciałabym mieć już te dziecko ale z drugiej strony boje się, tylko nie potrafie do końca sprecyzować czego dokładnie. Porodu napewno , jak każda kobieta . Lecz jeśli będę tak ciągle się bała to nie będę miała nigdy dziecka. Może powinnam się jeszcze wyszaleć ? Chodz wiem , że na dziecko jestem gotowa ponieważ mieszkamy z chłopakiem z moimi rodzicami i wiem , że mama mi pomoże z takim maluszkiem bo nie wiem czy sama dała bym rade . Więc prosze was dziewczyny doradzcie mi coś !. Pozdrawiam wszystkich ;) ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach