Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukII

pytenia do kobiet, odpowiadajcie proszę

Polecane posty

Gość lukII

mam pytanie bo ostatnio straciłem już wiarę w siebie,czy chłopak 27 letni, który jest jeszcze prawiczkiem, ale to wynika z moich wartości: miłość,wierność, po prostu czekam na tę jedyną,,no i jeszcze to że mam odstające uszy, ma szanse na to że jakaś kobieta go zechce? ?poza tym jestem normalnym, wesołym chłopakiem.

no prosze Cie ;) zapusc wlosy skoro to taki kompleks ;) kazdy jakieś ma i nie wyglad jest przyczyna niepowodzen, raczej obnizone poczucie wartosci rzutuje na każdą relację... na Twoim miejscu zapytałabym kogoś zaufanego, co jest z Twoim charakterem nie tak, może nie widzisz swoich wad które odpychają innych i dlatego nie wychodzi? Milosc i wiernosc raczej jest marzeniem kazdej dziewczyny, przynajmniej tej mlodej, starsze sie robia zgorzkniałe :P:P nie wszystkie ale moze szukaj mlodszych bo w swoim przedziale wiekowym mala szansa na znalezienie fajnej kobiety:P ..Wiele dziewczyn daloby sie pokroic za takiego faceta ;p no to sie rozpisałam xD

nie znam żadnej normalnej (tj. fajnej) dziewczyny, której przeszkadzałoby to, że mężczyzna jest prawiczkiem lub ma odstające uszy. Co nie znaczy, że któraś Cię zechce, bo tu jednak trzeba czegoś więcej, trzeba się sobei spodobać