Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleopatra,-

jakie buty dla 3latki?

Polecane posty

Gość kleopatra,-

Na podworku chodzi w trampkach a na wyjscia? Balerinki, adidasy, sandaly? Jakie i ile maja buty wasze 3 latki?

Gość kleopatra,-
Tak na pewno, 3latka sama sobie wybiera;) kobiety pytam powaznie, wiem ze dzieci macie geniuszy ale mozecie chociaz raz odpowiedziec konkretnie

Gość wjehjweh
A to poza balerinkami, adidasami czy sandałami nie innych butów według ciebie? Moja córka ma 2,5 roku, do piaskownicy i na plac zabaw ma tenisówki za kostkę (dwie pary) , butów sportowych typu adidas nie kupuję , sandały są na późniejszą wiosnę ale na luźne wyjścia na miasto czy podczas zabawy a na wyjścia nie związane z placem zabaw, podwórkiem w zależności jakie to wyjście ubieram jej skórzane ramdam (GBB) lakierowane czarne zapinane na rzep (eleganckie ale i mają w sobie trochę luzu) lub jeszcze luźniejsze w wyglądzie nubukowe wiązane lekko za kostkę.

Gość ieutriut
Moja córka ma dwie pary tenisówek (Deichmann Venise) trochę cieplej obszytych na podwórko, sandałów jeszcze nie kupuję ale za kilka tygodni zacznę się rozglądać. Ballerinek jej nie kupuję , adidasów też nie. Obecnie ma dwie pary tenisówek, dwie pary butów skórzanych wiązanych (brązowe i czarne) i wyglądają prosto ale szykownie więc wykorzystujemy je na wyjścia na które jest też pasująco ubrana, do tego dochodzą skórzane butki na plac zabaw , takie na rzep kiedy pogoda jest bardziej wilgotna. Na lato kupię sandały, lżejsze tenisówki (bez podszywanego materiału), pewnie i nie obejdzie się też bez dodatkowych sandałów adidas bo są leciutkie i idealne na piasek (łatwo umyć).

Tak na pewno 3 latka sama sobie wybiera buty. Co w tym dziwnego? Ma adidasy. I polbuty do spodnicy takie jak sie jej podobaly.nie bede wciskac dziecku czegos co jej sie nie podoba.

Trampki na podwórko, pół buty lakierowane do płaszczyka do szkoły, i adidasy wystarczą. Za wcześnie na sandały

gdzie kupujecie półbuty takie porządniejsze? ( mam na myśli ze skóry) bo u nas w mieście nic nie ma - są tylko ccc, deichmann, jeden sklep typowo z butami dla dzieci i nigdy nic w nim nie ma i kornecki. Te wszystkie buty wydają mi się takie jakieś płytkie ( powyżej 26 rozmiaru) i noga w nich lata

Gość vsdvsdv
Moja córa ma trapery a teraz kupię jej buty sportowe, z działu chłopięcego bo tylko tam znalazłam porządnie skonstruowane. Na dziale dziewczęcym te balerinki, buty sportowe... ze zwężanymi czubami, wiotkim zapiętkiem ale za to srebrną siateczką i doklejanymi, gumowymi motylkami i co tam jeszcze spłodzono... po prostu mnie przerażają.

Gość vsdvsdv
Ollalee, mi się udało buty dostać w sklepie typu Outlet dobrych marek, cudem bo tam rzadko bywa cokolwiek dla dzieci. Gdzie indziej: kicha kompletna. :(

Gość kleopatra,-
Petite puce Tak sama chodzi sobie po sklepach i wie jakie buty jej potrzebne;) nie osmieszaj sie.

Gość tasia216
a co to w 3 lata dziecko kumate jest ,moze wybierac buciki, np trampki czy adidaski z ulubiona ksiezniczka.A co w tym takiego moja tez juz mi pokazywala co jej sie podoba jak cena przystepna i buty ok to kupowalam a jak cos mi sie nie podobalo mowilam a moze inne ?? i szukalysmy inne.Osmieszasz sie chyba ty .Pytasz na forum jakie buty dla 3 latki a co to takie ciezkie buty kupic???idziesz do sklepu i kupujesz to co ci odpowiada.

Gość kleopatra,-
I co moze 3latka wie ze do sukienki nie moze zalozyc gumowce.;) wie ze w lato nosi sie sandaly a nie adidasy. Przez pytanie jakie buty dla 3 latki chodzilo mi o rodzaje butow a nie kolory czy obrazki- myslalam ze to dla kazdego zrozumiale. Nie zadalam pytanie czy kupic 3latce buty z ksiezniczka czy z kwiatuszkami. Bo to wiadomo rzecz gustu.

Gość tasia216
Pewnie ze wie.Wie np ,ze jak deszcz to zakladamy gumowce,wie ze sa buty na zime, i wie jak wygladaja trampki.Jak mowie idzemy kupic tramki i jest cala polka z trampkami co za problem wybrac.Wiem ,ze nie chodzi ci o obrazki na butach.Ale sorry bardzo kupienie butow do danej pory roku to chyba nie problem dla doroslej osoby.Wiadomo czego potrzebujesz .Jak mi potrzebne buty dla dzinsow to ide i kupuje takie ,jak sandaly na lato to tez i ide i kupuje.Poza tym w sklepie sprzedaja buty odpowiednie do sezonu.W czym jest problem????To jest tak samo beznadziejne pytanie jak: jaka kurtke,jaie skarpetki,czy zakladac rajtuzy czy nie.Napewno z takim pytaniem nie wyskoczylabym na forum.

Gość kleopatra,-
A przeczytalas chociaz dokladnie moje pytanie? Bo moim zdaniem nie

Kleopatra wyczuwasz subtelna roznice miedzy slowem wybierac a kupowac? matka ktora zadaje pytanie na forum jakie buty kupic 3 latce to dopiero osmieszenie jest. O bluzki tez sie bedziesz pytac?