Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 15cm nie doświadczony penisek

Rodzaje staników ?

Polecane posty

Dziewczyny jaki macie rozmiar piersi, jaki rozmiar biustonosza? Jaki to biustonosz push up i bardotka? I jakie są inne rodzaje staników

Gość kasia syfilityczka
sprawdzasz czy dziewczyny to dziewczyny? od urodzenia mam dwa x w hromosomach ale wcale nie będę ci tego udawadniać!

Gość 15cm nie doświadczonypenisek
Po prostu pytam Bo niewiem a ciekawi mnie to

A rodzaje staników jakie np?

Gość gwendda
nie wiem piszemy osobno, nie bardzo im się to udało. Full cup ma inaczej ciętą miskę, brakuje half cupa i straplessa, a efekt push up dają różne kroje, i plunge, i np. half cup. Zaś coś takiego jak "stanik ciążowy" nie istnieje, w ciąży nosi się normalne biustonosze.

A jakie uzytkowniczki kafeteri macie wypowiedzcie się

Gość nie wiem piszemy osobno
sadzisz, ze autor widzi jakies roznice, bo ja nie...

Gość gwendda
Ja widzę ;) A komuś kto nie widzi tym bardziej trzeba pokazywać właściwe ;)

chlopaczek chce sie jedynie pobrandzlowac pod nasze soczyste opisy :o

Własnie że nic pod opisy niechce robic. Po prostu chce wiedziec co i jak bo chce kobiecie swojej stanik kupic

Gwendda ja też różnice widze dzięki za zrozumienie to pomożesz

nie chce rowniez piszemy osobno

skoro chcesz kupic stanik musisz znac obwod pod piersiami i na ich wysokosci. A znasz?

albo zamiast obwodu piersi, znac miseczke. Wtedy wystarczy sam obwod pod piersiami. Jakimi danymi dysponujesz?

Wiem ze ma 80b a na innym staniku pisze 40/90b

to pewnie ma zle dobrana miseczke, jak wiekszosc kobiet noszacych slynne "b". Skoro twierdzi, ze ma obowod 80, a nosi stanik dyche wiekszy...zapewne cycki wyplywaly z miseczek. A razem z obwodem rosna i miseczki. B przy 80 i przy 90 to zupelnie inne B...l lepiej nie kupowalbys w ciemno, a zaprosil ja do porzadnego sklepu z bielizna, w ktorym obsluguja fachowe mile panie, ktore doradza jej wlasciwy rozmiar. I dopiero wtedy kupil ten wybrany przez ekspedientke. Tyle, ze to bedzie wiecej niz stowa...

Tak myślisz zdaje sie ze piersi w staniku jej zle nie wygladaja nie wylewaja chyba ze zle coś odczytałem

roznie bywa. Nie mam pojecia jak wyglada Twoja dziewczyna, ani czy potrafi dobrac dla siebie prawidlowy stanik. Moga sie wylewac, ale moga byc "tylko" splaszczone, upchane pod pachami (serio, choc to brzmi glupio), obwod pod piersiami zbyt duzy powoduje, ze gumki przy zapieciach przesuwaja sie zbyt wysoko, w strone karku. Miseczki "lataja" w powietrzu, zamiast opierac sie o tors... Fachowa pani wszystko bedzie widziala. Inaczej sie nie da. Uwierz. Musi przymierzyc pare sztuk w porzadnym sklepie i ktos to musi ocenic.

Gość gwendda
A ile ona ma nadwagi? Czy może trenuje kulturystykę? Bo obwód 80, o 90 już nie mówiąc oznacza dość "solidnie" zbudowaną kobietę. Choć bardziej prawdopodobne jest właśnie, że dziewczyna jest normalnie szczupła, tylko nosi staniki o co najmniej 10 cm za luźne, Ty tego nie zauważysz bo nie wiesz, na co patrzeć. Jak się chcesz naprawdę dowiedzieć to sobie na youtube włącz kanał Brafitting by Maheda i pooglądaj filmiki.

Wygrany ten co rozróżnia rozmiary. :) Ja z tym zawsze miałem problemy. Widocznie mój umysł nie jest tak ścisły jak mi się wydawało a poważnie ograniczony i rozmiary piersi, to dla mnie zagadka. Dla mnie pozostaną duże lub małe i zawsze przyjemne w dotyku. I nie tylko :P I wiem, tylko tyle że te z "A" nawet za chuuja nie uwierzą że mogą się podobać a tym z "D-e" ( spółgłoska :P ) już widzą się jak gwiazdy...

Gość 15cm niedoświadczony penisek
Ona jest szczupla to będzie tak jak pisałyście pewnie zle stanik dobrany ma. Chociaż dla mnie wydaje sie że jest ok

Te push upy to jakie?