Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BezradnyCzlowiekkk

Dziewczyna mnie oszukuje na wszelkie sposoby

Polecane posty

Gość BezradnyCzlowiekkk

Witam , jestem z dziewczyna prawie pol roku , ja mam 17 lat a ona 18 , problemem jest mianowicie to ,ze moja dziewczyna po prawie dwoch miesiacach bycia razem ,zaczela mnie oklamywac , zaczelo sie od tego , ze ma zla przeszlosc z cyganami miala chlopaka cygana , troche sie bala mi o tym powiedziec ,ale wiadomo prawda zawsze wyjdzie na jaw , pisala z takim jednym bedac ze mna ,ze gdyby wiedziala ,ze ja kocha itd to byla by z nim dalej , pisali troche , chciala sie z nim umowic na piwo jak wroci do polski , ogladala jego fotki , gdy dowiedzialem sie o tym okazalo sie ze pisala z nim tak bo chciala wiedziec kiedy go unika , pozniej zaczely sie kolejne sprawy z kolegami ze szkoly z ktorymi przytula sie na przywitanie , niby nic ale wyjechalismy na wies na ferie i jednemu pisala ,ze teskni za nim , w tym samym czasie pisala z kolezanka , ze czeka na tego dekla ,, czylu na mnie i ,ze schodzi z gadu bo znowu bede sapal , okazalo sie ,ze faktycznie jest falszywa bo przy mnie od najgorszych wyzywala pewna dziewczyne ktora jest z jej bylym , a za moimo plecami byly najlepszymi psiapsiolkami , umawiali sie nawet na piwo , i taka sytuacja nie zaistniala tylko z jedna dziewczyna ,gdy doszlismy do wniosku ,ze usuwamy facebooka ja go usunolem a ona go tylko dezaktywowala wmawiajac mi ze go usunela , tego typu sytuacji bylo wiecej to takie ogolnie streszczenie tego , niby mnie kocha zawsze mowi ,ze nie wiedziala ,ze tak bedzie , mimo tego ,ze rozumem ani uroda nie grzeszy ,co wy o tym myslicie ?

Gość mandatzabilet
rzuc ją

Gość moze z ciebie wrozbita david
Oj dzieci dzieci. Napociles się nad postem a jest wogole nie zrozumiały dla czytelnika.

Gość cool story, bro
FUUUUJ. Jesli ona coś ten teges z cyganami, to rzuciałabym taką w cholerę. Brzydziłabym się dotknąc, przeciez te cygańce to roznosiciele chorób i najgorsze wszy. Ty się nie brzydzisz? Przecież to kontak z najgorszą patologią.

Gość koookurookooo
rzuc ja , jakas latawica , i jeszcze z brudasami sie zadaje ble