Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda niedoświadczona

czy moja mama zwariowała?

Polecane posty

Gość ludzki przedmiot
Dlatego nie mądrz się S_M jak nie znasz się.

S_M najwyrażniej:) boli jak jasna cholera,ale nikt na podrapany jęzor póżniej nie narzeka;-)

Gość wszystko jest z tobą ok
ja lubię futerko i w ogóle mi to nie przeszkadza to teraz taka moda panuje żeby wszystko golić w związku z tym bez stresu wszystko jest z Tobą ok tak trzymaj zobaczymy jak te wszystkie gwiazdy co dzisiaj golą sobie wszystko bedą wyglądać za 30 lat hahahaha wtedy już nie wystarczy od czasu do czasu tylko będą się golić tak jak facet codziennie rano przed wyjściem hahahaha

Gość kasia... i tyle
e bzdury waść pleciesz... chociaż w sumie jak która nie wie jak dbać o ogolone łono...

Gość Fafdaddaajh
Ja mam pytanie, dlaczego wg Ciebie tylko osoby uprawiajace seks powinny dbać o higiene? Ja sie depiluje od 12 roku zycia a seks uprawiam od 3 lat(mam 26). Na wloskach zostaje Ci mocz i ewentualny czy jak masz okres to ta krew... Ble...

Gość ula której znowu ukradli nick
mama chyba w ogóle cię nie zna , to znak dzisiejszych czasów :( puść to w niepamięć i starajcie się lepiej poznać ,więcej rozmawiać i razem wychodzić ,bon odsprzedaj i kup sobie coś co na tę chwilę da ci radość . Pozdrawiam.

Gość kasia... i tyle!
sm ja po prostu ich nie lubię. ale spoko. przecież się nie czepiam.:) każdy lubi co innego i dobrze sama się tam golę na zero i krostków nijakich nie mam

Nic to, zrobię prezent którejś z koleżanek - niech ma próżne dziewczę gładź szpachlową w miejscu intymnym i zdobywa uznanie kolesiów śliniących się w szkolnej toalecie na widok dziecięcego łona. Bo coś mi się wydaje, że przez takie uwielbienie ogolonych wzgórków ujawniają się rudymentarne skłonności pedofilskie silnie represjonowane kulturowo w naszym społeczeństwie. Jak Twój wzrok Dek@, cały czas się pogarsza?🖐️

Gość Dwie muchy w knajpie
I super młoda, tak trzymać. Mamuśka to pewnie w kryzysie wieku średniego :D. P.S. Nie cierpię wydepilowanych cip !

Gość Dwie muchy w knajpie
Z cyklu poszła baba do lekarza : Lekarz do baby : - jutro proszę przynieść mocz, kał i oddać krew do badania Baba: - Panie doktorze to ja mogę już dziś. Zostawię Panu moje majtki

Gość Prowlosiak
Popieram zdanie autorki. Kobieta ogolona wyglada paskudnie jak ptak bez pior. Ponadto wlosy chronia pochwe przez zarazkami i grzybami. A czy Twoja mama sie goli?

Gość kasia... i tyle!
,,Bo coś mi się wydaje, że przez takie uwielbienie ogolonych wzgórków ujawniają się rudymentarne skłonności pedofilskie silnie represjonowane kulturowo w naszym społeczeństwie.'' kurna ja pierdykam. hahahha!:D własnie lemma skumałam:P ale w sumie nawet ciekawie się czyta jakto ludzie po analu kupę w majtki robią albo że golenie cipy, twarzy, pach, nog(co kto tam se goli) to pożywka dle pedofilów.:classic_cool: zbiórka ekspertów się zebrała i nie ma to tamto:P

14:37 to straszny podszyw! W szkole, na przerwie zrobiłam licytację mojego bonu wśród koleżanek. Odzyskałam 60 zł (z 80 zł). Chyba nie jest źle, tylko tragicznie. Co powiem mamie? Dzisiaj wieczorem z rozmowy wynikało, że ona chce mi na lato, na wyjazd w ciepłe kraje (jeszcze nie ustalone gdzie) zafundować dość skąpe bikini, bo "z kaszalotem w takim worku po kartoflach jaki ja noszę, to wstyd pokazać się na plaży". Jesli chodzi o ustalenie ojcostwa, to nie mam watpliwości. Mam właśnie charakter po tacie. On jest cichym, wstydliwym facecikiem w cieniu małżonki-wampa. Wolę nie wiedzieć jakim sposobem on został jej mężem, ani jakim cudem oni przetrwali razem te 20 lat.