Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amanda345

Fanka ANALU

Polecane posty

Gość Amanda345

Nie rozumiem dlaczego większość kobiet tego nie lubi ja uwielbiam !! Mój facet nie lubi a ja pragnę :) a wy Lubicie czy nie ?

Gość może by tak ...
Większość facetów marzy o takiej co lubi ... :) Rzadko się takie jak Ty spotyka.Moja nie przepada,więc ... ?

Gość Januszzz
Lubię

Gość Amanda345
Ja trafiłam na faceta co nie lubi :(

Gość Amanda345
:D

Gość 44latekAdam
wsadzilbym z ciekawości moja nie daje mi tak

Gość 44latekAdam
juz mi stoi grube 17 cm

Gość 44latekAdam
daje lizać cipke ale świeżo po kąpieli i sama lubi ciągnąć , bez polyku ale

Gość 44latekAdam
napisz do mnie na poczte prosze Adam310869@gmail.com

moja dziewczyna tez nie lubi analu a ja marze o takim sexie od czasu do czasu bo zmiany sexualne w łóżku sa potrzebne

moja dziewczyna nie chce sie kochac analnie bo mówi mi że ja to boli a tylko raz my to spróbowali robic i tylko troche wszedłem i już zaczeła sciskać odbyt i odskoczyła ode mnie i teraz nie da se przemówic że to trzeba z cierpliwościa do tego podejść

Gość Amanda345
Może masz dużego i dlatego boli

właśnie nie dużego dla mnie jest mały ma jakies 14-15cm i obwód jakieś14cm albo więcej troche taki w sam raz na grubość

Gość kijbij
z cierpliwością... jak ci jaja będą skręcać w imadle, to też podejdź do tego z cierpliwością :) do autorki - a rozumiesz, dlaczego ktos nie lubi słoniny z cebulą? co za debilne pytanie... ale już odpowiadając: 1. bo zazwyczaj boli, 2. bo jest dyskomfort z tego powodu, że tam jest guano - wystarczy?

w imadle to skręć sobie łep zakutą w dodatku a nie praw mi tu kazań jak Ci nie odpowiada temat to sie nie wypowiadaj możeinnym sie podoba co?

Gość Amanda345
Jestem :D

mówisz ze lubisz anal? mam pare pytań do Ciebie:* nie masz problemów póżniej z utrzymaniem kalu?

Gość Amanda345
Nie mam

Gość kijbij
weź se w łeP ( :)) ) palnij cierpliwie :) babę boli dupsko, a Ty każesz jej być cierpliwym - jesteś egoistyczny prostak :) życzę Ci kolonoskopii :)

Gość Kredtka
Mnie też fascynuje anal, zupełnie inne doznanie. Chciałabym aby paluszki obecnego partnera weszły tam... a póxniej on. Ale tego już się trochę obawiam, bo jest solidnie wyposażony- nie wiem czy ja dałabym mu radę. Jednak wiem, że on nie ma ochoty na tego typu zabawę- podobnie jak Ty autorko

Gość Kredtka
Kiedyś z ciekawości mierzyłam:P dł 17cm, obwód 15 cm, ale czasami jest chyba jeszcze większy. Nie uzywalismy do analu żelu ani oliwki, bo do tego w ogóle nie doszło, on nie ma ochoty na taki sex. Szczerze mówiąc, też byłam zaskoczona jego odpowiedzią, bo również myślałam, że to jest jakimś pragnieniem każdego mężczyzny, no trudno może kiedyś go do tego namówie ;)

Gość Kredtka
Ale z drugiej strony tezniby taka chętna jestem, ale gdyby próbował wejść, to obawiam się, że mógłby mnie rozerwać :P Z moim poprzednim partnerem uprawialismy ten sex ale miał również mniejszy rozmiar. A Ty kochanek, jakich masz rozmiarów? Próbowałeś tego sexu ze swoją partnerka? Jak Wam było?