Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amanda345

Fanka ANALU

Polecane posty

dł. 15cm obw. 14cm i raz my próbowaaliśmy ale tylko wszedłem do niej i zasicła odbyt i odskoczyła ode mnie i juz nigdy wiecej nie bylo i chyba nie bedzie

Gość Kredtka
Anal jest dla mnie czyms wiecej niż tylko wystawieniem tyłka facetowi i pozwolic mu się tam przelecieć. Moim zdaniem wymaga on dojrzałości od obojga partnerów, pełnego zaufania i oddania. Nie zrobiłabym mojemu pratnerowi takiego świństwa, nie zdradziłabym go! Kochanek jeśli naprawdę kochasz i zalezy Ci na obecnej partnerce, to będziesz potrafił oprzeć się pokusie, a jeśli nie to po co z nią jesteś? A próbowałeś z nią np podczas stosunku, w pozycji na pieska pomasować jej okolice i odbyt paluszkiem? Albo przy minetce zjechać nieco niżej (albo wyżej- w zależności od pozycji ;) ). Może ona nie zdaje sobie sprawy, jakie to moze byc przyjemne. Metoda po nitce do kłębka ;)

Gość Kredtka
Widocznie Twoja partnerka nie była wystarczająco rozluźniona, alkohol tez jest pomocny w tej sytuacji, ale wczesniej spróbuj z nia delikatnie porozmawiać. Akurat sex analny wymaga odpowiedniego przygotowania. A na mnie nie licz w kwestii Twojego zaspokojenia ;)

próbowałem i masowac odbyt paluszkiem i nawet włozyłem do środka i podczas minetki wylizałem jej odbyt ale ona nic na to nie reaguje tylko mówi że nie chce tam:(nie zdradze ją bo za bardzo ja kocham i nie przebaczył bym sobie tego

nie pije alkoholu prawie wogóle a jak wypije to tylko jakaś specyjalna okazja musi byc i w dodatku malo

Gość Kredtka
Daj jej poprostu czas :) Pamiętaj, cierpliwość popłaca ;)

Gość atanazy_k
marzenie o analu?? ja pierd.o.lle ... marzenie to można mieć o locie w kosmos, a nie o tym, by fiuta w dupie umoczyć co za czasy...

Gość taki pewien samiec
kochanek 92 ja polecam wizytę w sex shopie i zakup specjalnego żelu do wmasowania w tylną dziurke żel rozluźnia kobietę i ulatwia wejście Anal to już trochę wyższa szkoła seksu trzeba na spokojnie kilku prób tak jak były rady wyżej warto polizac oczywiście wymyta podczas kąpieli dziurke potem paluszkiem i żelel Mojej kobiecie widzę że sie to podoba Jesteśmy po próbach paluszkiem mocna penetracja tyłka a kutas w cipce Miała odlot Wstępne próby gdy za szybko wszedłem też były bolące To forma seksu w której kobieta musi byc tam dobrze nawilżona rozluźniona i sama chcieć tego sporóbować

osobiscie uwielbiam anal ale malzonka ni lubi za czesto ,tak raz na 2 miesiace,moze to i dobrze bo jak by bylo za czesto to by spowszednialo,do tych negujacych dupa ni jest tylko do srania a usta do jedzenia a reka do trzymania,takiej bliskoscia z partnerka jak przy analu nigdy wczesniej sie nie odczuwa,troche zelu bez pospiechu ina jezdzca,heh uwielbiam to

no spróbuje ja penetrować paluszkiem i żelem ale zobaczymy co to wyniknie z tego;)dam jej duzo czasu na przełamanie sie i nie bede nalegał na to moze sama zdecyduje sie na anal

Gość Autorko napisz do mnie:
napisz do mnie autorko. wodapogoleniu@wp.pl

Gość Qviest
Jeśli któraś z Pań jest chętna na analek to proszę o kontakt ze świętokrzyskiego (spragniony) EMG666@vp.pl

I ten idok kobiety podczas orgazmu :) uwielbiam patrzec jak wchodzi w ciasna pupcie

Gość rian
takie kobiety bym nosil na rekach