Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnerwiłam się...

Pożyczyłam od narzeczonego samochód i ktoś go zarysował

Polecane posty

Gość a książę nie miał fury
" a ac małko kto ma zwłaszcza przy 10-letnim " X No jak nie ma to jego problem. Chociaz ogolnie dziwne ze o 10letnia rudere sie tak szczypie.

Rodzice mu kupili? To jaki problem, idź do nich i ich zjeb, niech dają kapustę na naprawę a jaki ch, przecież należy ci się bo jesteś ładna! ;-)

Gość madame_de_maitresse
Dla niektórych facetów samochód to przedłużenie penisa. Skoro się książę tak trzęsie nad 10-letnim autem, to współczuję serdecznie.. Penisa oczywiście :D

Gość a moj narzeczony
Moj narzeczony kupil mi auto a ja po kilku miesiacach mialam wypadek,niestety z mojej winy, i je rozwalilam:'(Kiedy przyjechal do szpitala powiedzialam ze auto do kasacji a on zebym zapomniala o tym aucie.Powiedzial mi dokladnie:auto to tylko rzecz bez ktorej mozna zyc,bez ciebie nie moge:-)Od tego czasu minal rok i ani razu mi nie wypomnial tego wypadku.Malo tego,jak juz doszlam do siebie musialam czyms jezdzic do pracy a on bez mrugniecia okiem wreczyl mi klucze do swojego auta:-)Tego juz nie rozwalilam.Dodam tylko ze nie jestesmy bogaci tak zebysmy sobie mogli zmieniac co chwile auta.On na to moje dlugo oszczedzal a ja je rozwalilam w sekundzie.:'(Do dzis mam wyrzutu sumienia...:-(

Gość gość
Ja zarysowałąm auto meża. Ale na szczęście panowie z http://galwmet.pl/ pomogli. Lakierowanie proszkowe i nie ma żadnych rys na tym detalu.

Gość gość
Może spróbuj zdobyć nagrania z monitoringu. Ja ogólnie nie lubię pożyczać od rodziny lub znajomych samochodu. Zazwyczaj gdy potrzebuje samochód np. na weekend wypożyczam go z www.simplycars24.pl.

Gość gość
Wgnieć jeszcze kamieniem, kupi tobie nowy