Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość toSZiba001

tabletki anty na wywolanie okresu i badal brak okresu

Polecane posty

Gość toSZiba001

witajcie pod koniec pazdziernika 2012 osdtawilam tabsy i mialam osatnie krwawienie z odstawienia od tamtej pory do dzis nie mam okresu.. bralam luteine kilak razy alenie zadzialala (wczesnej dzialala na wywolanie przy mojej podwyzszonej PRL) mam podwyzszona PRL ale osttni wynik to ok 70 przy normie o 35 wiec nie jest zle (mialam i ponad 300) bylam w szpitalu zrobili mi wszystkie badania rtg czaszki usg, hormny. wszystkowyszlo ok tylko ta nieszczesna PRL byla lne pdowyzzona. meczyla mnie ta sytuacja wiec pani dr dala mi Yasmin. w niedziele przyem ostatni tabletke a okresu nie mam nadal.. boje sie i nie wiem co robic i czemu nie mam okresu (w ciazy nie jestem!) meczy mnie ta cala sytuaca, jestem w trakcie czekania na tomograf, i po badaniu u okulisty wszystko jest ok. wyniki sa okej tylko ta prolaktyna. wiem ze to hormon stresu a ja jestem straszny nerwus i wiecznie sie przejmuje teraz czekanie na ten okres mnie dobija i psychicznie wykancza, boje sie jaki to bedzie mialo wplyw na przyszlosc i chcec posiadania dzieci, mam dopiero 25 lat..:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować