Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mela bez rowera

pytanie o roczniaka i noworodka

Polecane posty

Gość mela bez rowera

Jak sobie mamy radzicie z dwojka dzieci z mala roznoca wieku?jak dajecie rade jak mniejsze trzeba ciagle pilnowac karmic placze ma kolke w nocy trzeba karmic itp. A starsze tez potrzebuje uwagi ugotowanego obiadu zabawy?ja sobie tego nie wyobrazam.

Gość b.e.a.t.a
Podstawa to dobrze rozplanowany dzien, oczywiscie przy noworodku to trudne, wiec najtrudniejsze - przynajmniej dla mnie - byly dwa pierwsze miesiace.

Gość mela bez rowera
Zastanawiam sie jak sobie radzicie,bo ja przy moim maluszku nie mam czasu sie wysikac a co dopiero drugie jeszcze

Ja mam wrażenie, że przy jednym też nie miałam na nic czasu a przy dwójce jest mi łatwiej. Nie wiem czy jestem lepiej zorganizowana, czy może się tak nie spinam i nie panikuję.

Gość mela bez rowera
Moj do tego b duzo placze.wieczorny i poranny koncert gwarantowany Do tego jeszcze po kazdym przebudzeniu.trzeba go ciagle pilnowac.i jeszcze czesto ulewa nawet 3godz po jedzeniu.

Gość Xxxbbbxxx
Mój miesięczny synek lubi "koncertować" ;) często się budzi i najchętniej jadł by na okrągło ;) tak że ja narazie następnego nie planuję bo chyba bym nie wyrobiła ;) jak już to za parę lat...

Gość mela bez rowera
Ja jak zapomne placz pierwszego i porod (bo ciagle pamietam)