Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anadellaaa

Czy znacie KOGOS STAREGO,KTO MA WIECEJ NIZ 90 LAT ALBO WIECIE O KIMS TAKIM??

Polecane posty

Gość gość
Moja prababcia, ma 98 lat, czyta bez okularów, sama sobie wszystko robi koło siebie. W przeszłości paliła nałogowo papierosy przez 40 lat, pracowała ciężko, przeżyła dwie wojny. Czuje się świetnie i ma przefajny dystans do siebie i do świata.

Gość gość
Łatwo mieć dystans do swiata gdy ktoś w zdrowiu dożywają 90 lat

Gość blyblebly
Dziadek 86 lat nawija w internecie - jak nie daje rady czytać to drukuje i biegnie do babci żeby mu czytała - pisze swoje reminiscencje życiowe właśnie - komórka przy pasku od spodni - biegle angielski i niemiecki - mgr prawa gospodarczego i inż geodeta - w sprawach politycznych czy religijnych rozwali niejednego młodzika ostatnio miał operacje wstawienia bypassów uprawia nordik walking zamiast krwi to chyba ma kawę w żyłach i cały czas dzowni bo mu internet nie chodzi hehehe :D zawiesił działalność gospodarczą dopiero 5-6 lat temu i sprzedał samochód bo już się bał jeżdzić - generalnie rozpierdziela system hehehhe

Gość gość
Mam takich sąsiadów. Bardzo mili ludziei świetnie się trzymają. Mieszkają na 4 piętrze bez windy i chodzą po schodach. Niestety nie wiem co jedzą, ale oni jedli co innego niż my. Bez chemii, bez tych chorych konserwantów. Wszystko naturalne i to daje dobrą starość. Ci ludzie są sprawni, normalnie chodzą, radzą sobie ze wszystkim, gdzie inni już ledwie dają radę.

Gość gość
Mój dziadek jutro kończy 103 lata, wychował 8 dzieci, do 97 jeżdził na rowerze i sam prowadził dom(był wdowcem). Teraz mieszka z nową partnerką p. Helenką, młodszą o 20 lat:) Dziadek nie je tłustych potraw, nie pije i nie pali. Całe życie mieszkał na wsi i pracował w gospodarstwie:) Mój tata ma też jego geny i wygląda na 15 lat mniej ;p

Gość gość
Moja ciocia ma 94 lata, mieszka sama, sama sobie gotuje, sama się myje itd - ma pomoc do sprzątania i codziennie ktoś u niej jest. Trochę już jej pamięć szwankuje, myli córki z wnuczkami itd ale ogólnie jest w bardzo dobrej kondycji.

moj klient ma 92 lata i trzyma sie swietnie, chodzi jak torpeda, nawet tanczy :) nazywa mnie swoja wnuczka :D

Gość Tadeusz_lat_101
ja mam 101 i jeszcze jeżdzę samochodem i korzystam z internetu.

Gość jefgeniej_patruszczenko
lady_love i dopisz jeszcze, że twoj klient cie ostro posuwa w doopeczke swym twardym kindybałem :D

Gość isik111
Moja babcia ma 91 lat i jest bardziej sprawna umyslowo ode mnie ;) jezdzi na rowerze (co prawda trzykolowce, ale ma sile pedalowac), gotuje nam obiady (sama z siebie, bo to lubi). Poza tym lubi zajmowac sie ogrodkiem. I żeby nie było, do niczego jej nie zmuszamy, a nawet jak oponujemy to jest zła. Po prostu daje jej to sens zycia. Moja prababcia również dożyła ponad 90.