Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosenniePobudzona

love sex magic

Polecane posty

Może nie urządzasz awantur, ale! wyraźnie je prowokujesz. Jednak Szczękoblaszakowiec nie wiem skąd ma anielską cierpliwość. Fakt, piszesz słabo. Napisać Polacy przez p jest co najmniej żenujące. :-D

że się wtrące, muzyka ma łagodzić obyczaje :) Zyon a love sex magic to właśnei to co w muzyce kocham...(kto widział teledysk zrozumie) to jest namiętność, prowokacja, flirt w jednym, chodzi o to że dzięki muzyce człowiek może przekazać swoje emocje i dać się im ponieść nie koniecznie tańcząc... z kuszących kawałków na załagodzenie http://www.youtube.com/watch?v=EBrXbkskOMc wystarczy pobudzić wyobraźnię :)

wyobraźni jak widzę Ci nie brakuję - muza faktycznie fajna ...jakoś nie mogę się wybrać na ich koncert

nagość raczej cieszy męskie oczy - niebezpiecznie się zrobi jak na ulicach pojawią się kobiety w sukienkach z odkrytymi nogami i ramionami - wówczas łatwo o stłuczkę :)

jasne: męska szowinistyczna świnia ze mnie :P ale to prawda ...trudno przy takich widokach skupić uwagę - to naturalne odruchy

hehhehe sama jestem szczególniei latem fanką sukienek i spódniczek to wiele razy widziałam jak facetom oczka latają gdy tylko trochę golizny zobaczą :) ale nie da się ukryć jako kobieta lubię być podziwiana :)

Po co walczyć z naturalnymi odruchami ? My lubimy się "zagapić" na ładne buzie, nogi i pupy - a wy lubicie nas prowokować i kusić. W końcu tak jest od początku dziejów. Prochu tu nie wymyślam

Gość Facet z potrzebami
cześć Wiosenna :) rozumiem, że kusicielka z Ciebie? Tylko kusisz czy także konsumujesz ofiary? :P

Gość Facet z potrzebami
skoro jesteś wiosennie pobudzona - to musisz kusić. I tak - to był komplement...Zmysłowa muzyka, sukienki i kuszenie...co jeszcze trzeba o tobie wiedzieć, by zostać twoją wiosenną ofiarą?:)

o mnie to raczej im mniej się wie tym lepiej, ja również nie potrzebuje dużo wiedzieć, jak to określiłeś o swoich "ofiarach" :) liczy się spontaniczność i dobry flirt :)

Gość Facet z potrzebami
więc dobrze trafiłaś - jestem fanem czystych i prostych układów

Gość Facet z potrzebami
o ile geografia nie będzie kłopotem :)

Gość Facet z potrzebami
wiele sie robi :)

Gość Facet z potrzebami
skąd jesteś więc wiosenko?:)