Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miminkakakosajsoddas

Jak madrze gospodarowac pięniedzmi.

Polecane posty

Gość to ile masz na miesiąc
3

tez bym zrobila sloiki. dzemy, kompoty , ogorki, jakies salatki ale nie mam gdzie tego trzymac. bo u nas w bloku nie ma piwnicy.

Gość joool,ll
nie no 30 zł na tel. to niedużo...nie widzę że jakoś dużo wydajesz, wiadomo na dziecko sporo idzie, jakby nie robić.

Gość joool,ll
możesz poszukać taniej kablowki, albo wziąć tylko net, bo jednak te 100 zl to przy waszych dochodach, to jednak sporo.

pojdziemy w sobote na zakupy. kupie mieso na obiad, jakies cukier, mąke.Na kanapki dla mojego do pracy. i poszlo nam 90zł. i kupilam produkty na ciasto 5zł.kawa 7zł. i tak musze w tyg. dokupic. Chleb, mleko, jakies wyrzywa. kasa jak woda leci.

mam nadzieje ze rachunki za gaz sie zmiejsza.W okresie izmowym placilismy ok.250zł. mysle ze wisona i latem rachunek za gaz nie bedzie wiekszy niz 100zł. juz bedzie w kieszeni 150zł wiecej.

ja przetworów nie trzymam w piwnicy tylko normalnie w szafkach (kompoty, dżemy, soki, ogórki itp.), no chyba że zupełnie nie masz miejsca, ale zawsze się chyba jakieś da wygospodarować

s

a mozna w kuchni w szafce trzymac takie przetwory.nie zepsuja sie? miejsce w szafce by sie znalzalo. moglabym juz zaczac zbierac sloiki.

Nie wiem do końca jak w samej kuchni, ale ja trzymam część w szafce przy łazience a drugą na wydzielonych półkach w garderobie (w obu miejscach nie ma ogrzewania) i nie psują mi się.

Gość 76788
"potem partner dostal w sobote 350zł." chyba twoj konkubent.

partner , konkubent- nie lubie tego slowa.

Gość takie pytanie
miminkakakosajsoddas - dlaczego ty pisałaś ze jesteś samotna matka skoro mieszkasz z konkubentem i wychowujesz z nim dziecko ?

poniewaz nie jest on ojcem bilogicznym mojej corki. a wedle prawa samotna matka to taka osoba kotra jest panna, wdowa, rozwodka i wspolnie z ojcem nie wychowuja dziecka.

Gość ale mi samotna sie
znalazła jak ja czegos takiego nie znosze zyje z konkubentem i kase ciagnie bo ona wielce samotna matka!!!!

jaka przepraszam cie bardzo kase ciagne?????????

Gość ale mi samotna sie
tak bo dla mnie samotna to taka, która zyje sama i nie ma kasy wiec panstwo czyli kazdy podatnik, tez ja placi aby mogała taka samotna jakos zyc a nie sobie gacha przyprowadziła, zyjecie se normalnie jak rodzinka, ona zarabia a ty wyciagasz kase oszustka !!!! i dlatego własnie jestem za kontrolami czy taka aby z facetem nie mieszka

ale jaka kase od panstwa ciagne wedlug ciebie?

Gość Martussaa
Według mnie mądrze to jest wtedy gdy robisz zakupy w odpowiedni sposób, tak jak to już robi w Polsce ponad 100 tys osób a ta liczba z każdym dniem rośnie i tak do około 10 mln w ciągu około 5 najbliższych lat. Okazuje się, że można zarobić na swoich codziennych zakupach. Z każdym zakupem dostajesz procent wydanych pieniędzy na swoje konto. Chcesz tak? Spożywcze, paliwo, odzież, RTV, AGD, turystyka, elektronika, gastronomia... W KAŻDEJ branży są sklepy, które płacą za to, że robisz u nich zakupy. Rejestracja, jest całkowicie darmowa, więc możesz tylko zyskać. Dzięki temu programowi, bez większego wysiłku, można zarabiać także dużo większe pieniądze. Czemu nie spróbować dostawać pieniądze codziennie na zakupach? Jeśli tego chcesz już teraz, zanim to będzie mega popularne, odezwij się mailowo, aby rozwiać wszelkie wątpliwości. mliszka91@o2.pl