Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość theorema

FACECI Z MAŁYMI PENISAMI SA DO KITU!

Polecane posty

ale może się wreszcie zalogujesz szczurze i powiesz o co ci chodzi?

Ale Ranya nic nie wspomina o żonie, więc się nie martw o nią. Jest bezpieczna :-)

theorma rób co lubisz jak lubisz i z kim lubisz , ale postaw się na miejscu takiego pana słabo obdarzonego i pomyśl co on ma w takiej sytuacji zrobić ? Gdy zdaje sobie z tego sprawę że ma mało między nogami ?

Powiedziałbym, że facet z małym zawsze może użyć brzytwy. Ale skoro nie ma czego ciąć... :-)

Gość Ranya podobno
ty taka naj naj i wogóle naj :) to czemu samotnie idziesz przez życie ?wiem czekasz na tego wielkiego koootasa :) haaa -czekaj :)

Gość Ranya podobno
chyba jak sobie narysuje kredką na czole ;)

szczerze?jakbym miala malego to znalazlabym sobie nieatrakcyjna kobite,ktorej na sexie nie zalezy...a sa takie...i bylabym dla niej super facetem...od tanca i rozanca...bo nic innego i ni zostaje.

nie ale teraz poważnie, panowie zróbcie coś z tymi fiutami, bo to jest jakaś tragedia :-o ;)

Gość Boze Andro wracaj do Lisicy
:(

a pomaranczo co cie ten andro tak inetersuje,moze zajmij sie swoja osoba i woim "zyciem"?

Gość Ranya podobno
nudy !!! dwie zakompleksione samotne ,rozepchane kooorewki szukają konia :)powodzenia

Ranya podobno nudy !!! dwie zakompleksione samotne ,rozepchane kooorewki szukają konia powodzenia x x Dla mnie Ranya jest ciasna. A zatem pewnie nie do niej ta aluzja :-)

andro genie ale jakie Ty masz wymiary!:-o w tym przypadku strach w oczach jest uzasadniony ;)

autorko nie przejmuj się, tu na forum nie znajdziesz zrozumienia:( tu tylko nieliczni wyglądają jak prawdziwi faceci :)

no co jest dziewczyny:( nie poddawajcie się:( misiu, DG, ranya podobo, wracać😠

Gość Do theorema
Sorry ale bredzisz od rzeczy :D Facet jest w stanie zaspokoić kobietę choćby ustami, jeśli wie co do czego i jak się zabrać:D Poza tym nie widzę problemu, aby facet z 14-16cm interesem nie mógł zadowolić kobiety :D No chyba, że ona to zawodowa dajka jeżdżąca na butelkach od czampana a on, nie wie do czego służy jego pała :D Nie wciskaj ludziom głupot, z nie jedną spałem i wiem, że się da :D

Gość jhkghcfjk
Theorema - a jaki masz rozmiar biustu (naturalnego, bo faceci nie dopychaja sobie silikonu...). Napiszmy sobie szczerze - z racji konstrukcji matematycznej zwanej srednia, zawsze jakis facet bedzie mial malego(maly to ponizej sredniej), podobnie jak kobieta male piersi. Srednia to wynik dzialania, a duzy czyli ponad srednia nie bylby duzy jakby malych nie bylo... Tak wiec drogie kobiety, poza 1% czy nawet mniej niz Was, kazda ma mniejsze piersi niz dziewczyna ktora facet moze "zdobyc"...

nie mówimy o satysfakcji językiem, palcami czy ołówkiem - chodzi o penisa :D oczywiście, że czasem wystarczy jedno liźnięcie i już jest dobrze, ale często gęsto to nie jest wszystko na co liczymy, a "mały" może sobie najzwyczajniej w świecie nie poradzić:(

Są kobiety lubiące się ostro pierdolić i odczuwać ból. Zbyt małym penisem ciężko dobrze jebnąć tak, by kobieta aż zęby zacisnęła. Prawda Ranya?

Gość Do ranya
Może? Wez przestań, nie generalizuj wszystkich, to zależy w głównej mierze od inwencji twórczej :D "Dziwne" że jako doświadczone samice dosiadające niejednego penisa, nie wiecie tak prozaicznych rzeczy :) Ten pogląd jest płytki, ja miałem więcej niż 10 partnerek, nie mam 20cm w spodniach i jakoś mi to nie przeszkadza :D Dlatego śmiać mi się chce z takich teoretycznych opowiadań :D