Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badanie nasienia-wynik

badanie nasienia wynik czy zły?

Polecane posty

mąż ma ogólnie dobre wyniki jeśli chodzi o żywotne plemniki ilość ich ph itp ale aglutynacja jest "silna" a upłynnienie "30min" czy to bardzo źle wróży?

Gość dsfsdfvsdfdf
chyba aż nie tak źle, ale niedobrze, że silna aglutynacja, ważne chyba, że się upłynnia, lekarz powie więcej

hmmm dziękuję za odp u lekarza już byłam jeśli chodzi o nasze problemy z poczęciem to na razie zajmujemy się moją stroną bo mam pco plus potworniaka na jajniku a 2 brak. zaraz mam operację ale najpierw będziemy zamrażać komórki jajowe tak na wszelki...lekarz przy wizycie obejrzał wyniki męża i zwrócił uwagę na tę aglutynację ale powiedział że teraz to najmniejszy problem... zastanawia mnie tylko ta aglutynacja co ma na nią wpływ co do upłynnienia to 30 min w niektórych punktach badań jak szukałam na necie to jest górna granica normalności czy jest możliwe że z tych przyczyn również mieliśmy problem z zapłodnieniem? i czy na aglutynację lub upłynnienie ma wpływ ilość dni bez seksu? wtedy to było 6 czyli u nas w klinice ostatni dzień w który można robić badanie