Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eoewoeaowewaoiwa

Czy tylko ja jestem taka idiotką ? dziewczyny tez tak macie?

Polecane posty

Gość eoewoeaowewaoiwa

caly czas probuje sie do kogos upodobniac, nigdy nie jestem soba jesli chodzi o wyglad. wydalam 500 zl zeby z ciemnych wlosow zrobic jasne bo sposobala mi sie rita ora i malowalam usta na czerwono itd. pozniej bylam w londynie zobaczylam na ulicy piekne hinduski i zafarbowalam sie na czarno zaczelam nosic dlugie kolczyki, malowalam podobnie oczy itd bo chcialam tez tak wygladac. zobacze na necie zdjecie jakies ladnej kolezanki i ona sobie zrobila grzywke i wyglada zajebiscie to ja poszlam do lustra i sobie tez zrobilam bo myslalam ze tez bede tak ladanie wygladac a ona jest w miare do mnie podobna ale jednak wygladam zle i zaluje. moglabym tak wymieniac w nieskonczonosc. tez tak macie?

Gość powiem Ci ze masz trochę
nie nie mam tak :D jestes jakaś nie teges

Gość eoewoeaowewaoiwa
zawsze obieram sobie jakis cel- np teraz salma hayek i caly czas robie sie "na nią" tj makijazem, wlosy, ubior itd.

Gość a ja myślałam że nie mam gustu
jesteś bardzo niedojrzała i ulegasz wpływom innych kiedyś jakiś psycholog komentował częste zmiany wizerunku u Rihanny.... u Ciebie jest podobnie ale wiesz ona to robi nie tylko dlatego że ma zaburzone psotrzeganie własnej osoby kmpleksy poczucie niższości tylko być może po części to kwestia PR

Gość Kanilia
Nie mam tak na szczęście :) Od lat jestem sobą, włosy od zawsze długie, proste, jasne , niefarbowane. Myślę, że prędzej ja mogłabym kogoś zainspirować do zmiany w wyglądzie, niż ktoś mnie

Gość cool story, bro
Z włosami nie eksperymentuję na szczęście, zbyt wiele dla mnie znaczą :classic_cool: Ale czasami przechodze fascynację jakaś kobietą, np. Beyonce albo Kim Kardashian albo panią doktor z mojej uczelni :D i wtedy naśladuję makijaż albo styl ubierania się. Kupuję też kosmetyki, które moja "idolka" ma :D

Gość acianna
Nie, ja tak nie mam :) Od paru lat włosy farbuję na ten sam kolor, mam ten sam styl. Wiem kim jestem i czego chcę :) Ale jak miałam 15-16 lat to miałam podobnie jak Ty :P

Gość jiojiojio
pytanie zasadnicze: ile masz lat?