Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawid12345x

Pytanie do Pań po 30 - Co sądzicie o..

Polecane posty

Gość Dawid12345x

Cześć, Jestem młodym 23 letnim mężczyzną,który prowadzi własną firmę i z racji tego, środowisko ludzi z którymi przebywam to osoby ode mnie starsze w tym również kobiety.. i to rodzi się pewna kwestia Erotycznie pociągają mnie dojrzałe kobiety z przedziału 30-40 lat chciałbym przeżyć z którąś coś namiętnego. Zastanawiam się czy Wy drogie Panie lubicie również młodszych od siebie facetów i czy moje upodobania mogę być uzasadnione ;) Proszę o opinie Panie :) Pytam poważnie, z góry dziękuje za odpowiedz ;)

Gość dojrzała 40
Kobiety dojrzałe emanują zadziwiającym magnetyzmem.Kobieta dojrzała wie, czego chce. Już nie przeżywa niepewności uczuć, które szarpały nią w młodości. Z biegiem lat się uspokaja, poważnieje, nabiera dystansu do wielu spraw i przestaje się boksować z życiem, które nabiera dla niej nowego smaku Akceptując swój wiek, a przede wszystkim swe ciało, staje się pewną siebie. Zdaje sobie sprawę, że nie kształty modelki, a bagaż doświadczeń i pewność siebie, decyduje o jej atrakcyjności. I tak swoją pewnością siebie, potrafi sprawić, że mężczyźni nie mogą od niej oderwać oczu. Staje się dla nich pełną fantazji otwartą kochanką , która wie czego może oczekiwać w łózku, a przy okazji potrafiąc to wziąć () I jak każda kobieta lubi być adorowana.To przecież miłe uczucie,gdy ktoś zabiega o nasze względy,wyraża swój podziw,przejawia zachwyt,czy nawet uwielbienie.

Gość Dawid12345x
Dziękuje za odpowiedz :) Masz racje,że dojrzałe kobiety wiedzą czego chcą mało tego uważam ,że potrafią bardzo podkreślić swój seksapil

Gość Dawid12345x
Z miłą chęcia poznam taką kobietę :) Jeśli któraś z was chciałaby bliżej się poznać(porozmawiać) póki co to napiszcie :)

Gość własnie wydalam prawie
mam 34 lata i mnie młodsi zupełnie nie krecą:),za to ja mlodyszch jak najbardziej:P

Gość taki sobie facet w srednim wi
Pieknie to ujelas dojrzala niewiasto. Dojrzele kobiety sa znacznie lepsze do uprawiania sexu anizeli mlode dziewczyny, ktore niestety co tu duzo mowic, maja "braki w wyksztalceniu".

Gość Dawid12345x
Jedne kręcą drugie nie ;) Pytam te którym się podobają młodsi ;)

Gość Dawid12345x
hehe oj jej spadłem z krzesła atrakcyjna po 30-stce ostro :P

Gość taki sobie facet w srednim wi
moze odpowiem za dojrzala: kobiecie po 40-tce nigdy nie jest dosc i dlatego tak pisze. Pozyjesz 10 lat to sie przekonasz :)

Gość Dawid12345x
:) dojrzałe kobiety co by o nich nie powiedzieć są piękne ;)

Ja też jestem 30+ i uwierz mi, Autorze, nie kręcą nas młodsi chłopcy. Wolimy starszych, bo przynajmniej mamy nadzieję, że starszy - znaczy dojrzalszy, bardziej doświadczony. Zakładamy, że ma już jakiś bagaż doświadczeń i swoje zdanie na wiele tematów. Dla kobiety nie liczy się wyłącznie ciało i seks - ona potrzebuje rozmów, zrozumienia, adorowania, pewności siebie i poczucia bezpieczeństwa. Nie twierdzę, że Ty, ale wielu w Twoim wieku, nie jest jeszcze w stanie zaoferować tego kobiecie.

Gość Dawid12345x
Akurat tutaj moja droga się myślsz bo polegasz na stereotypach osoby w konkretnych przedziale wiekowym albo poznałaś 1 człowieka w tym wieku i starasz się ocenic całą grupę wiekową o której tak na prawdę nie masz pojęcia :)

Znam wielu w tym wieku - wszyscy doskonale wiedzą, że mam męża na emigracji. Napisałam wyraźnie - nie twierdzę, że Ty, ale większość (przynajmniej ta, z którą ja miałam do czynienia) Zadając nam pytanie dałeś niejako przyzwolenie na uogólnianie. Często tak jest, że niedojrzałość wychodzi dopiero "w praniu".

Autorze, to raczej Ty ulegasz stereotypom. Młody człowiek, który myśli, że dużo starsza kobieta nauczy go seksu.

Taaa, nie wyobrażam sobie takich lekcji dawać. Facet ma wiedzieć, co robić. Ma być pewny, zdecydowany, wymagający ale do tego znać kobiecą duszę. Prawdziwy kochanek stara się zaspokoić każdą lukę. Jeśli nawet znajdzie się w Twoim wieku inteligent - to niestety teoretyk. Praktyka czyni mistrza.

Gość gooooo
ja zdecydowanie lubie mlodszych i moje kolezanki tez:)

Zdecydowanie panie po 30 mają przynajmniej dla mnie więcej do zaoferowania. Znają swoje ciała i potrzeby, nie wymagają nauki od podstaw, potrafią być bardzo namiętne...i podstawowa sprawa: jest o czym z nimi porozmawiać

Ja też jestem30+ i nie poszłabym do łóżka z chłopcem,potrzebuję mężczyzny ,który zaspokoi moje potrzeby nie tylko fizyczne ale i emocjonalne,a tego młody chłopak dać nie potrafi :) A ,że jesteśmy bardziej namiętne i wiemy czego chcemy,taki urok naszego wieku i doświadczenia ;-) Nie bawiłoby mnie matkowanie czy bawienie się w nauczycielkę.

Przecież wiemy, dlaczego tak jest - kobiety 30+ nie bujają już w obłokach. Matkować...to ja mogę swojemu dziecku, a nie facetowi, który mnie pożąda. Nie jestem do końca przekonana, czy taki młody potrafiłby odgadnąć, czego pragnę. Czy umiałby ze mną rozmawiać o tych pragnieniach i...o życiu po prostu. To musiałby być wyjątkowy egzemplarz - być może jest gdzieś taki, ale mnie i tak dodatkowo podnieca, że facet ma więcej lat, więc...u mnie taki młody jest spalony na starcie.

Widzę, że paniom po 30. nie trzeba tłumaczyć "dlaczego", "po co" itp. Oczywiście w tym wieku doświadczenie bierze górę i ma dodatkowe atuty. Także jeśli facet jest kilka lat starszy - to czynnik przemawiający na jego korzyść - kobieta czuje się przy nim bezpieczniejsza i odważniejsza. Dobry kochanek potrafi z niej wykrzesać rzeczy, o które sama się nawet nie podejrzewała

Też tak myślę. Żaden młody nie może być dobrym kochankiem, bo do tego trzeba odpowiednich umiejętności, które zdobywa się z wiekiem. Owszem, możemy założyć, że mamy ochotę na młode ciałko, ale niestety tak już jest, że to młode ciało nie równa się mój poziom - więc nie startujcie do mnie, 20+ bo na dzień dobry mówię Wam - nie.

Gość veroonkaa
Może są kobiety ,które lubią młoodszych,ja do takich nie należę.

witam porannie - w sumie rozumiem autora. Chce się chłopak czegoś nauczyć - więc poszukuje dojrzałych i z doświadczeniem. Panie po 30. takowe mają - ale najczęściej nie za bardzo mają ochotę się nim dzielić i uczyć młokosów

Gość Aleksandra___________
Mnie również absolutnie w ogóle nie kręcą młodzi chłoptasie. Mam 30 lat, jestem atrkacyjną trzydziechą i kręcą mnie starsi faceci, i czy miałam 18, 25 czy 30 lat to nigdy nie kręcili mnie młodsi ani też w moim wieku. Hołowczyc ma 50 lat i MEGA sexownym facetem z pasjami-takich uwielbiam :)

Czyli nie odbiegasz od standardu - kilka lat różnicy (starszy facet) - wychodzi na dobre w związkach - zarówno emocjonalnie jak i w łóżku. Oczywiście inne konfiguracje wiekowe nie są gorsze itp ....ale jest ich mniej

zastanawiam sie do kiedy ci starsi faceci bedą dla kobiet atrakcyjni?:D:D

Gość Aleksandra___________
ujotka miałam okazje widzieć Hołowczyca kilka razy w realu i uwierz mi że tv nie oddaje jego sexapilu, facet jak wino... Ach, jak on musi smakować... :P

wiek jest ważny ale nie najważniejszy - czasem młody ale kumaty może być 10 razy lepszy niż stary i gamoniowaty. Liczy się pomysłowość, intelekt i zaangażowanie. Siwizna czy łysa glaca to jeszcze nie gwarancja sukcesu :)

Aleksandra mnie wystarczy na niego w telewizji popatrzeć .Seksem to on ocieka ;-)