Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawid12345x

Pytanie do Pań po 30 - Co sądzicie o..

Polecane posty

Gość Aleksandra___________
I w ogóle starsi faceci mają w sobie tyle sexapilu że młodzieniaszki nie dorastają im do pięt. Oczywiście nie mówię tu o wszystkich starszych :P

Aleksandra ale to sa tylko wybiórcze jednostki:P takich facetów jest naprawde garstka w takim przedziale wiekowy:P

ujotka oj taaaaak... Aż chce się rzucić na niego, ja się ledwo powstrzymuję gdy go widzę blisko. I to spojrzenie... Mmmmrrrrrrr... :)

v34 ja bym powiedziała że w wieku 50 to tylko ON jest taki apetyczny, więcej nie znam. Ale czterdziechy też są smakowite :)

v34 - zaraz tam garstka :) my nie dinozaury - jeszcze nie wyginęliśmy :P

dla mnie młodsi faceci sa aseksualni, owszem fajnie na takiego popatrzeć, ale nie wyobrażam sobie siebie w łóżku z młodszym facetem, za to starsi(ale zadbani, wysportowani) bardzo mnie krecą.

Zyon mozesz sie czuć w tym niewielkim procencie ;)

Dla mnie najseksowniejszy facet to taki po czterdziestce ( oczywiście nie wszyscy)

v34 - moje ego teraz znacznie wzrosło :P chyba mi ciśnienie skoczyło ....:) widzę, że temat nie idzie w kierunku zaproponowanym przez autora topiku ...

Gość pure posion;)
temat nie idzie w kierunki założeń autora, bo jak widać większość kobiet tu piszących młodsi zwyczajnie nie kręcą:D

Gość pure posion;)
pomyliłam literki:D

Dla mnie młodsi to takie duże dzieci :P Brrrrrrr...

czy starszy czy młodszy ważne żeby miał....:P:D a tak na poważnie młodsi bardziej pociągają ale ze starszymi czujesz się bardziej bezpiecznie;) v34 laseczko 👄 Zyon 🖐️

Aleksandra znam niejednego 40latka zachowującego sie jak dziecko:classic_cool: sorelka 👄

Ja znam i 50-latków zachowujących się jak dzieci. Napisałam, że nie wszyscy-czytanie ze zrozumieniem się kłania.

sorella a mnie młodsi w ogóle nie pociągają :)

Gość paolkasolka
wolę młodsze ciacha:)

Aleksandra czytam Cie uwaznie :) kwestai jest tego ze generalizujesz w druga strone nie kazdy 23 latek to mentalny dzieciak:P Autor pisze ze ma firmę (o ille to prawda) znaczy sie ze musi wykazywac spora dojrzałosc i samodzielnosc, niejeden 40 latek nie ma takich cech :P

dojrzałosci nie warto mierzyć metryką:P Mnie raczej by odsuwała świadomosc róznicy wieku, pokoleń i specyfiki fizycznej jaka towarzyszy młodemu męzczyznie. Troche krepowałoby mnie np pokazanie sie z kimś tak młodym np w miejscu publicznym. Miałam jednak okazje poznac młodego męzczyznę o niezwykle dojrzałym sposobie rozumowania życia ;) Jednak to tez tylko jednostki:) swoiste 1 na milion

sorelllla 🖐️ jest tak jak napisałaś - kobieta potrzebuje poczucia bezpieczeństwa - dopiero wówczas się otwiera - zarówno emocjonalnie jak i erotycznie

... ktoś ogląda Prawo Agaty :) ...tam jedną, ustawioną, dojrzałą Panią z klasą chyba jednak kręcą młodzi faceci :) Zakładając, że nasze produkcje filmowe próbują ilustrować rożne przekroje społeczne ;) można przyjąć że coś jest na rzeczy :)))) kiedy dołożymy do tego zadbane, znudzone swoimi nudnymi połowami mężatki, pragnące sobie przypomnieć wcześniejsze lata, to uleganie czarowi młodszych kulturalnych i w miarę dojrzałych emocjonalnie chłopaków wcale nie wygląda już tak absurdalnie :) Poza tym każdy mimo pesela czuje się rożnie niektórzy (wiem po sobie) jakoś nie zauważają upływającego czasu :) często łapię się na tym ze w rozmowie mówię ...a bo wiesz spotkałem takiego starszego pana ...a po chwili łapię się ze to był równolatek :) ...rzut oka w lustro przy goleniu czy kłucie w krzyżu potrafi sprowadzić na ziemię, na szczęście golę się raz dziennie a i w krzyżu za często nie kłuje :)

olej czasem to golenie :) ja tak robię bo w pracy mogę sobie na to pozwolić

Mając 30 kilka lat trudno mi jednoznacznie stwierdzić, czy kiedyś przyjdzie taki wiek, kiedy być może faktycznie będę zainteresowana młodszymi. Wiem jednak, że teraz nie jestem. I mówiąc szczerze, mam nadzieję, że tak już zostanie. Znam kilku 28 - latków, którymi pewnie zainteresowałabym się, gdybym nie była mężatką. Ale 22, 23? Przecież wielu z nich deklaruje jeszcze w tym wieku, że są prawikami. A jeśli nawet nie, to z doświadczeniem są jeszcze na bakier i to nie ich wina przecież.

Taaa, rozmarzyłam się...3 - dniówa jest super.Zapamiętajcie to sobie Panowie. Delikatna to może być pupa niemowlaka. Nie mam dzis już czasu na pogawędkę, zatem młodzi - nabierajcie doświadczenia...

Słowianka i takie Twoje prawo :) a że jako mężatkę Cie nie interesują to brawa :) ale tak jak są starsi panowie których kręcą dziewice tak są i Panie które wręcz roztkliwia taka właśnie ślepa, szczenięca "milość" nieporadność, małolatów i możliwość wprowadzania ich w dorosłe życie, nie każda jest tak brutalna jak bohaterka "3 kolorów", która pozbawia młodego złudzeń na temat miłości i sprowadza ją wrażliwości naskórka ....

mat---> własnie szpakowatość w tym zarosciku jest najbardziej intrygująca:classic_cool:

ja tam lubię jak mi skóra odpoczywa od golenia facjaty - ale tylko przez kilka dni. Teraz to nawet jest trendy - i nikt się nie czepia, że to niechlujstwo itp

hahahaha teraz nie wiem czy mam się cieszyć czy zacząć bać :) ale fajnie wiedzieć. Zaś tak zupełnie poważnie to 3 dniówka ładnie się prezentuje na twarzy niezbyt zmiętej życiem :) ...tak sobie myślę gdzieś do 40stki potem chyba już traci ze względu na niepotrzebne zwisy tu i ówdzie :)