Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalove

problemy z matką

Polecane posty

Gość lalalove

mam 19 lat i zero kontaktu z mamą, którego potrzebuje. W tym roku mam maturę i się uczę. Został niecały miesiąc wiec chce się jak najlepiej przygotować, a ona na mnie krzyczy ze mam sie nie uczyć. Karze mi pracować, ciagle coś robić, po mino tego, że pieniędzy nam nie brakuje. Nasz rozmowy ograniczają się do tematu szkoły. Nigdy nie porozmawiała ze mna tak od serca. Od roku mam chłopaka, nigdy nie zapytała co u niego, o jego rodzine, jak nam się układa. Jedynie pozwala mi się z nim widywać raz w tygodniu, nigdy nie wytłumaczyła dlaczego. Chciałabym z nią normalnie porozmawiać, ale ona zaraz się na mnie wydziera i po rozmowie. Dzis będąc u ginekologa, zapytał czy mówiłam mamie o antykoncepcji, powiedziałam że nie rozmawiam z nią praktycznie na żadne tematy, bardzo się zdziwił. Chciałabym z nią porozmawiać ale nie umiem...

Gość Zuzanna Amelia & 17
Napisz cos wiecej o swojej mamie i o rodzinie w ogole.

Gość hulbuój
opowiedz jej o tym jak twój men wkłada ci brudnego fiutasa do cipy - z pewnością się ucieszy

Gość rgerdfh
Przeczytaj sobie o moich problemach z matką. Ja cieszyłabym gdyby moja dała mi wreszcie spokoj

Gość Wooly
Smutne to co piszesz. Sama mam 19-letnia corke i nie wyobrazam sobie z Nia nierozmawiac. Moze Twoja mama nie chce dopuscic mysli, ze juz bardziej jestes kobieta niz dzieckiem?

Gość lalalove
jeśli chodzi o nasza rodzine, problemów fiansowych nie ma, mama zawsze daje mi pieniądze na to co chce. ma własny samochód. tata jest bardziej ok, czasami do mnie zagada. mama drze się na wszytskich. mam dużo młodszą siostre, która jest jej oczkiem w głowie. Jeśli chodzi o wyjscia czy wyjazdy nie ma problemu. Chodziła na dyskoteki juz w wieki 16 lat. Jednak nie ma tego porozumienia miedzy nami. Ona nigdy nie powiedziała mi że mnie kocha, nigdy mnie nie przytuliła. Nigdy nie okazała mi miłości. Widząc, że mam jakis problem nie zapytała co się stało. Po prostu się mna nie interesowała.

Gość Zuzanna Amelia & 17
Moze masz jakies swoje zmartwienia ?

Gość lalalove
nie mam większych zmartwień, ale przykro mi jak koleżanki opowiadają o swoich relacjach z matką, a ja siedze cicho bo wstyd mówić.

Gość jutro bedzie lepiej
powiedz jej to , powiedz co cie leży na sercu jak czujesz się pusta bez jej "matczynej miłości" troski czy jakiegokolwiek zainteresowania, ale taką rozmowę a bardziej chyba pretensje zostawiał bym po zakończonej maturze może sie okaże, że matura sie zainteresuje twoją zdaną jeśli nie masz kolejny żal , aby jej tak brzydko wyrzygać. zrób tak jak ona WYKRZYCZ JEJ jaką jest matką dla ciebie .

Gość lalalove
mówiłam już tyle razy. było i krzykiem i płaczem i spokojnie. nic nie dało. Niedawno dowiedziałam się od CIOCI, że powiedziała ze jest ze mnie dumna. czemu mi tego nie powiedziała, nie rozumiem

Gość Zuzanna Amelia & 17
Pomylka. Mialo byc : moze Twoja mama ma jakies swoje zmartwienia ? Probowalas jej kiedys pomoc ? W czyms wyreczyc ? Powiedziec ze ja kochasz ?

Gość lalalove
moja mama ?ehehe. chyba takie, jaki nowy ciuch kupić, albo kiedy zrobić remont. Sprzątam na świeta cały dom, ona nic nie sprzata. w tygodniu jeśli chodzi o odkurzanie, kurze itd to też ja sprzątam. Mamy gospodarstwo, więc całe poprzednie wakacje pomagałam jej. Staram się jak moge, czasami nie chce się zajmować siostrą, ale ona jest już dość duża.

Gość jutro bedzie lepiej
ale nie rozumiem a jak ty masz sie zajmować 16 letnią dziewczyną ? przecież pampersowy nie nosi wiec przewijacz jej nie musisz ręce ma wiec chyba jedzenie sobie potrafi zrobić nie rozumiem :/ ubierasz ją? czeszesz ją ? a możne myjesz przed snem nie rozumiem

Gość lalalove
nie napisałam, że moja siostra ma 16lat. ona ma 9 lat

Gość lalalove
już rozumiem, napisałam chodziła na dyskoteki. miało byc chodziłam