Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie do mam:)

Ile m-cznie wydajecie na ubrania?

Polecane posty

Gość mam pytanie do mam:)

dla dzieci?, ile dla siebie? co na to Wasie mężowie, bo mój ciagle mi gada, ze za dużo, a 200złdla siebie i dziecka to chyba nie jest dużo?

Gość nie oceniajcie pochopnie
0 zł.Nie muszę co miesiąc kupować nowych rzeczy, przecież nie mieniam się z dnia na dzień, tak jak moda:/

Gość roznie, ale raz kupie cos sobi
e, innym razem dziecku, nie kupuje dziecku co m-c ubrań:), za to sobie owszem:)

Gość przed ciaza
wydawalam miesiecznie 800 zl na ciuchy dla siebie teraz 600 zl dla siebie i dziecka :)

Gość własnie wydalam prawie
500zł na allegro na ciuchy dla siebie i cory:P a maz się tym nie interesuje:D

Gość kleopatra z ,.;:itp
A kupujecie cos z halensu? Fajne bikini i spodnie widzialam ale troche sie obawiam czy trafie w rozmiar

miesięcznie to ciężko powiedzieć, bo co miesiąc ubrań nie kupuję.... ale dla córki tak ok. 50zł raz na 2-3 miesiące (czasami coś dostanie z ubrań od babci), ale to też zależy bo zimą więcej idzie na buty i kurtkę/kombinezon. A dla siebie to aktualnie bardzo malutko bo w ciąży jestem więc nie ma co wydawać na ubrania które i tak za miesiąc nie będą już na mnie dobre. Natomiast po za ciążą to jakieś 200zł raz na kwartał albo pół roku - też różnie. Mąż nic nie mówi, czasem nawet jak marudzę że coś za dużo kosztuje, a jest fajne to sam mi to kupuje.

Gość nie wiem ile
Praktycznie nie ma miesiąca żebym czegoś nie kupiła. a to bluzkę, sweter, kurtkę, a to koszulkę czy spodnie lub legginsy. Raz wydam 20zł na legginsy,a innym 100zł na sweter. Dziecku też cały czas coś kupuję. Ale kupuję również ciuchy dla męża. A co mąż na to że coś kupiłam? Jak zauważy to mówi że coś jest ładne a jak nie to chodzi w czymś 5 czy 6 razy i dopiero pyta czy to coś nowego :D

Gość efer
nie kupuje co miesiac ciuchow wiec trudno powiedziec ile wydaje. maz rzadko sobie cos kupuje bo nie cierpi chodzic po sklepach. dzieciom czesciej , wiadomo ale tez nie kazdego miesiaca