Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julitaka

Wiosna za oknem a ja z fobią:(

Polecane posty

Co Wy piszecie żeby zmieniła fryzurę, inaczej się ubierała itp. itd. tylko co to da skoro problem tkwi w psychice??

Gość erwerwerew
ale wy macie za przeproszeniem nasrane w tych łbach... :( ja to potrafię wyjsc brudna, aż sie ludzie gapią i mam to w d... wg mnie jak ktoś przykłada wage do wyglądu to jest pusty,a zeby nie wychodzic w ogóle z domu bo sie wygląda brzydko trzeba byc tępym jak but... same sie pewnie nasmiewacie po cichu albo nawet nei z tych brzydkich...

Gość nanannaanan
msalice17 - bo jednak tez jak cie ludzie pisza tak Cie widza wiec ubior też jest wazny

Gość erwerwerew
a znasz przysłowie, nie szata zdobi człowieka? Ja bym proponowała przestac w ogóle zwracac uwage na wygląd, innych tez. czlowiek sądzi po sobie, i mysli, że skoro sam cały czas innych "obcina", to że inni robią to samo. A g..... prawda. Ludzie naprawdę maja wazniejsze rzeczy do roboty niz oglądanie siusiar na ulicy

nanannaanan ja to rozumiem ale dziewczyna me ewidentnie zaniżoną samoocenę, wg mnie ona może wyglądać dobrze, i tak ją ludzie będą postrzegać, jaką fajną, atrakcyjną osobę ale co z tego jeśli ona dalej nie będzie czuć komfortu psychicznego?

Gość mgirl
autorka ma coś z łebkiem, bo od pierwszego postu gada tylko o wyglądzie, o niczym innym.

Ona po prostu za dużo przejmuje się otoczeniem, nie może być sobą bo wydaje jej się, że to złe. Też miałam z tym problem ale teraz już nie... Cytat z mojej stopki pasuje w tym temacie: "Don't looking for the critics, cause they're everywhere They don't like my jeans, they don't get my hair..." x erwerwerew starszych może to tak nie obchodzić, jak kto jest ubrany itd, ale mając 19 lat wygląd zdaje się być priorytetową sprawą- tak ten świat urządzony, więc ja też bym dała radę aby nie przejmować się otoczeniem, znajomych nie zmieniać bo i tak znajdzie się ktoś dopieprzliwy, tylko to jest łatwo powiedzieć- trudniej zrobić.

Gość czarodziejuk
Ale wy się przejmujecie tymi ludzmi.Niech sobie patrza,ktos wygląda jak lump to sie gapia ale wez sie czlowieku ubierz elegancko w modne,dopasowane ciuchy (nie Primarkowe, workowate szmaty) i przejdz sie przez miasto pelne ciapatych i Polaczkow w dresach Adasia - to dopiero sie gapia a jaka to satysfakcja i od razu poprawia się samoocena :classic_cool: Ja wrecz uwielbiam jak sie gapia bo wtedy wiem ze im zal dupe sciska bo sami wygladaja jak dziady

Gość erwerwerew
"erwerwerew starszych może to tak nie obchodzić, jak kto jest ubrany itd, ale mając 19 lat wygląd zdaje się być priorytetową sprawą- tak ten świat urządzony, więc ja też bym dała radę aby nie przejmować się otoczeniem, znajomych nie zmieniać bo i tak znajdzie się ktoś dopieprzliwy, tylko to jest łatwo powiedzieć- trudniej zrobić." ja myslę że to jakieś gimgówna raczej się smieja w wieku 12- 13 , potem to przechodzi, tzn mam nadzieję. Ja w kazdym razie nigdy na to nei zwracałam uwagi, kiedys chyba tez czasy były inne, kazdy chodził marnie ubrany , bo nic nie było w sklepach...

Gość erwerwerew
ja własnie łaże jak lump często i powiem wam, że się nie gapią. wielu ludzi w Polsce chodzi marni eubrana, zobaczcie na facetów po 50... jedyne czego naprawdę nie lubię, to tych młodych kurewek, z makijazem pełnym do szkoły, cycami na wierzchu, itp. Czasem tez niektóre baby w srednim wieku sa oblesne, jakieś skóry, skórzane spodnie, cyce, szpile, tlenione włosy, tona tapety, wtedy tez az się gapię... tyle że z obrzydzeniem, a te pewnie myślą, że z zazdrosci... LOL w POlsce ise ludzie kompletnie nie umieją ubierac, i prawda jest, że mamy mało polotu, na zachodzie ludzie chodz ana zakupy np. w szlafroku, wyobrazacie to cobie u nas?

Gość erwerwerew
ja mam 35 jakby co... :p

Gość czarodziejuk
Na zachodzie ulubionymi sklepami ciapatych i naszych sa: Sports Direct i Primark. Dlatego na ulicach widac tylko wiesniackie dresy, adidasy albo polary, workowate i za długie dzinsy (ktorych nie znosze). Ogolnie jak sie tak przejsc po miescie to fajnie ubrane osoby mozna ze swieca szukac. Lepiej wydac na fajki i browary niz pojsc i ubrac sie do innego sklepu niz wyzej wymienione ;)

"jedyne czego naprawdę nie lubię, to tych młodych k**ewek, z makijazem pełnym do szkoły, cycami na wierzchu, itp." prawda. "Czasem tez niektóre baby w srednim wieku sa oblesne, jakieś skóry, skórzane spodnie, cyce, szpile, tlenione włosy, tona tapety," jeszcze tylko pejcz do ręki i mogą robić za burdel mamy tfu! Miałam taką nauczycielkę idealnie ją opisałaś :P