Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mi tam jest dobrze i co

Denerwują mnie ludzie, którzy narzekają na jakiś kryzys i brak pracy

Polecane posty

Gość mi tam jest dobrze i co

Na przyklad u mnie na uczelni czy w autobusie czy gdziekolwiek :O Mi jest bardzo dobrze, zyje jak żyłam, nie odczuwam kryzysu ani ja ani moja rodzina. Nie wiem o czym wy w ogole mówicie :O Chyba zyjemy w innym swiecie :D

W Polsce nie ma kryzysu, tylko spowolnienie. Kryzys moze dopiero nadejsc, choc miejmy nadzieje, ze nie.

jest recesja ktora przejdzie w kryzys... trzeba sprzedawac krotko papiery wartosciowe, ale co tam... :D a no i fjuty na obligacje rzadowe.

Gość do fikuuuu
to na chuj narzekasz w tysiącach postów że ci jeszcze żaden nie wsadził

mialem duzo na glowie, jezdzilem po calej polsce, a i sam z kobietami mialem wiele problemow. ale powiem Ci ze ten chlopak o ktorym wtedy myslalem dalej jest wolny. choc troche mi glupio wysylac Ci jego fote i w ogole. ale wiesz co, troche mnie to dziwi, jestes ladna kobietka, po prostu przejdz sie ulica i wez sobie takiego jakiego chcesz. nie wiem na co czekasz. na impreze mozesz do mnie wpasc, to sobie cos wybierzesz. tylko nie mow ze znasz mnie z kafe bo bede skonczony ;D hahahaha

Gość klaudiaaa1111
to ze Twoi rodzcie pracuja u kogos w firmie nie znaczy ze nie ma kryzysu, wszyscy ktorzy maja swoje firmy kryzys napewno w jakims stopniu odczuwaja choc fakt najwiecej o kryzysie gadaja Ci, ktorzy nie maja o nim pojecia

chyba z miesiac temu ja dostalem, ale fakt ze nie od Ciebie... :D z reszta nigdy Cie o to nie prosilem :D:P hehhe

Gość 14114114d11
mysle, ze rodzice autorki podchodzą pod ''działalnosc inna'' ,wątpie by prowadzili mięsny :D

to ja Cie proboje zmotywowac zebys wyszla i wybrala sobie to co chcesz, a ty na gotowe... eh kobiety... nawet zebro nam zabralyscie :P :D

a bo to tylko ja sie umiem domyslic :D hahhaa... :P ale wiesz, ty sie nie nadajesz na dziewczyne dla mnie. w sprawie seksu sie nie dogadamy :D:P heheh

sluchaj, 95% sukcesu z facetami polega po prostu na tym zeby zdjac maske i sie odkryc. nie wiem jak ci to wytlumaczyc. jak ci sie podoba to mu mowisz. jak chcesz napisac to piszesz. nie zgrywasz sie, nie odstawiasz gierek ze masz 1000 opcji. ile razy rozmawialem z dziewczynami tylko po to zeby po pol godz gadki dostac jedno zdanie, sms, mail, ktore mnie interesowalo. hehehe strasznie ciezko wam to przychodzi... :P:D

znaczy strasznie ciezko wam to przechodzi przez gardlo. a wystarczy, hej, lubie cie, powinnismy sie spotkac... :D:P i juz... :D:P

nie lubię takich cwaniaczków, obiecałeś mi fajnego bruneta, mądrego skromnego faceta, a teraz wyskakujesz mi ze swoją osobą? :O

Gość włascicelak kamienic i...
nie rozśmieszajcie mnie ,mam 45 lat odziedziczyłam po dziadkach dwie kamienice , które nie przynoszą dochodów prawie w ogóle gdyż są takie prawa lokatorskie ze tak na pardę! oni "nie muszą "płacić czynszu ( liki prawne itp)a wyrzucić to graniczy z cudem . naprawy , remonty mus z mojej kieszeni więcej problemów niż to wszystko warte i wiecie co nie mam gdzie mieszkać mieszka mu matki , bo mnie nie stać z mojej pensji na kupno mieszkania ja właścicielka od 10 lat 2 kamienic nie stać ją na kupno mieszkania i mieszkań z matką ( jest chora) w jednym z wynajętych mieszkań w bloku bo nie mogę u siebie w kamienicy , gdyż nie mogę nikogo wyrzucić nawet tych co nie płacą hahaha wiec nie mów mi ze ludzie narzekają bo chyba są powody prawda ?

Gość xxxxxxxxxxxppp
włascicelak kamienic i... - wspolczuje :O

hehhhaa ;) toz ja sobie z toba tylko zartuje. faktycznie ciezki przypadek jestes. daj maila wysle ci jego fote...

Gość włascicelak kamienic i...
halllo wole sprostować to nie są jakieś kamienice wielkości pałacu , ale jednak są . jedna z kamienic ma 10 mieszkań z tego płacą 4 , zaś druga ma 12 mieszkań i płacą 6 i pół gdyż 3 lokale płaca nie cały czynsz płaca jak im sie chce to sie prawnie nazywa chęć spłaty ( czyli nie płacą 3 miesięcy i zapłacą 40 zł i już jest ok nie mogę ponaglić do spłaty całości bo wyrazili chęć jakąkolwiek dając mi 40 złotych )