Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie sa fakty

95% facetow facetow predzej czy pozniej zdradzi

Polecane posty

Gość takie sa fakty

jesli jest w miare przystojny, zaradny a co za tym idzie niezle zarabiajacy,wiec jesli chcecie takiego ktory nie zdradzi wiazcie sie z takimi troche zakompleksionymi,mniej atrakcyjnymi

Gość TRUE STORY.
Jednakże zdradzającą większością są mężczyni ;) Wiadomo, że każdy prędzej czy później zdradzi. Tylko, że brzydal to nie gwarancja, że nie będzie zdrady niestety. Moze sobie np. podbudować ego w związku z Tobą i stać się "supermaczo". Kogucikiem moze być i brzydal i przystojniak. Ehhh, faceci to buraki :(

Gość oncan
Bzdura, jak facet ma w życiu zasady, to nie zdradzi. Bez względu na to, czy jest bogaty, czy biedny, przystojny-brzydki, zaradny-nieudacznik. Te cechy nie mają znaczenia.

Gość ugryź_pana
a jednak równowaga panuje na rynku zdrad , czyli 50/50

te procenty to chyba z tylka wyssane. To jest kwestia zasad. Honorowi ludzie nie dopuszczaja sie zdrad, a zdrada pojmuje nie tylko sex, przyjaciela tez mozna zdradzic na rozne sposoby.

a kto powiedzial ze zdradzaja najczesciej mezczyzni? wziales pod uwage kazdego osobnika plci meskiej na ziemi? - nie sadze

Gość takie sa fakty
jednak mimo wszystko uwazam ze mezczyzni czesciej

mnie to nie obchodzi w sumie, ja tam mam faceta z zasadami, poza tym ja to chyba mam dar do zatrzymywania facetow przy sobie mimo, ze zawsze mogli robic co chcieli i ich nie ogrniczalam w zaden sposob to nigdy nie mialam problemow z facetem w stylu jego zainteresowania innymi w chocby najmniejszym stopniu.

a z kim mezczyzna zdradza? z kobieta czyz nie? a kobieta z kim? z facetem, ja sadze ze tu jest to pol na pol a nawet powiedzialabym ze wiekszosc kobiet zdradza, tymbardziej ze plci pieknej jest wiecej na swiecie niz mezczyzn ( podobno ) Pozatym czytajac tutaj np ile to babka miala facetow, z kim nie spala, komu nie rozwalila malzenstwa itp - to mnie tylko umacnia w moim przekonaniu

Gość oncan
Bo to pewnie wolne kobiety są, a mężczyźni w związkach ;-)

no wlasnie, ja tez jestem zdania, ze kobiety sa nawet bardziej wyrachowane niz mezczyzni. Roznica jest taka, ze wiele kobiet sie nie przyznaje do tego co zrobia, przed kolezankami udaja swiete a facetowi czesto sie boja powiedziec w obawie przed reakcja. Faceci byc moze maja tylko jaja zeby sie przyznac. Osobiscie znam dziewczyny, ktore udaja wierne i uczciwe a zrobily rogi swoim facetom, ktorzy do dzisiaj nawet nic nie podejrzewaja. No ale znam tez sytuacje, gdzie faceci zdradzili swoje kobiety. Nie uwazam sie za osobe, ktora bylaby w stanie definitywnie stwierdzic kto pod tym wzgledem jest gorszy niemniej jednak w kwestii samej zdrady - czesciej sie slyszy o kobietach, ktore rywalizuja miedzy soba, rozwalaja zwiazki czy kariere niz o facetach ktorzy sie bawia w takie intrygi. Facet z facetem jak sie nie lubia to po prostu nie utrzymuja kontaktow, ewentualnie zalatwia to ''po mesku'' i po sprawie a baby jak sie nie lubia to albo udaja w twarz, ze jest wszystko cacy i wielkie przyjaciolki i obrabiaja doope za plecami albo robia drugiej pod gorke na kazdy mozliwy sposob, bawia sie w rozne podstepne intrygi. ''Przyjaciolki'' wielkie.

a ja dam rękę uciąć że 100% populacji by zdradziło.potrzeba tylko spotkać kogoś w odpowiedniej atmosferze. Rękę? Mało. Głowę daję.

Gość TRUE STORY.
Sraty taty ;) A ja myślę, że wypowiadające się osoby są w tej chwili w związkach i boją sie rpzyznać same przed sobą, że to może być prawda, żeby tylko nie stracić gruntu pod nogami, zeby tylko nie zwątpic w swojego świętego misiaczka ;) Ja teraz jestem wolna i dzięki temu moge trzeźwo na to spojrzeć.

Gość oncan
Arecki, straciłbyś głowę, mógłbym ci to zagwarantować.

Gość oncan
30+, 4 lata małżeństwa za sobą... to i tak nie ma znaczenia. To zależy od osobowości i jakie wartości są dla ciebie najważniejsze. Piszę to z pełną świadomością i odpowiedzialnością, że żadna kobieta nie byłaby w stanie mnie uwieść... dopóki nie wyraziłbym na to zgody. Nie ma takiej możliwości. Znam siebie i wiem co mówię.

krowa co dużo ryczy,mało mleka daje. To powiedzenie pasuje do dużo ryczących tutaj..ma tydzień stażu w związku,albo dopiero myśli o związku,a wybiega z wiernością na zaś. Znam ja takie niedoszłe zakonnice.

Gość ona27;)))
a ja daje sobie reke uciac za mojego faceta ze mnie nie zdradza jest przystojny, inteligentny i oboje sie bardzo kochamy

Gość oncan
Arecki, białe włosy nie dodają ci mądrości. Doświadczenie zdobyłeś obcując z ludźmi tobie podobnymi. Jak z takim stażem nadal twierdzisz, że nie potrafisz nad nim zapanować, to albo jesteś słaby albo traktujesz seks, jak alkohol i wszelkiego rodzaju używki. Widzisz, żyjemy trochę w innej rzeczywistości. Mój świat jest niedostępny dla ciebie, więc nie bardzo wiesz o czym ja tu się rozpisuję ;-)

Gość jankeska...
Oncan, ja Ci kibicuje!!! :-)

Gość Universar
Kocham moja dziewczyne najbardziej na swiecie. Podoba mi sie pod kazdym wzgledem. Nigdy w zyciu nikogo nie zdradzilem i nie oszukalem. Ani kolegi, ani dziewczyny, ani nikogo z rodziny. I z cala stanowczoscia uwazam, ze istnieja na swiecie zarowno mezczyzni jak i kobiety, ktore i ktorzy wyzej cenia sobie zasady i moralnosc niz krotkotrwala przyjemnosc. Moze naleze do grona wymierajacego gatunku mezczyzn, ale uwazam, ze w zyciu najwazniejsza jest tylko ta jednai jedyna kobieta. I milosc przede wszystkim, ktora daje nam niesamowita energie do zycia. I nie bawie sie w idealizowanie. Zwiazek to takze ciezka praca oraz czasem gorsze dni. Jednak zaden ogrod nigdy nei bedzie piekny, bez odpowiedniej pielegnacji. Poddac jest sie najlatwiej. Mam wrazenie, ze to dzis jest nawet w modzie. Takze, Twoje stwierdzenie, to zaden fakt.

Gość ona27;)))
Universar faktycznie jestes wymierajacym gatunkiem. ale trzeba wierzyc ze wkoncu sie na takiego mezczyzne trafi i bedzie sie szczesliwym do konca zycia.

Gość facet taki.....
nigdy bym nie zdradził swojej kobiety trzeba byc uczciwym

Gość ona27;)))
ale niestety wiekszosc mezczyzn zdradza swe kobiety predzej czy pozniej oczywiscie sa wyjatki... ale to jednostki i juz dawno zajeci. na szczescie ja tez natrafilam na wyginiony gatunek takiego dinozaura;)