Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie 28

czy są już jakieś ciężarne z terminem na styczeń 2014

Polecane posty

Gość mam pytanie 28

jak w temacie :) ja się własnie dowiedziałam, że chyba w iazy jestem, chyba bo testy ciążowe na to wskazują ale kiedyś też pokazywały II kreseczki a ciazy nie było więc jak pójdę do ginka to się dowiem na 100%

Gość hmm mm
jak mozesz miec termin na styczen? skoro ja jakbym testowala za tydzien mialabym termin na koniec grudnia (kolo 25.) ogarnij sie, bo narazie to nawet liczyc nie potrafisz

Gość jatojatoja
Hmm mm rety czemu ty taka niemila jestes dla tej kobiety :/. Lubisz obrazac innych co nie?. Prawda jest ze jezeli autorko jestes w ciazy to powitasz dzidzie na swiecie w grudniu :-)

Gość mam pytanie 28
hmm mm bzdury gadasz jak miałam ostatnią @ 26.03. 2013 a owulacje miałam ok 12-13dc i dzisiaj mam 10-11dfl to skąd możesz wiedzieć na kiedy termin mi wypada??? Sama głupia jesteś bo nie wiesz że ktoś może mieć inaczej niż Ty - egoistka!!!!!

Gość hmm mm
nie to ze niemila ale mnie drazni taka glupota. razi az po oczach. bo te baby tutaj przescigaja sie, ktora co nowy miesiac zalozy, choc tak naprawde nawet jej plemnik nie zdarzyl do jajeczka dojsc! dla mnie to glupota!

Gość mam pytanie 28
wiesz co wyluzuj bo widzę, że chyba psycha Ci siada, zapewne o sobie piszesz bo Ci nie wychodzi i wyżywasz się na ludziach, z całym szacunkiem ale jak nie jesteś z terminu styczniowego to nie wchodź na ten temat bo ja nie mam ochoty dywagować z kimś kto nie potrafi uszanować drugiego człowieka ...

Gość tildone
hmm mm, no akurat nie masz racji a szczekasz jak pies na uwiezi

Gość karolinicia
27marca powinna byc ostatnia @ zeby rodzic 1.01. kto juz teraz wie ze jest w ciazy to gratuluje. widac co 2tygodnie lata mierzyc bete czy jest ta ciaza czy nie :) glupota ale co poradzic

Gość mam pytanie 28
tildone Ty także masz termin na styczeń?? Masz już dzieci??

Gość fooolsoffool
karolinica,a dlugosc cyklu wzielas pod uwage? bo przy cyklach 32 dniowych a ostatnia miesiaczka 21marca i termin masz na 1 stycznia.... i co?

Gość tildone
W przeciwienstwie do ciebie mam dwoje, tepoto i do tego umiem liczyc:D sprawdz sobie kretynko na kalkulatorze z linka i nie piernicz farmazonów:D

Gość hmm mm
dobra, dobra-zwracam honor i nie bede sie klocic. tyle ze do testowania jest jeszcze tydzien!!! wiec skad autorka ma wiedziec ze to juz napewno!? i skad wiesz ze nie bede na tym watku!? jedyna ty w ciazy mozesz byc? chyba tobie ta psycha siada i ze jak komus nie wychodzi to nie oznacza ze musisz o tym pisac-chyba ze jestes taka ku*wa ze chcesz im wbic igle w plecy. widac jaka tepa jestes. i wiedz ze to jeszcze nie oznacza ze za 9miesiecy urodzisz dziecko ja sie nie staram ale jak sie widzi takie watki to sie noz w kieszeni otwiera. widac karolinica ma racje-latasz co i rusz na bete bo masz nadzieje ze to juz.

Gość mam pytanie 28
dziewczyny nie macie pojęcia o czym piszecie, ja miałam cykl stymulowany, wszystko pod kontrolą ginekologa, bo przez prawie 14 mcy nie wychodziło a tutaj II kreseczki ujrzałam po kilkunastu dniach no i co z tego??? Jezu piszecie jakby to jakaś zbrodnia była, głupotą jest pić alkohol, czy palić papierosy a nie robić test ciązowy, puknijcie się w głowę i zastanówcie po co tutaj wchodzicie, ku..wa czy ja Wam krzywde robię tym, ze sobie test zrobiłam bo chciałam?? Wg Was kiedy powinnam zrobić test ciązowy albo iść na betę co za różnica czy zrobiłam to dzisiaj czy zrobię za 3 dni??? Ja tego nie czaje tylko byście oceniały a i tak niesłusznie....

Gość buahahahahahahhaha
mam pytanie 28 to pewnie jakas staraczka z 10 letnim stazem obserwacji sluziku:P

Autorko jako pierwsza ci zloze gratulacje na tym forum bo widze ze tu tylko potrafia sie wyklucac :/ .

Gość mam pytanie 28
hmm mm widać ubodło Cię w samo sedno, a te przekleństwa to o sobie piszesz widzę bo ja ku..wa nie jestem :) wiesz co durna jesteś bo w jednym poście piszesz że miałabyś termin na grudzień a teraz sugerujesz, ze na styczeń zdecyduje się, a i czytaj ze zrozumieniem bo ja napisałam, zę CHYBA idiotko w ciazy jestem bo zrobiłam 2 różne testy roznych firm i pokazały II kreseczki :)

Gość buhahajka
mam pytanie 28 i niby ci juz test ciazowy wyszedl? hahaha troche za wczesnie, tak wczesnie to nie wychodza :P' ha, i wszystko wiadomo! 14miesiecy to i na bete co chwila lata

Gość mam pytanie 28
jatojatoja niedziękuję ;) żeby nie zapeszyć :) a Ty powiedz starasz się o dziecko?? Skąd się tutaj wzięłaś?? Tez przypuszczalnie możesz miec termin na styczeń 2014????

Gość O matko,
a niech sobie autorka ma termin nawet na marzec 2014r. po co te kłótnie i obrażanie siebie wzajemnie... Dorosłe kobiety a zero klasy...

Gość hmm mm
a jak nie wyjdzie w tym miesiacu to moze za miesiac wyjdzie? az tak ciezko myslec? jak ci moga wyjsc jak do okresu jeszcze tyle czasu. no zastanow sie-chyba se flam,astrem narysowalas xD aaaaa no tak-CHYBA... to po kiego kija tworzysz watek i nawet nie wiesz czy bedziesz na nim pisac przez 200stron?

Gość mam pytanie 28
buhahajka na becie to ja byłam 3 razy w życiu, prostaczko ale nie wiesz nic o mnie, pogadać nie chcesz o przyziemnych sprawach to uciekaj do innych tematów tam gdzie zechcą się z Tobą popsztykac ha ha ha

Gość mam pytanie 28
hmm mm ale co Cię to obchodzi po kiego kija??? teoretycznie @ powinnam mieć za 4 dni i pytam po raz kolejny co z tego, ze zrobiłam test przed terminem , wyszła kreseczka testowa więc mam prawo podejrzewać ciąze a Ty się nie wyśmiewaj głuptaku, nie wiem po co się tak irytujesz zaraz bo ktoś może być w ciązy szybciej od Ciebie o to Ci chodzi??? Chore....

Gość mam pytanie 28
hmm mm i skąd ja mam wiedzieć czy Ci teraz wyjdzie czy za miesiąc?? No skąd mam to wiedzieć ??? Własnie myslę - ale wróżką nie jestem i nie wiem jak to u Ciebie jest, bo zamiast napisać konkrety to Ty wolisz obrzucać innych błotem?? Nie możesz normalnie pogadać?? O co Ci wogóle chodzi???? Helloł???

Nie nie jestem e ciazy i nie staram sie narazie wystaczy mi moj 6scio miesieczny szkrab ale weszlam tu bo mnie poprostu zdziwil temat na 2014 rok juz :-) . Mam nadzieje ze to chyba zmieni sie w napewno :-)

Gość mam pytanie 28
jatojatoja ja mam 20 miesięcznego szkraba ale o niego staralismy się 17mcy a teraz prawie 14 o drugiego, no i tak mi wychodzi termin porodu wg kalkulatora no jakby wyszedł na grudzień to bym wpisała ale dlaczego mam pisać nieprawdę??

Gość buhahajka
jakie slownictwo-"helloł?" prostaczka nie jestem-ale widac po twoich postach ze ty nia jestes :) ale testow to pewnie juz tysiace robilas. i masz zeza :D

Gość mam pytanie 28
a, ze dochodze do 30stki a mąz 20stki to nie chcemy czekac aż stanie się cud bo się nie stanie, bo mam PCOS i niestety nie mam owulki bez stymulacji :( ja sporo się leczyłam by teraz miec dzieci, po za tym chcioałabym odchować i pójśc do pracy, nie chce wiecznie w pieluchach siedziec :)

Gość mam pytanie 28
buhahajka alez Ty zabawna jesteś - czujecie ??? Coś tu smierdzi fu fu to buhahajka zamiast się umyć siedzi na kafe i durnoty pisze hahahahaha